Suplimente iherb

In ultima perioada n-am avut timp nici sa respir! Trezita zilnic cu noaptea-n cap, pe drumuri cat e ziulica de lunga, terminata psihic, ma gandesc serios ca nu mi-ar strica o statuie mare si colorata in centrul orasului pe care sa scrie cu litere de-o schioapa: in memoria eroului cazul la datorie! Nu pe front, ci pe strazile pline de gropi ale capitalei, la drum de seara intre 2 destinatii imprecise. As deveni vedeta post mortem si cu siguranta gandul asta mi-ar asigura o eternitate fericita:)).
Dar pana atunci mai e mult ( la statuie ma refer:P), n-am de gand sa dau ortu'popii prea curand si ca sa ma asigur ca sanatatea nu o ia la vale ma indop cu suplimente cumparate de pe iherb. 
Gata cu sarcasmul, acum devin serioasa si va prezint pastilele mele de toate zilele:

Capsule de Psyllium (principalul incredient al binecunoscutului ColonHelp) ajuta evident digestia. Iau 2 pe zi, dupa micul dejun(adica un sandwish in masina) si masa de dupa amiaza (cateva inghitituri de ceva,orice, comestibil sa fie). Am mare nevoie de ele pentru ca sunt o fire perseverenta si incerc pentru a 30-a oara sa ma las de fumat:)). 
Detaliile nu-si au rostul,you got the point;). Recomanda? Ohh da! 
Indiferent ca perseverenta mea va da roade sau nu,eu aceste pastile le voi cumpara iar si iar si iar!


Port ochelari de vedere de vreo 20 de ani (da, de cand aveam doar 5 anisori) si pot spune ca-i urasc din tot sufletul meu! Mi-au distrus copilaria (nu puteam sa alerg fara sa-i scap pe jos,aveam tot timpul grija lor), apoi adolescenta (cand conicidenta dracului mi-am pus si aparat dentar, "Betty cea urata" era un mare succes la tv...iar eu nu semanam decat izbitor de mult cu ea ). Nu i-am mai lasat sa faca alte pagube iremediabile in ego-ul meu intens ranit si am renuntat la ei. Nuuuu, nu faceti ca mine!!! Eu mi-am permis datorita faptului ca dioptriile mi-au scazut mult si sunt fata serioasa, iau mereu suplimente care sa-mi ajute ochisorii.In prezent ii port doar in fata tv-ului si laptopului.
Despre pastilele cu luteina nu pot spune ca sunt minunate, ca mi-au imbunatatit vederea sau au facut minuni insa...nu m-am mai confruntat cu ochi obositi, tensionati, privire incetosata.
Iau 1 pe zi si voi continua sa iau pana le termin.Sunt ok, insa nu indeajuns incat sa ma convinga sa le recumpar.


Pastile mele pentru "calmitate", care ma ajuta sa trec peste perioada nebuna fara sa omor pe nimeni sau sa-mi tai venele. Sunt un om prevazator,stiam ca urmeaza o perioada fooarte grea prin urmare am luat masuri. Doar 2 pastile pe zi ma ajuta sa fac fata situatiilor neprevazute (si sunt destule) si sa stau calma. Nu le-am recumparat pentru ca perioada nebuna e pe sfarsite, insa n-as ezita nicio clipa sa le iau din nou in caz ca s-ar anunta iar vremuri urate. Le recomand celor stresati, in sesiune, aglomerati pana la refuz de treburi.


Probioticele protejeaza flora intestinala,afectata adesea de consumul de antibiotice si nu numai. Nu iau antibiotice insa recunosc ca in ultimul timp am mancat doar atunci cand mi-am adus aminte si evident mancare nu prea sanatoasa. 1 pastila pe zi si ma simt excelent. Recomand!


Quick Melt Melatonin
Am vorbit despre ele si aici. Datorita acestor pastilute dorm mai bine, somnul este mai odihnitor. Una dintre comorile iherb din punctul meu de vedere. Recomand!


6 pastile pe zi sunt mai mult decat suficiente pentru mine si au acoperit exact necesarul pentru perioada ingrozitoare ce urmeaza sa se termine. Acesta a fost "reteta" in ultimele 4 luni si a functionat perfect. Eu pe principiul asta merg, identificarea nevoilor din perioada respectiva si in functie de necesitati si stil de viata sa se opteze pentru suplimentele necesare. Organismul are nevoi diferite in perioade diferite si e foarte important sa-l ajutam cum putem sa faca fata.
Voi reveni cu o pastare de gen cand voi schimba "reteta" :).

Denim all over!!

In speranta ca nu-s singura persoana din Bucuresti care nu stia de existenta acestui magazin, va impartasesc descoperirea mea de astazi:). Voi stiati de magazinul plin (dar plin ochi) cu blugi din spatele lui Miniprix Otopeni?? Eu nu stiam si tare mi-e ciuda!!
Noroc cu o colega care mi-a spus astazi de el si l-a laudat cat e de mare si plin cu hainute si incaltaminte, ce sa mai...cu de toate pentru toti. Curiozitatea nu mi-a dat pace si in drum spre casa am facut un popas la mult laudatul magazin!
Ce am gasit acolo? La parter o hala PLINA de incaltari,de la cizme la pantofi,mai vechi si mai noi, pentru toate buzunarele. Ma rog, unele erau la acelasi pret ca-n mall, dar prea putin m-a interesat capitolul "incaltaminte". La etaj insa e alta poveste: o intreaga hala de blugi, stand-uri imense incarcate de umerase unde gaseai orice de la camasi la pantaloni scurti.....toate din denim evident!
Un rai al denimului! Iti trebuie ceva rabdare si timp sa cauti printre miile de umease sau prin mormanele de perechi de jeansi, insa daca ai ochiul bun si putin noroc, poti pleca de acolo cu adevarate comori.

Eu n-am stat decat o ora si uitati ce am gasit:
Boyfriend jeans, imi vin perfect, chiar si la lungime:). Pret 39 lei


Camasa Jeans
Doamne de cand caut asa ceva...si nu ca ar fi greu de gasit in magazine,greu era sa gasesc una care sa se aseze asa cum vreau pe mine. Ghici ce? Asta vine perfect!
Pret 25 lei!!!


Rochie jeans
Si la asta visam de mult si tare ma bucur ca am gasit-o:). Abia astept sa o port cu cizmele peste genunchi si geaca de piele, sau cu colantii imitatie de piele, ohooo am multe combinatii in cap!:))
Pret 42 lei.


Atat am apucat sa-mi iau, n-am avut timp sa zabovesc mai mult:(. Cu siguranta voi mai face o vizita saptamana asta, cand o sa am mai mult timp la dispozitie sa stau sa caut si sa probez!
Daca stiati de acest magazin va cert ca nu mi-ati zis si mie:)), daca nu stiati de el, v-am anuntat acum si va recomand sa faceti o vizita cu prima ocazie. Nu e de ratat!

Noi achizitii, noi dependente!

Nu ne-am mai intalnit de mult aici pe blog si ma simt tare,tare vinovata! Am totusi motivare pentru multele absente: a fost o perioada tare aglomerata in care fiecare zi a inceput la 5:30 dimineata si s-a incheiat seara tarziu. Si din pacate perioada nebuna inca nu s-a terminat:((.
Sunt tare obosita,tare ocupata totusi,nu atat de obosita sau ocupata incat sa rezist tentatiilor! Nici in perioada asta nu m-am abtinut de la shopping... I'm so addicted!:P.

Culoarea intensa al lui Rimmel- Scandaleyes Show Off mi-a atras prinvirea si am zis sa-i dau o sansa...poate de data asta Rimmel ma impresioneaza:). Pret 15 lei.
Si nu m-am multumit doar cu atat, am mai pus mana pe un ruj Rimmel din colectia Kate Moss. Nuanta poarta numarul 12 si este un corai intens si cremos. Ieftin si bun,deja m-a cucerit:D. Pret 20 lei.



Am profitat de oferta Elf ,cea cu transport gratuit (acum au 30% reducere...funny nu?) si mi-am recumparat unul dintre rujurile preferate: Seductive,gama Essential (pret 9 lei). Pe langa asta mi-am ales pudra HD, laudata ca fiind aproape identica cu pudra MUFE HD si in acelasi timp de 5 ori mai ieftina. Nu am MUFE insa tot o sa-i fac un review peste un timp (pret 38 lei). Si bineinteles o pensula care sa-mi intregeasca colectia.(pret 9 lei).


N-am putut sa nu-mi satisfac marea placere vinovata: ojele. De la stranga la dreapta: Zoya-Ginger (27 lei), Flormar Duo Chrome-DC02 (14 lei) si Zoya-Rica (39 lei). Iubesc tare,tare mult ojele Zoya si in caz ca e cineva curios, le cumpar de la draguta Roxana/Beauty in the bottle careia ii sunt clienta veche si pe care o recomand cu caldura:). In prezent astept  2 Essie si 2 Barry M...trebuie sa-mi hranesc dependenta:)).


In sfarsit mi-am luat si eu tarte Yankee Candles!!!! Toata lumea le lauda, peste tot se vorbeste despre ele, trebuia sa le incerc si eu. Le-am gasit la Humanitas si de oftica mi-am luat 3...ca sa fie:)). Pana acum am folosit-o doar pe Midnight Jasmine, dar am inteles din primul minut de ce sunt atat de laudate: miros minunat, in cateva minute mireasma lor invaluie intreaga incapere si persista chiar si dupa ce stingi lumanarica.
Oare dezvolt o noua dependenta?:)). Pret aprox 5 lei/buc.


Sunt tare curioasa voi ce dependente aveti? :D

Anunt important!!!

Am o problema cu mail-ul:(, nu ma lasa sa stau logata mai mult de 2 secunde, de citit mesajele nici nu poate fi vorba:(. Sper sa o rezolv repede insa pana se remediaza problema( am schimbat parola de 2 ori si nimic) va rog sa-mi trimiteti mesajele voastre in legatura cu comanda Paula de joi, pe contul de Facebook al blogului (casuta dreapta putin mai jos).
ANCA NICOLAE am vazut ca mi-am trimis mail cu o comanda, dar nu-l pot deschide!! Te rog retrimite comanda pe Facebook.
Va multumesc pentru intelegere!

Lush - Snake Oil


Numai eu stiu cate sperante mi-am pus in acest produs! Am aflat de el prin intermediul Youtube-ului (da,iar Youtube-ul:P) unde cateva domnisoare il laudau a fi un produs divin, cu ajutorul caruia au scapat de coji,matreata si scalp iritat. Am intrat in fibrilatie numai la auzul acestor cuvinte si tare m-am bucurat cand l-am gasit disponibil pe site-ul Lush Romania.

Descrierea oficiala:
Am denumit produsul nostru vegan Snake Oil , deoarece este un leac cu adevarat miraculos pentru scalpuri cu matreata uscata. Este destul de simplu: uleiurile volatile de menta, din arbore de ceai , lavanda si cateva ingrediente naturale secrete ucid bacteriile care provoaca probleme, iar unturile hidrateaza scalpul indepartand caracterul uscat. Adio matreata! Se maseaza scalpul uscat, inainte de spalare, se lasa sa actioneze 20 min si apoi se utilizeaza sampon si balsam in mod normal

L-am folosit inainte de fiecare spalare pe decursul ultimei luni, timp in care am tot asteptat sa vad rezultate cat de mici. Rezultate care nu si-au facut simtita prezenta niciodata...o avea efect intarziat:P.

Sunt sigura ca ati intuit deja ca nu mi-a placut acest produs si nu-l recomand,din urmatoarele motive:
-Modul de aplicare foarte enervant. Arata ca un sapun,dar de fapt este un ulei solid si pentru aplicare trebuie sa-l freci intre palme pana te umpli de ulei pana la coate:)). Dupa aia incepe aplicarea propriu-zisa,care este o adevarata provocare pentru ca nu e deloc usor sa-ti introduci palmele uleioase in par fara sa risti sa-ti rupi vreo 400 de fire. Bineinteles ca mai mult il aplici pe par decat pe scalp (asa cum se recomanda), distribuit oricum,numai uniform nu (mult produs la suprafata si deloc in interior unde e practic imposibil de ajuns/ intins).

- Mirosul! Are un miros ingrozitor si pun pariu ca nu e de la lavanda si menta din compozitie...ci de la "incredientele naturale secrete", mama lor stie ce-or fi de miros atat de urat. Dar nah, baba la frumusete rabda iar eu nu fac exceptie,prin urmare am suportat mirosul cu stoicism timp de 20 de minute la fiecare utilizare.

- Aplicarea ca aplicarea, spalarea e adevarata aventura! Dupa 2 samponari parul meu tot uleios era si nu dadea semne de revenire. Pe timpul tratamentului mi se si ingrasa mai repede iar acest lucru nu m-a incantat deloc!

-Si dupa atata chinuiala si indurare cu aplicarea,spalarea si mirosul, macar de-as fi vazut vreun efect...ei bine nu! Nu a avut absolut niciun efect! Mi-am rupt 1000 de fire de par, m-am umplut de ulei urat mirositor, m-am chinuit sa-l scot apoi din par, si toate astea...degeaba! Matreata,cojile si mai ales mancarimile inca sunt la locul lor:(.

Desi Lush este un brand care mie imi inspira incredere, imi pare rau sa o spun dar nu recommand acest produs. Nu am avut niciun beneficiu in timpul utilizarii desi imi pusesem mari sperante in el. Poate nu mi se potriveste mie,cine stie...voi l-ati incercat?
Pret- 29,80 lei.

PS: In prezent folosesc Selsun Blue, recomandat de Alina. Bineinteles ca va beneficia si el de un review...pozitiv sper!


Clinique Airbrush Concealer


Am visat mult timp la acest produs mai ales dupa ce l-am vazut in nenumarate clipuri ale Lisei Eldridge pe Youtube, unde ea il recomanda cu mare caldura.Si de parca Lisa n-ar fi fost de ajuns, si Paula Begoun il recomanda ca fiind un produs foarte bine formulat. Deci vorbim despre un concealer de calitate cu incrediente bune....trebuia sa-l am!
L-am cumparat acum mai bine de o luna si l-am folosit in fiecare zi. Acum a venit timpul sa-l studiem:


Imi place designul tip creion care il face usor de folosit si transportat. La unul din capete se gaseste o pensulica pe unde iese produsul. Pentru a-l folosi este necesara invartirea celuilalt capat pana observi ca pensulica are destul produs( atat cat vrei sau e necesar). Aplicarea se face direct cu acesta pensula,iar datorita acestui mod de dozare poti controla cat produs folosesti,fara sa-l irosesti. Practic si econom!
Textura este usoara, undeva intre cremos si lichid: destul de lichid pentru a se intinde usor fara a insista, dar si cremos incat sa ofere acoperire.Dupa ce il aplic,eu prefer sa-l intind cu degetele si rezultatul este foarte bun, aspect natural.
Ofera acoperire buna a cearcanelor si in acelasi timp si luminozitate. Am avut zile bune dar si destule zile proaste in care cearcanele imi ajungeau pana la barbie:)), iar acest produs a fost salvarea mea. Datoria efectului iluminant ajuta la camuflarea pungilor de sub ochi si da acel aspect de ochi odihniti. Il aplic in stilul Kim Kardashian, adica acel V , iar rezultatul este un fel de lifting non-chirurgical:). Tenul pare mai luminat,mai intins,mai odihnit.Este nevoie de putin produs pentru a acoperi bine intreaga zona de sub ochi.


Nu se strange in ridurile fine de sub ochi,nu are acel efect cakey. L-am purtat intreaga zi,chiar si in zilele caniculare si a facut fata cu brio.
Rezistenta indelungata.,nu are nevoie de retusuri,reaplicari, rezista de dimineata pana seara. Nu este necesar sa-l fixez cu pudra.Se gaseste in 3 nuante: Fair(01),Medium(02) si Neutral Fair(04). Eu il am in Neutral Fair si se protriveste perfect cu nuanta tenului meu.1,5 ml de produs,desi pare putin garantez ca nu se termina repede;)valabilitate 2 ani.
Pret 108 lei in Sephora.
Este unul dintre cele mai bune concealere folosite pana acum. Cu siguranta il voi recumpara si il recomand cu caldura. Daca aveti drum prin Sephora, macar incercati-l!



Preferatele lunii septembrie

Mi-e din ce in ce mai greu sa fac astfel de postari. Nu pentru ca nu as avea despre ce sa scriu,doar ca de fiecare data cand fac preferatele realizez ca s-a mai dus o luna si eu nu stiu cand! O luna ce a trecut pe nesimtite si inca una, si alta la rand si uite asa ma trezesc ca a venit Craciunul:)).
Revenind la subiect, in septembrie am folosit aproape in fiecare zi urmatoarele produse:


-Paleta Sleek-Storm.
A fost o perioada in care am neglijat-o complet insa, in luna septembrie prietenia a fost reluata. Probabil datorita faptului ca a venit toamna si sunt tot mai atrasa de nuantele soft,in culorile pamantului.

-Too Faced- Shadow Insurance
Nu credeam ca voi gasi un primer mai bun decat cel de la Urban Decay...m-am inselat!

- Real Techniques- Blush Brush
Stiti deja ca sunt mare fana a pensulelor RT. Pensula pentru blush este o achizitie mai recenta de care m-am indragostit de la prima intalnire. O folosesc zilnic,fara nicio exceptie (cred ca se observa ca in poza e murdara:P) si nu m-a dezamagit nicio clipa.

-Sephora- Rounded Powder Brush
O alta pensula cumparata in luna septembrie de care am devenit dependenta:). Cu aceasta ocazie ii multumesc Dianei ca fost draguta si mi-a rezervat-o mie:). De marime mare ( e huuuge,dar tocmai asta-mi place, aplicarea pudrei este un proces foarte rapid cu ea), foooarte moale,usor de manuit datorita manerului scurt. In Sephora costa 120 lei, eu am luat-o la jumatate de pret:D.

-Desert Essence- Hand and body lotion
Atat de mult mi-a placut crema asta ca am terminat-o in timp record. Potrivita pentru toate tipurile de piele,contine incrediente benefice,fara parfum. Insa motivul pentru care imi place atat de mult este ca intra imediat in piele. Si cand spun imediat, chiar vorbesc serios, in 2-3 minute de la aplicare crema este deja absorbita in piele:D. Hidrateaza excelent si lasa acel luciu satinat atat de frumos.

-Titania- Razuitor calcaie
Aceasta ustensila este "descoperirea lunii"! De cand ma stiu ma confrunt cu bataturi in talpa (care devin atat de dureroase ca-mi vine sa merg in maini uneori) si piele ingrosata. Tot de cand ma stiu caut tratamente minune impotriva acestor probleme, sau produse care sa-mi usureze cat de cat viata. Sincer, le-am incercat pe toate! 
Daca va confruntati cu astefel de probleme va recomand cu mare caldura acest razuitor! Mie mi-a schimbat viata...si talpile:). N-am intalnit pana acum o asemenea ustensila atat de eficienta, nici cele folosite in salone nu curata atat de bine, de piatra ponce....nu are rost sa mai vorbesc. Va jur ca nu exagerez, dupa 3 seri in care am folosit razuitorul (dupa dus,folosit pe zonele cu probleme insa fara sa insist prea mult, apoi crema hidratanta) talpile mele aratau uimitor de bine:D. Il folosesc in fiecare seara acum si jur ca nici cand eram mica nu aveam asemenea talpi:)). Foarte eficient, foarte usor de folosit, foarte ieftin (8-9 lei) si cu rezultate maxime.

-Mac powder blush- Style (Frost)
L-am folosit in fiecare zi si parca nu ma mai satur de el. Este o nuanta roz-piersica soft, cu mici,mici particule sclipitoare care ii dau acel finish sidefat. Foarte pigmentat,textura fina, se aplica usor si uniform, rezista intreaga zi. In realitate culoarea este mai deschisa, am facut 1000 de poze si n-am reusit sa scot una care sa corespunda:(. 


-Avon Color Rich- Perfect Peach
Nu-mi vine sa cred cat de mult imi place rujul asta:)). Asa cum spune si numele este o nuanta de piersica. Hidratant, se aplica foarte usor, culoare stralucitoare, rezista pe buze 3-4 ore. Trebuie sa mai incerc cateva,simt ca voi face o noua pasiune:P.


Wishlist de toamna!

Va povesteam aici cum in miez de vara eu m-am intors acasa cu bratele pline de haine de toamna-iarna. Pai cum era sa ratez asemenea oferte? 
Vara a trecut iar in magazine si-au facut aparitia colectiile de sezon (din pacate nu la reducere...inca:P) si eu fierb de nerabdare sa dau iama in ele! In limita bugetului evident....mama lui de buget:(. Si cum oferta e mare, dorinta si mai MARE, ramane de vazut cum o sa-mi impart salariul...care e cam anorexic saracul:)). Sa purcedem la treaba si sa va prezint cam ce mi-as dori eu sa port in noul sezon:

Imi place pielea,imi place sitlul punk-rock, imi place ca e usor de asortat (practic cu orice) si nu numai ca te  ajuta sa iesi din incurcatura atunci cand nu stii ce sa porti, dar te scoate si din anonimat:). Deja detin un trench, o fusta si o pereche de pantaloni scurti...toate din piele. Pentru noul sezon mi-am produs sa-mi cumpar si o pereche de pantaloni ca cei din poza (poate chiar pe cei din poza).Nu va sperianti,le port separat in diverse combinatii...nu-s chiar atat de dusa incat sa ma imbrac ca Batman:)).



Probabil sunt ultima persoana care n-are o camasa de blugi. Mi-e rusine!! Dar n-am gasit una care sa-mi stea asa cum vreau eu....poate sezonul asta am mai mult noroc!


Am vazut rochia in magazin si mi-a placut mult. Nu e wow, insa sunt sigura ca va atrage privirile. Sper sa se regaseasca in sifonierul meu cat de curand:D


Mda, pe asta o doresc si mai mult:)). E una dintre cele mai versatile piese,usor de purtat,comoda, se potriveste oricariu anotimp, oricarei siluete si e/va fi mereu in trend:).


Orange-ul este una dintre culorile vedeta inca de acum 2 sezoane si continua sa se tina tare:). Jur ca visez la geanta asta de mai bine de o luna si astia de la Oasap nu binevoiesc sa-mi dea si mie creditul ala odata pentru a ma bucura si eu, ca orice fata (obsedata) de o noua geanta:)).
Nu stiu cat de bine se vede poza, insa accesati link-ul si-l puteti admira:D. Pai daca vreau o geanta de "toata ziua" oranj,oare cum credeti ca va arata cea de seara?? Exact ca cea din poza de jos:).
 
Cum sa nu-ti doresti asa ceva? Ce daca e toamna? Le pot purta inca si oricum, n-ar fi prima oara cand imi cumpar lucruri pe care le port abia anul urmator:P. Le-am si porbat insa nu aveam suficienti bani la mine:(. Astept ziua de salariu pentru a alerga spre ele:D


Comode si foarte usor de asortat,mai am o pereche in genul asta...dar nesatula din mine isi spune cuvantul:))


Am 3 perechi de cizme,dar niciuna culoarea asta. Imi plac tare,tare mult!


Cam acesta este wishlist-ul meu (incomplet,caci eu vreau multe dar n-am vrut sa va plictisesc),unele dintre articole le veti regasi cu siguranta intr-unul dintre haul-urile viitoare. Sunt curioasa sa vad cate dintre ele voi bifa in acest sezon:)). De-as avea un pom cu bani...

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter