Fashion Tribes- defineste-ti stilul, alege-ti "tribul"!

Saptamana trecuta am participat la lansarea celui mai nou magazin online de imbracaminte si accesorii, numit Fashion Tribes.
Sunt sigura ca multe dintre voi cunoasteti deja site-ul, caci este activ inca de la sfarsitul anului trecut. 
Este un magazin complet, menit sa satisfaca toate gusturile si cerintele, iar printre rafturile sale virtuale veti gasi articole destinate tuturor (femei, barbati si copii).


Mizand pe deviza calitatii ireprosabile si a satisfactiei clientului, intotdeauna prioritare, Fashion Tribes iti pune la dispozitie haine si accesorii chic la preturi atractive, ambalate intr-o bogatie de oferte tentante!
Fashion Tribes, reprezinta o comunitate de "triburi" stilistice, adunate laolalta in cel mai nou, cool si modern magazin online.



Pe mine Fashion Tribes m-a cucerit! Stiti ca iubesc shopping-ul online, iar pe Fashion Tribes am gasit o multime de produse interesante, la preturi rezonabile. Am pus ochii pe fusta rosie de mai jos si o voi comanda cu siguranta. O gasiti aici.


Iar pantofii acestia mi-au furat ochii inca din seara lansarii. I-am admirat la prezentare si cand i-am vazut pe site, am sarit in sus de fericire. Sunt perfecti pentru ocazii speciale si va garantez ca arata senzational in picioare:D.

Si mai sunt o gramada de articole interesante, dar va las sa le descoperiti si singuri!
Defineste-ti "tribul" pe Fashion Tribes!

13 comentarii:

  1. Minunat.....eu una nu stiam de acest magazin. Multumesc mult ! Iar pantofii SUNT SUPERBIII......SIGUR imi voi comanda si eu o pereche !! Multumim Dee`s Boudoir !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pantofii sunt senzationali,iti iau ochii pur si simpu!Nu stiam magazinul dar am intrat acum si IMI PLACE!Esti cea mai draguta pt ca ne tii mereu la curent cu noutatile!te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super magazinul,eu mi-am facut deja un wishlist.Foarte frumoasa fusta aleasa de tine!! iar pantofii sunt minunati!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce ti-ai ales? si mie imi plac pantofii.pupp

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca nu a fost fata la eveniment sa nu admire pantofii aia :))
    Sunt prea frumosi! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Thank you!
    I folow you too now:). Kisses!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter