Mario Badescu - Acne Facial Cleanser

Am primit produsele MB. acum mai bine de 2 saptamani si de atunci le-am folosit continuu. Am renuntat la toate produsele ce le foloseam inainte si m-am axat numai pe acestea,punandu-mi toate sperantele in ele.In toata aceasta perioada am avut timp destul sa-mi fac o parere (subiectiva) despre fiecare in parte si despre ce efect au avut asupra tenului meu.
Astazi vreau sa sa vorbesc despre produsul folosit probabil cel mai des,atat dimineata cat si seara si pe care l-am si terminat in urma cu 3 zile.
Acne Facial Cleanser - "tratament anti-acneic,impiedica si vindeca acneea existenta prin curatarea si exfolierea profunda a tenului datorita formulei cu acid salicilic.Contine Aloe Vera si musetel,doua inrediente naturale care calmeaza si netezesc acneea inflamata."

Aceasta este descrierea "oficiala" a acetui gel de curatare si trebuie sa recunoastem ca suna foarte,foarte bine! Eu nu am cumparat produsul in varianta normala,nici macar nu l-am comandat,ci l-am primit ca mostra odata cu comanda facuta pe Carespot.ro. Trebuie specificat ca "mostra" e putin spus,am primit o cantitate suficienta de produs si mi-a ajuns timp de 10 zile,ceea ce nu e deloc putin (cei de la MB. au un mare plus din punctul asta de vedere)!
Insa sa revenim la subiectul principal, si anume ce efect a avut acest gel de curatare asupra tenului si cosurilor mele:....paiii.....NICI UNUL:(.
Da,ati citit bine,nu a avut niciun efect asupra tenului meu:((. L-am folosit zi de zi,timp de 10 zile si nu am vazut nicio imbunatatire a tenului, asupra aspectului pielii, nici chiar asupra cosurilor deja existente:(. Stiu ca poate sunt printre putinele care afirma acest lucru,insa pentru mine acest produs nu a facut ABSOLUT nimic,cu toate ca-mi pusesem multe sperante in eficacitatea lui. Nu am vazut nicio calmare a zonelor cu acnee,nicio vindecare si mai ales nicio exfoliere...nu am vazut nimic...In afara de curatarea tenului,nu a avut niciunul din efectele regasite in descriere.

Poate spuneti ca 10 zile nu e un timp suficient pentru a vedea eficacitatea unui produs...pentru mine este mai mult decat suficient,eu astept rezultate (cat de mici) dupa primele 3 zile,astept sa vad ceva,o minuscula imbunatatire macar pentru a stii ca sunt pe drumul cel bun si produsul isi face efectul,prin urmare merita insistat asupra lui.
Acne Facial Cleanser m-a dezamagit si cu siguranta nu am sa-l cumpar vreodata,caci PENTRU MINE nu face absolut nimic:(. Am revenit la Avene- Soapless gel cleanser,de care sunt foarte multumita si la care n-am sa mai renunt curand.
Cam atat am avut de spus despre Acne Facial Cleanser, repet :aceasta este doar parerea mea,pur subiectiva,experienta mea cu acest produs...nu spun ca nu este bun sau sa nu-l cumparati,spun doar ca nu este bun PENTRU MINE,caci produsele au efecte diferite la oameni diferiti!
Voi cum v-ati inteles cu el? L-a incercat cineva?

9 comentarii:

  1. Multumesc frumos:). Sincer mi-am pus multe sperante in acest produs si tare as fi vrut sa functioneze insa...asta e:(. te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Review-ul la Special Healing Powder cand il faci?Ca as vrea si eu sa imi cumpar,dar inca mai astept pareri:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am cumparat revista Joy cu serum-ul hidratant Mario Badescu,tocmai in dorinta de a testa unul din mult laudatele produse MB.In perioada in care am folosit acest produs nu am schimbat nimic in rutina mea zilnica de ingrijire a tenului .Singura noutate a fost acest ser.Dupa 4 zile de folosire m-am trezit cu 3 cosuri pe fata ,in conditiile in care ,spre norocul meu ,am un ten curat fara astfel de probleme..In aceste coditii te consider norocoasa...macar la tine nu a avut efect,dar nu ti-a facut rau.Si ...bineinteles niciodata-niciodata nu voi cumpara vreun produs MB.

    RăspundețiȘtergere
  4. Irene review-ul pentru Healing Powder il voi face in weekend si ca o idee generala a postarii ce va urma: ti-o recomand cu caldura daca ai tenul uleios,caci e cea mai buna pudra matifianta pe care am incercat-o vreodata. Restul amanuntelor le vei gasii in weekend.Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabi eu am in total 5 produse MB si de unele am fost dezamagita,cum e cazul Acne Facial Cleanser...insa de altele sunt f incantata. Am sa le fac review-uri in curand:).Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum aproape 3 ani mi-am pus si eu sperante mari in MB, am facut rost tocmai din SUA de drying lotion care a fost fix zero, si apoi am primit drying cream (un fel de pasta de var intarita) de la cineva careia nu-i functionase si n-a facut nimic nici la mine. Asta pentru ca problema mea nu tinea de produse antiacnee ci de hormoni... Intre timp problemele mele s-au rezolvat si pentru ramasite folosesc effaclair duo, cu succes, de cca 3 luni. Intre timp am facut si analize hormonale, totul e in regula

    RăspundețiȘtergere
  7. Anais te inteleg perfect si incep sa ma gandesc serios ca problema tenului meu vine de la "minunata" tiroida,dar cum tratament nu prea exista pentru a scapa de ea...incerc tot ce se poate incerca in materie de anti-acneice.Despre produsele MB am sa mai fac review-uri,caci unele mi-au priit,altele nu si am sa-mi spun parera sincera. Si eu tot Effaclar Duo folosesc,l-am descoperit in iarna si sunt multumita de el,insa doar Effaclar-ul nu e de ajuns pentru tenul meu incapatanat:P. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. astept cu interes si restul review-urilor pt ca intentionez sa-mi iau si eu niste produse MB :D
    pups:*

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter