Dezamagire si iar dezamagire

Yves Rocher ma dezamageste pentru a 1000-a oara,prin urmare am sa abordez subiectul concis si la obiect. Am cumparat aceasta masca de par odata cu revista Avantaje,am zis sa mai acord o sansa acestui brand care m-a dezamagit in repetate randuri.Proasta alegere!! Am folosit masca de 2 ori si am realizat urmatoarele: nu hidrateaza,nu descurca,imbacseste foarte rau parul si nu e buna de nimic:(. Singurul punct forte ar fi mirosul frumos,insa nu-mi aleg produsele in functie de miros,acest aspect fiind egal cu zero atunci cand produsul este bun si rezultatele se vad.
Dupa uscare parul a fost greu de aranjat iar a 2-a zi deja era gras si imbacsit.Concluzia? Un MARE NU!
Daca a mai incercat-o cineva,astept cu interes pareri...poate am eu parul mai pretentios:P.

11 comentarii:

  1. Iti recomand mastile Kallos sau cele profesionale din saloane. Eu nu am deloc incredere in produsele de supermarket!

    PS: Te-am adaugat in blogroll, daca iti face placere te astept pe blogul meu :*
    http://kristasbeautytips.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Krista stiu Kallos,am avut mai demult o masca cu morcovi si placenta (sau ceva de genul) si mi-a placut:). Te voi adauga si eu:),te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. pot sa-ti recomand si eu ceva? :D mastile/balsamurile aussie. ieftine si foarte eficiente! poti sa le comanzi online
    pups

    RăspundețiȘtergere
  4. Opaaa,ms frumos,nu le stiu insa le-am trecut pe lista si am sa le incerc:D. Ms de pont,pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am folosit prea putine produse Yves Rocher ca sa pot sa imi dau cu parerea. Cat despre par, daca ai probleme cu hidratarea si descurcarea lui, eu am urmatoarea rutina: sampon, balsam (momentan am elseve, dar nu prea conteaza, pe care il aplic de la mijlocul parului in joc(de la jumatatea lungimii, pricepi tu), limpezesc, apoi aplic Gliss balsam spray si dupa ce il pieptam, pe varfuri aplic niste ulei pt fire despicate de la Avon. Fac asta de ani de zile si parul meu arata impecabil. Trebuie sa gasesti produsele care ti se potrivesc si sa ramai la ele, mai ales daca iti fac bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Trabook eu in principiu am gasit produsele potrivite penru parul meu,am si o postare mai veche despre asta...insa cum sunt maniaca si imi place sa testez,cumpar tot felul de prostii si mai dau si rateuri uneori:P. Cu yves rocher eu claaar nu mai vreau sa am de-a face,nu am nimic cu brand-ul,dar multe produse de la ei m-au dezamagit si nu am sa mai cumpar. Ms pt pont,te pup. App serul pt varsfuri despicate nu ti-l ingrasa mai repede?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Eu folosesc aproape numai produse de la Yves Rocher. Au fost numai 2 produse cu care nu m-am "inteles", s anume un sampon pt descurcarea parului cu tei (mi-a ingrasat parul) si o crema de maini cu hammam (mirosea a sirop de tuse :)) ). In rest, tot ce am e de la ei. Ojele sunt superbe (mai ales cele cu efect de gel, care si rezista mult pe unghii) si nu imi ataca unghiile, sampoanele la fel (le alternez pe cel delicat cu cel cu chinina si, uneori, cu cel pt par gras), masca de par pt reparare este absolut geniala, gelurile de dus miros divin si nu au consistenta aia sintetica a celor de la Avon.

      Ștergere
  7. Din pacate, Yves Rocher are produse de ingrijire a parului foarte proaste. Si eu am nimerit un balsam si un sampon oribile, am scris despre ele.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci nu sunt singura nemultumita de aceste produse...iti multumesc ca mi-ai dovedit ca nu sunt nebuna:)),deja incepusem sa-mi pun intrebari:P. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. mie aceasta masca mi s-a parut cea mai buna. tot la revista am cumparat=o, Imi facea parul super pisicoss, nu era deloc incalcit.. Sampoanele YR nu imi plac, mastile de la kalos nu au avut niciun efect. Imi doresc din nou masca.

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar astazi m-a sunat cineva de la Yves Rocher, ca am facut o singura comanda si ce parere am despre produsele lor. I-am spus foarte clar, sunt de proasta calitate raport pret- calitate. Mi-a spus ca n-am cum sa-mi dau seama dintr-o singura comanda :)) ma facea proasta pe fata adica sa mai dau comenzi si la urma o sa-mi dau seama. Folositi produse de la Nivea si Dove pentru corp, sunt cele mai bune, iar pentru ingrijirea parului, mergeti la coafoare si cumparati-va sampoane, masti, balsamuri profesionale. Pentru fetele ce au probleme cu, caderea parului (de la radacina) va recomand sampon Alpecin dublu efect si un supliment alimentar Ducray anacaps (se ia 1 singura pe zi). Pentru un tratament corect mergeti la dermatolog!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter