ALMAY -PORE MINIMIZER



In sfarsit am terminat cu mutatul!!!!! Sunt in noua mea bucatarie,la noua mea masa,pe noul meu scaun, si scriu la laptopul unei prietene:P (de unde bani si pt laptop?). Mai am inca multe de facut,am reusit sa ma mut,insa nu am reusit sa termin cu aranjatul:(,inca mai locuiesc printre cutii si saci...mai ales ca nici mobila nu o am pe toata inca:((. Usor,usor toate vor intra pe fagasul normal,asa ca nu disper (inca:P),ma bucur insa, ca in sfarsit am gasit timp (si loc,la propriu) pt a putea scrie:).

Subiectul de astazi? Sunt sigura ca ati ghicit: Almay-Pore Minimizer!
Va spus sincer, pana acum o saptamana cand am comandat acest produs,eu nu auzisem de aceasta firma (rusinica mie),habar nu aveam ce e cu ea,iar pretul f scazut imi intarea ideea ca nu merita nici sa citesc descrierea produsului. Probabil am fost bine dispusa in ziua respectiva,nu stiu,insa am decis sa dau o sansa acestei firme si am comandat produsul mai sus specificat:)


Si bine am facut!!! Cautand pe internet,am aflat ca firma Almay apartine de fapt firmei Revlon (despre care pot spune ceva cuvinte de lauda),ca produsele nu sunt rele deloc,iar pretul mic nu le arata calitatea...sunt doar accesibile:).


Dar sa revenim la oile noastre; folosesc aceasta crema de cateva zile,si pot spune ca-mi place:). Nu sunt o persoana cu pori f dilatati,nu-mi prea bat capul cu aceasta problema (am altele mai importante: cosuri,semne,descuamari),insa in cazul meu diferenta se vede.Are o textura fluida,se intinde ff usor,se absoarbe repede,are miros f discret,nu creeaza efectul de "strangere".O aplic seara,dupa demachere,curatare,crema,iar a 2-a zi rezultatul se vede,porii din jurul nasului,obraji si barbie sunt mici,mici:).


Nu spun ca este un produs minune (nu cred in asa ceva),nu stiu daca pentru o persoana cu pori cu adevarat mari ar fi la fel de multumitor,repet,eu nu am probleme mari cu porii,dar Almay sigur si-a gasit locul in rutina mea de seara:).Hipoalergenic,potrivit pt pielea sensibila,nu se aplica in zona ochilor,valabilitate 24 luni.


Tubuletul are 15 ml,insa se consuma destul de greu,nu-ti trebuie decat putin produs pt a acoperii o zona generoasa! Raportul calitate/pret,este mai mult decat multumitor si avantajos,face ceea ce promite si costa doar 17 lei:D.


Eu l-am comandat de aici ,un site de care eu sunt f multumita!Inca o dovada ca pretul nu reprezinta si calitatea,cu siguranta voi mai testa produse marca Almay:)

2 comentarii:

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter