SEPHORA -NAIL PATCH ART



Nu am mai scris nimic de ceva vreme si nu pentru ca nu as avea ce sa spun,ohooo am o gramada de produse testate si o multime de lucruri despre care sa va vorbesc,insa nu am avut starea necesara:(. In ultima vreme lucrurile nu au mers deloc asa cum as fi dorit eu,pot sa spun ca mi-a mers chiar prost,psihicul a fost la pamant,entuziasmul a lipsit cu desavarsire! Am avut nenumarate impulsuri de a scrie despre lucrurile prin care trec acum,de a ma descarca,insa mi-am amintit tot timpul ca acest blog este in primul rand un blog de beauty si sunt sigura ca si voi aveti problemele voastre si cand accesati blogul vreti sa cititi despre produse,nu despre disperarea si durerea mea,sau despre cazurile din ultima tura de ambulanta(unele m-au marcat profund)!

Dar asta e viata,trebuie sa mergem inainte oricate greutati am intampina,incerc sa ingor lucrurile urate care mi se intampla si gata:). Sa revenim la subiectul de astazi,am sa va prezint parerea mea despre oja "uscata",imi cer scuze pentru calitatea foarte slaba a pozelor dar au fost facute cu telefonul acum 1 saptamana si abea acum le-am descarcat si am realizat cat de neclare sunt:(. Nu pot face altele caci dupa cum veti observa in prima poza,am alta oja pe unghii:P.

Mi-am dorit de mult sa incerc aceste "oje" prin urmare am cumparat unele cu un model foarte interesant,floral. Aveam mari asteptari,insa am fost foarte dezamagita:(. Pachetul vine cu 16 "abtipilduri" pentru unghii (pentru ca este destul de lung iar eu mi-am taiat unghiile,am folosit unul la 2 unghii,asa mi-a mai ramas material si pentru o a 2-a manichiura:P),daca aveti unghiile mai lungi ajunge doar pentru o manichiura (de unica folosinta le-as numi eu:P),un mic ghid in care ti se explica cum sa le aplici si o foita argintie (nu am inteles exact la ce foloseste),eu am folosit-o pentru a indeparta surplusul de la baza unghiei.
Sunt interesante aceste stickere nimic de spus,atrag atentia,sunt originale,insa...

1. sunt extrem de fragile,daca nu indepartezi banda de plastic cu grija,risti sa ti se rupa stiker-ul si daca se rupe prost nu il mai poti aplica pe unghie caci nu-ti mai acopera bine. Am patit-o si a fost mare bataie de cap sa le dezlipesc cu grija.

2. cu mare bataie de cap le dezlipesti,stiker-ul e intreg,il aplici pe unghie,netezesti,lipesti pe toate partile,dar... ce te faci cu surplusul? nu il poti dezlipi caci risti sa ramai fara nimic pe unghie,sau sa-l rupi. Eu am luat foita argintie si cu partea laterala,subtire da-i in fata si in spate,pana ce oja se rupea singura...este foarte plictisitor sa faci acelasi lucru pentru fiecare unghie in parte,iti mananca foarte mult timp.

3. intr-un final,dupa muuult timp am reusit sa termin toate unghiile,aratau bine n-am ce sa spun,foarte interesante. Mi-au fost admirate de toata lumea,dar doar pentru 1 zi,caci din a 2-a zi deja aveam 2 unghii cojite:(. Si pe cuvant ca nu am spalat haine la mana,si nici multe vase,nu-mi explic cum,insa stiker-ul ere cojit destul de mult:(.

4. ultimul,insa nu cel mai putin important lucru este pretul: 38 lei . Pai dai 38 lei pentru una,maxim 2 manichiuri (2 in caz ca ai unghiile scurte),care nici macar nu rezista. Raportul calitate-pret clar lasa de dorit,cu banii astia iti poti cumpara o oja de calitate,intr-o nuanta frumoasa care sa si rezite pe unghii.

Nu le recomand,decat poate pentru un eveniment la care vreti sa fiti mai originale,sa atrageti atentia, recunosc ca se vad bine pe unghii atata timp cat stiker-ul este la locul lui,insa eu nu le voi recumpara,mi-am satisfacut curiozitatea si mi-am testat si nervii cu ele:P. Sper sa reusiti sa va faceti o idee din pozele de mai jos,desi nu sunt clare.
Voi le-ati incercat?? Cum vi s-au parut?


11 comentarii:

  1. Mi-am cumparat si eu acum cateva luni tipul asta de oja uscata dar nu am apucat sa o incerc.Eu atunti nu am gasit cu model,mi-au luat unele intr-o singura nuanta si cred ca m-au costat in jur de 20 de lei.
    Sunt tare dragute astea cu model.Arata bine pe unghii.
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Dariaa arata bine,insa pana le aplici te ia durerea de cap,si din pacate nu rezista:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Andreea cele simple sunt mai ieftine din cate stiu;),daca le incerci chiar sunt curioasa cum iti par:). pup

    RăspundețiȘtergere
  4. dragut , dar mai bine o oja buna , daca zici ca este atata bataie de cap !

    RăspundețiȘtergere
  5. coco claar prefer oja:) daca tot dau banii astia macar stiu ca rezista mai mult de 2 zile. pup

    RăspundețiȘtergere
  6. le-am vazut si eu in Sephora, mi s-au parut interesante, dar ma asteptam sa nu fie de buna calitate.. nu stiu de ce totusi :) pacat ca au rezistat doar o zi, arata bine.
    stiam ca exista si niste stickere de genul acesta dar care se lipesc cu ajutorul unei lumini ce emana caldura? cred ca se fac la salon, dar auzisem si ca exista unele kituri pentru acasa. acelea ar fi interesante. stii ceva despre ele?

    RăspundețiȘtergere
  7. Meri eu nu am auzit de aceste stikere care se lipesc cu lumina..insa sunt interesant ce pui tu:). Am sa ma interesez,am un prieten care detine un salon,el trebuie sa stie;). In caz ca exista siiigur am sa le incerc:P. te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. well, atunci abia astept :D si daca stii pe cineva care face, sa dai detalii ;;)

    RăspundețiȘtergere
  9. salut eu crd ca mai bine trebuia sa aplici o oja transparenta deasupra unghiilor cu "abtipilduri" si poate nu se cojea asa de repede eu am incercat si a functionat, o saptamana si 3 zile inca mai aveam unghiile frumusele

    RăspundețiȘtergere
  10. Iryna e o idee f buna,am sa incerc:). Ms pt pont:P,te pup

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter