Skincode Essentials

crema-seara-skincode

Odihna este un pas foarte important pentru frumusetea si sanatatea tenului tau. In timpul somnului, are loc procesul de reinnoire a celulelor, se activeaza productia de colagen natural esential pentru fermitatea si elasticitatea pielii, iar nivelul de hidratare din tesuturi se echilibreaza. 
Somnul insa nu este suficient pentru a avea un ten impecabil si pentru a sustine regenerarea celulara si de aceea, iti recomandam ca in cadrul rutinei zilnice de ingrijire a fetei sa folosesti o linie de produse care sa faciliteze acest proces.

SKINCODE Essentials este o gama elvetiana de produse adresata tuturor tipurilor de ten, chiar si celor mai sensibile, deoarece conţine tot ceea ce pielea are nevoie, fara a utiliza ingrediente cu risc alergenic: 100% fara parfum, fara coloranti, fara conservanti si fara derivati de origine animala.
CM Glucan, ingredientul multiactiv prezent in toate produsele gamei, protejeaza si stimuleaza mecanismul de aparare a pielii si activeaza procesul de reinnoire celulara. In plus are afect calmant si reparator asupra tesuturilor deteriorate.
Testele clinice confirma eficienta CM-Glucan pentru reducerea ridurilor si a liniilor fine, imbunatatirea fermitatii si a elasticitatii pielii, avand totodata un efect de bariera impotriva radiatiilor UV daunatoare si a radicalilor liberi.

Crema antirid energizanta 24H
Ingredientul activ CM-Glucan, aflat intr-o concentratie ridicata, repara si regenereaza pielea deteriorata, calmeaza iritatiile si roseata. Alaturi de ingrediente nutritive si energizante precum vitamina C, vitamina E si proteina de orez, această crema garantează un puternic efect antirid si de regenerare celulara. Datorita formulei bogate este ideala pentru pielea normal-uscata si devitalizata. Produsul poate fi utilizat atat ziua, cat si seara.

Produsul este disponibil în Farmaciile Help Net la preţul de 159,00 lei.

Noile colectii CND: Garden Muse si Flora&Fauna

Cele doua colectii ultra feminine sunt inspirate de natura care ne surpinde continuu: luxurianta, vulcanica, plina de farmec, ucigatoare, care iti taie rasuflarea! De aceea, cele 2 colectii se potrivesc tuturor tipologiilor feminine: sofisticate, provocatoare, visatoare dar si cele cu inclinatii spre meditatie si puritate!
tendinte-unghii-2015


GARDEN MUSE : SOFISTICATA, PROVOCATOARE, VISATOARE.

Te duce cu gandul la gradina amintirilor, plina de culoare. O ispita din trecut cu accente in prezent. Culori indraznete ce inspira pasiune intensa. O colectie de 6 nuante ce capteaza cu delicatete frumusetea si, in acelasi timp, puterea unei femei. Colectia contine si 5 aditivi in editie limitata si 8 look-uri au fost create special ca inspiratie pentru femeia Garden Muse.


FLORA & FAUNA: MEDITATIE, PURITATE, SERENITATE.

Inspirata din simplitatea si nobletea naturii pure, inca neatinsa. Un moment de meditatie, in briza dimineatii, cand totul este in tacere si natura respira cu tine. Pasteluri, nuante de nude, motive simple, texturi mate. Poti alege dintr-o colectie de 4 nuante, 5 aditivi in editie limitata si 8 look-uri create special pentru momentele de simplitate si eleganta.
Asocierea CND si Nissa nu este una intamplatoare! Atat colectiile de lacuri cat si colectia REFRESH by NISSA PRIMAVARA -VARA 2015, sunt colectii care inspira: feminitate, romanta, grafic, modern, contemporan, clasic- chic, detalii, incredere.


cnd-topline-pret

Rezultate epilare definitiva- axile

A venit timpul sa va impartasesc rezultatele epilarii definitive cu IPL in zona axilelor, mai exact rezultatele sedintei cu nr 9. Au trecut 3 luni de atunci si acum ma pregatesc sa vizitez Nomasvello Unirii pentru sedinta cu nr 10.
Trebuie sa vedeti cum arata axilele mele dupa 3 luni de la ultima epilare:

epilare-axile-ipl-rezultate


Incredibil nu-i asa?
Daca privesti atent, mai ca poti numara firele de par cu ochiul liber. Poza am facut-o cu zoom dat la maximum. Daca n-as fi testat pe pielea mea, jur ca n-as fi crezut ca-i aievea. Pe langa faptul ca acum parul creste extreeem de greu, este foarte deschis la culoare si rar. N-am crezut niciodata ca voi ajunge sa ma epilez din 3 in 3 luni. Am si uitat ce-i aia ceara sau aparat de ras. 
IPL-ul mi-a usurat viata incredibil de mult! Nu-mi mai bat capul cu parul nedorit, pot purta oricand, orice imi doresc, fara nicio problema. Asa cum am spus mai sus, urmeaza sa fac a 10-a sedinta acum la inceput de vara, iar urmatoarea o voi face abia la toamna. Deci mi-am asigurat un sezon intreg in care sa stau relaxata si sa ma bucur de soare. Spun asta pentru ca la Nomasvello te poti epila definitiv chiar si pe pielea bronzata. 
Estimez ca nu voi mai avea nevoie decat de vreo 2-3 sedinte pana voi spune adio definitiv parul inestetic din zona axilelor. Probabil voi mai face cate o sedinta o data la 6 luni, poate chiar un an...asa de intretinere, dar greul a trecut si eu nu-mi incap in piele de bucurie. 
Primesc multe mesaje de la voi cu privire la acest subiect, asa ca va spun si aici: incercati cu incredere epilarea definitiva la Nomasvello! Mi-as fi dorit sa primesc si eu la randul meu acest sfat cu multi ani inainte, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Asta este si motivul pentru care tin acest jurnal si eu sunt dovada vie ca IPL-ul are efect! 

Noutate de la Joico!

nou-produs-joico

Cei de la Joico au lansat  JOICO K-PAK COLOR THERAPY DRY OIL SPRAY
Pentru un par hidratat, restructurat, care se bucura de o culoare vibranta si un plus de stralucire!

Atributele produsului:

·         Compozitie foarte fina, care permite o aplicare uniforma, care nu incarca parul
·         Usor de folosit, formula pe bazata de aerosoli, previne suprasolicitarea firului de par
·         Hraneste si repara cuticula vatamata a firului de par, lupta impotriva efectului de frizz si sigileaza culoarea.
·         Complexul Bio Avansat de Peptide—prezent in intregul portofoliu de produse Joico, inclusiv in DOS

Pret recomandat de vanzare 154 lei. Se gaseste in magazinul Topline si saloanele partenere.

Noua colectie MAC Toledo


colectia-mac-toledo

Isabel si Ruben Toledo, cel mai romantic cuplu al modei sunt recunoscuţi pentru opera premiată şi plina de fantezie în domeniul design-ului vestimentar şi al ilustraţiilor. Colaborarea unică cu MAC transpune simţul aparte pentru culoare a lui Isabel şi energia vibrantă a lui Ruben într-o colecţie de culori menite să sculpteze şi să transforme fizionomia. Ambalajul produselor, special conceput în culoarea alb atrage datorită liniilor grafice negre şi feţelor cu buze rosii, semnatură inconfundabilă a esteticii lui Ruben.

 Paleta farduri Green- 206 lei
paleta-farduri-mac

 Mascara 125 lei
rimel-mac

 Ruj 100 lei
ruj-mac-toledo

 Lipglass 100 lei
gloss-mac

 Eyeliner 81 lei
tus-mac

 Blush 141 lei
blush-mac-toledo

 Oja 48 lei
lac-unghii-mac

 Pensula 228 lei
mac-toledo

Produsele din noua colectie se gasesc deja in magazinele MAC din Romania. Sunt curioasa daca le-ati testat si ce parere aveti despre ele! 

Noutati Keune- New Fundamentals!

Primavara vine nu doar cu soare si temperaturi ridicate, ci si cu multe noutati in zona de beauty. Una dintre ele v-o prezint astazi si anume, New Fundamentals de la Keune.
Astfel, Keune ne prezinta 4 produse noi, extrem de interesante, must have pentru un styling fabulos. Noile produse fac parte din gama Keune Design: piese esentiale pe vcare te poti baza orcand, indiferent de coafura pe care vrei sa o realizezi. 


noutati-keune
BLOW DRY SPRAY
Design Blow Dry Spray faciliteaza finisarea impecabila a coafurii si protejeaza parul
impotriva caldurii excesive degajate de echipamentele de coafare (placa,
ondulator,uscator de par.
Reduce timpul de uscare si reprezinta o baza excelenta pentru coafurile speciale.
CUM SE FOLOSESTE
• Pulverizati cu generozitate produsul
pe parul umed, proaspat spalat
• Uscati parul si coafati dupa dorinta.
Puteti folosi ulterior placa sau ondulatorul fara a degrada firul de par

produse-keune-profesionale
TEXTURE CREAM
Design Texture Cream reprezinta solutia pentru modelarea si remodelarea
oricarei coafuri. Este o crema flexibila ce permite definirea coafurii si
obtinerea celor mai creative forme si texturi.
Texture Cream este recomandata pentru parul scurt sau de lungime medie.
CUM SE FOLOSESTE
• Omogenizati o cantitate mica de
produs in palme
• Aplicati produsul de la scalp pana la
varfuri. Modelati parul cu degetele


produse-profesionale-par
THICKENING CREAM
Parul dumneavoastra are nevoie de forma si volum pentru a straluci din nou?
Design Thickening Cream este solutia.
Adauga corp, miscare si volum fabulos parului fin si tern.
Diametrul fibrei capilare este ingrosat si in plus beneficiaza de protectie termica.
Thickening Cream este potrivit pentru orice tip de par si pentru orice lungime,
in special pentru parul fin, subtire.
CUM SE FOLOSESTE
• Emulsionati de la scalp pana la varfuri
o cantitate mica de Thickening Cream pe parul umed, proaspat spalat
• Coafati dupa dorinta

pret-produs-keune
PRESS WAX
Design Press Wax este o ceara cu pulverizare, non uleioasa, ce ofera textura, corp si definitie
oricarui tip de par.
Produsul poate fi aplicat atat pe scalp cat si pe lungimi si are o finisare satinat-mata.
Este perfecta pentru o coafura de zi cu aspect nefinisat.
Press Wax este recomandata pentru parul scurt sau de lungime medie.
CUM SE FOLOSESTE
• Agitati flaconul inainte de folosire
• Pulverizati Press Wax pe parul uscat,
de la o distanta de 30 cm
• Coafati dupa dorinta

A 6-a sedinta de epilare definitiva

A venit timpul sa va impartasesc rezultatele obtinute dupa cea de-a 6-a sedinta de IPL pe picioare la Nomasvello Unirii. A trecut ceva timp de cand ma facut-o (cam 3 luni daca imi amintesc bine) si in prezent ma pregatesc de cea cu numarul 7. Puteti citi despre experienta precedenta aici.

Am primit multe mail-uri de la voi, in care ma intrebati daca in prezent mai continui tratamentul de epilare definitiva. Am sa raspund cu aceasta ocazie tuturor si in acelasi timp sa explic cauza pentru care in ultimele 3 luni nu am publicat nimic. Bineinteles ca tratamentul continua iar rezultatele sunt exceptionale! Problema din cauza careia am ramas in urma cu articolele a fost ca in primele 3 luni ale anului n-am avut laptop :(. Cel vechi a facut poc si a durat putin pana mi-am achizitionat unul nou.
Buuuun, acum ca am explicat clar motivul lipsei din online, zic sa ne intoarcem la ale noastre si sa va povestesc despre ultima sedinta IPL pe picioare si rezultatele ei.


Asa cum am spus mai sus, ultima sedinta am facut-o in urma cu mai mult de 3 luni iar poza pe care o vedeti am facut-o acum 2 saptamani. Ma pot lauda cu par din ce in ce mai putin, mai rar si mai deschis la culoare. In acelasi timp am observat o imbunatatire si la nivelul pielii, este mai fina si mai lucioasa. Parul creste extrem de incet si a devenit insesizabil cu ochiul liber. 
Zona genunchilor este singurul loc in care pot spune ca pilozitatea este putintel mai deasa, dar nu-i vorba nici pe departe de o diferenta notabila fata de restul zonelor. 
Avand in vedere ca am inaintat asa de mult in numarul de sedinte, va spun cu mana pe inima ca mersul la epilat a devenit precum cel la coafor :D. Nu simt nicio durere, oricat de mica, nicio piscatura, absolut nimic. Mai ca ma ia somnul pe scaun si daca nu ma credeti o puteti intreba pe Cremona, cea care se ocupa de mine.
Rezultatele sunt senzationale si in ceea ce priveste zona inghinala. Acolo am ajuns la a 4-a sedinta, urmeaza a 5-a si sunt mai mult decat incantata de rezultate. Este minunat sa nu mai ai grija parului nedorit! 
Pentru a va face o idee cat este de rentabila epilarea cu IPL, va spun ca urmatoarele sedinte (picioare si inghinal) le voi face in mai, iar apoi tocmai la final de august. Cu alte cuvinte, voi sta relaxata tooooata vara :D.
Si nu trebuie sa ma credeti pe cuvant (desi pozele vorbesc de la sine), puteti oricand sa faceti o vizita la Nomasvello si sa testati pe pielea voastra!
Astept cu interes parerile voastre, daca ati incercat sau doriti sa incercati epilarea defintiva cu IPL!

Margaretele Pandora,simbolul primaverii 2015


Colectia de primavara 2015 de la Pandora aduce cu ea toata prospetimea si bucuria primaverii prin bijuterii stralucitoare finisate manual,care ne insufla amintirile cu promisiuni reinnoite.
Delicata margareta este simbolul primaverii,fiind reinterpretata intr-un mod contemporan,cool,care aduce aminte de trendurile de pe podiumurile de moda.
Manunchiul de margarete din email alb,decorate manual,impodobite cu zirconiu cubic transparent,pe un inel-statement este potrivit in orice moment al zilei,adaugand farmec tinutei.


La fel de incantatoare sunt si talismanele din argint 925,inelele suprapuse si cerceii de tip stud.










Si pentru ca tabloul primavaratec sa fie complet,Pandora ne propune si cercei de tip stud cu fluturi scanteietori,realizati din aur de 19 k sau argint 925 sau aripi de fluturi pe inele-statement si coliere cu pandanive finisate manual.






Care sunt preferatele voastre?
Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter