Mario Badescu -Special Healing Powder

De cand am cumparat-o o folosesc incontinuu si cu siguranta aceasta pudra n-o sa lipseasca niciodata din porfardul meu:).
Ce spun producatorii despre aceasta pudra...
"Potrivit pentru toate tipurile de ten.Tratament anti-acnee.Vindeca si ascunde cosurile cu aceasta pulbere pe baza de sulf care absoarbe excesul de ulei,reduce roseata si iritatiile cauzate de cosuri"....dezinfecteaza,calmeaza si actioneaza miraculos asupra cosurilor erupte.Are 14 g,valabilitate 12 luni.

Ce spun eu...
Eu recomand aceasta pudra persoanelor cu tenul gras si uleios,care s-au saturat sa tot caute produsul minune ce le va face tenul sa ramana mat macar pentru jumatate de zi.Aceasta pudra nu numai ca matifiaza foarte,foarte bine si de cand o folosesc nu am mai avut nevoie de servetele pentru absorbtia sebumului, dar efectul este si unul de durata.O aplic dimineata la ora 7, iar seara dupa 12 ore de munca tenul meu prinde o usoara tenta lucioasa,mai ales in zona nasului,insa repet: tenta foarte usoara,deloc suparatatoare:). Va vine sa credeti? Mie una nu,nici acum nu-mi vine sa cred ca am gasit in sfarsit produsul care sa-mi poate tina tenul uleios sub control,fara sa luceasca precum un bec (poate nu e cea mai fericita comparatie insa alta nu am gasit in momentul asta,oricum ati inteles ideea:P). Si asta nu e tot...pe langa efectul de matifiere indelungata, reduce si roseata de orice fel (indiferent ca e un cos,sau urma lui). Este nevoie de putin produs luat pe pensula si aplicat ca sa vedeti diferenta imediat.
Eu nu am mai folosit fdt de cand am pudra,caci nu a mai fost nevoie...dimineata aplic crema hidratanta,concealerul (atat pentru cearcane cat si pentru cosuri sau urme),fard si apoi pudra intr-un strat subtire(este de culoare galbena si daca as aplica multa as arata ca o stafie:P),doar in zonele cu probleme aplic de obicei 2 straturi. Tenul arata foarte bine,roseata se diminueaza,luciul dispare,iar eu sunt gata de plecare:).

Dar...(trebuia sa fie si un dar), recunosc faptul ca exista un lucru de care nu sunt multumita si anume: nu trateaza cosurile asa cum se sustine. In cazul meu nu a avut niciun efect de micsorare sau uscare,sau orice efect asupra vreunui cos deja aparut,l-a acoperit si atat. Prin urmare s-ar putea renunta foarte usor la "Healing" caci nu vindeca nimic, ramanand doar Special Powder:P.

Concluzia este ca-mi place foarte mult chiar daca nu vindeca,pana la urma nici nu m-am asteptat la asta din partea unei pudre.Imi place pentru ca face exact ceea ce ar trebui sa faca: sa matifieze excelent si de durata si sa reduca roseata:).
Cu siguranta am sa o recumpar,caci 67 lei pentru 1 an intreg de ten mat este mai mult decat convenabil:D,sau cel putin asta este parerea mea,a unei persoane ce ani la rand a fost terorizata de tenul ei gras si lucios care sarea in ochi de la o posta.
Un produs Mario Badescu de nota 10,care s-a potrivit cu nevoile tenului meu si-mi place mult:).Daca a mai incercat-o cineva,astept pareri...




14 comentarii:

  1. De unde ai luat-o? :D
    Cam scumpica dar ai descris-o ca pe un fum dintr-o lampa care ma atrage continuu :))

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai sedus cu parereile de bine din acest review incat tocmai am comandat-o :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine ca ai gasit leacul pentru tenul gras! O intrebare am: Nu usuca prea tare tenul?

    RăspundețiȘtergere
  4. Federova am comandat-o de pe Carespot.ro. P cuvant ca nu am intalnit produs care sa matifieze mai bine:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Alexandra sa o folosesti cu placere,astept pareri:).Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Alina nu usuca tenul,este o pudra si are efect de pudra...atat,iar in cazul meu,nimic nu a fost vreodata suficient pentru a-mi tine tenul mat,pana la acest produs. Cel mult iti poate evidentia cojitele ramase in urma unui cos,dar daca aplici inainte o crema hidratanta ai rezolvat problema.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce veste buna mi-ai dat! O sa o comand si eu si ma mai tenta si Silver Powder-pudra tratament pentru ten gras pt ca am auzit foarte multe pareri bune despre ea. Sunt destul de scumpe dar cred ca le poti folosi un timp indelungat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ba eu am auzit si cazuri in care Silver Powder nu a avut niciun efect,insa pana la urma depinde de la persoana,la persoana...eu una nu l-am incercat,deci nu stiu ce sa zic. Da sunt scumpe,insa cel puin in cazul acestui produs dai banutii astia o singura data pe an,iar eu zic ca ii merita pe deplin...la cele cu valabilitate 6 luni este alta problema;). Te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu m-am ferit intotdeaua de sulf, am impresia ca are efecte pe moment dar irita puternic tenul. Produsele Mario Badescu ma tenteaza insa destul de mult ;))

    RăspundețiȘtergere
  10. Krista eu am ajuns la concluzia ca pentru tenul meu nimic nu e prea mult:)),are perioade in care arata ff bine ca apoi sa urmeze perioade cand nimic nu il scoate la lumina. Pudra asta pe mine ma ajuta f mult,imi tine tenul mat toata ziua si nu mi-l irita.Atata timp cat isi va face treaba nu va lipsi din rutina mea zilnica. Te-am pupat

    RăspundețiȘtergere
  11. Da din pacate/din fericire reactionam diferit la unele produse. La mine sper sa fie cu noroc. Si chiar merita investitia produsele care au termen de valabilitate mare.
    Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  12. Alina astept cu interes pareri:) si sper sa vezi rezultate:). Te pup

    RăspundețiȘtergere
  13. Hei. Si eu mi-am comandat pudra aceasta impreuna cu Silver Powder. AM si eu o intrebare, tu cum o aplici? Care e metoda ta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti recomand sa o aplici cu o pensula. Cu buretelul iei prea mult produs si nu-l poti distrubui uniform.
      Aplic-o doar pe zonele cu probleme, ca sa-ti diminueze roaseata si sa le ascunda. Dar repet, cu o pensulica, caci asa vei putea controla mai bine cantitatea si modul de aplicare.

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter