Lip products review

Nu cred ca exista femeie care sa nu-si doreasca buze hidratate si moi. Clar,nu exista!!! Si pentru a ajunge la acele kissable lips:P e nevoie de exfoliere si muuuult balsam de buze.Daca de obicei este nevoie de muuult balsam de buze...iarna este nevoie de siii mai muuuult:P.E greu sa-ti mentii buzele fine pe timp de ger si vant...insa eu sunt perseverenta si incapatanata si tot o sa reusesc:P. Ati prins ideea, acum sa va prezint ce produse am folosit in iarna asta si ce parere am despre ele:).

1. Garnier Velvet
 Da,stiu,este portocaliu:)). Nu va speriati nu umblu cu buzele portocalii!! Balsamul lasa o tenta de oranj,care se vede foarte bine si-mi place:).Este foarte cremos,se aplica usor (nu trebuie sa-ti freci buzele de 10 ori ca sa ramana ceva produs), pe buze se simte foarte light,nelipicios,hidratant,nu are miros.Se consuma foarte greu,il am de o luna si nu am consumat nici un sfert din el,desi l-am folosit aproape zilnic:).
Imi place si cu siguranta il voi recumpara.L-am luat din Auchan,pret 21 lei.



2. Caudalie Lip Conditioner
Ce promite :ca este un balsam pentru buze sensibile, plin de antioxidanti si incredibil de hidratant.
Parerea mea: bullshit!! Este cel mai prost balsam de buze folosit vreodata. Se aplica greu,nu hidrateaza,are un miros ciudat si se consuma aproape instantaneu. A doua poza arata clar cat de putin produs a mai ramas dupa doar o luna de folosire. Nu recomand! Cumparat din farmacie,pret 23 lei.





3. Lush- Celebrate Lip Tint
Exact cum am spus si in Tag, am o relatie de iubire/ura cu acest produs. Imi place foarte mult culoarea roz pal (dar in acelasi timp stralucitor) ce o lasa pe buze,imi place la nebunie cum miroase (contine ulei de migdale,ulei de jojoba,unt de cocos,ulei de lamaie),e greu de descris insa nasul meu indentifica lamaia si cocosul:).Culoarea se mentine mult timp pe buze,insa...nu hidrateaza:(. Dupa mai putin de o ora de la aplicare imi simt buzele uscate si am tendinta sa il reaplic,insa nu e recomandat, pentru ca aplicat in 2 straturi nu arata deloc bine. Imi place consistena cremoasa si felul in care se simte pe buze,insa nu-mi place ca e la cutiuta si trebuie sa-l aplic cu degetul (nu ca ar fi asa greu,insa eu am unghii mari si e destul de complicat:P).
Nu regret ca l-am cumparat,insa nu l-as recumpara. Il folosesc in combinatie cu Carmex si asa nu imi mai usuca buzele,insa tot nu cred ca merita 30 lei.



4.I love...strawberries & milkshake
Uuuuu,love at first smell!!! Clar o sa-mi mai cumpar cateva d-astea!! Habar n-aveam ce frumos miroase atunci cand l-am cumparat, era intr-un cos aruncat impreuna cu alti fratiori de-ai lui langa casa de marcat. M-am gandit ca suna apetisant ce scrie pe capac,asa ca hai sa-l cumpar. Cand l-am deschis nu mi-a venit sa cred: chiar miroase a capsune si milkshake:D. Aceeasi poveste cu borcanasul si unghiile mele in el...insa incep sa ma obisnuiesc:)), se intinde usor,nelipicios,hidratant,da o culoare frumoasa buzelor. Sii partea cea mai frumoasa (pe langa miros) este ca primesti o cantitate mare de produs,borcanasul are 15 ml.
Siiigur imi voi mai cumpara cateva cu alte arome:). Cumparat din Douglas cu 17 lei. (raportul calitate/cantitate/pret este excelent).





5. Carmex Moisturising Lip Balm
Nu e prima oara cand spun ca acest balsam este si va ramane my favorite.Hidrateaza excelent,repara buzele crapate,se intinde usor,nu are culoare,da o senzatie de racoare buzelor,miroase a...menta,as spune eu. Love it!! Sunt sigura ca majoritatea il cunoasteti,nu are nevoie de prezentare:P. Sunt dependenta de el,ca e vara,ca e iarna, eu Carmex trebuie sa am pe buze:). Cantitate mare,e nevoie de putin produs,pret excelent: 10 lei.


Gata,am terminat! Acestea sunt balsamurile folosite iarna asta si nu numai,aceastea au fost parerile despre ele....in viitor urmeaza sa va prezint rujurile:). Bye-bye

16 comentarii:

  1. veronica picioroaga17 februarie 2012 la 08:10

    eu mereu am buzele crapate nu stiu cum si ce sa mai fac...de unde ai luat carmex-ul? as vrea sa-l incerc.si primul portocaliul imi face cu ochiul..mi-a placut postarea asta..mc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmex gasesti la farmaciile HelpNet,ti-l recomand,ai sa vezi diferenta:).Si cel portocaliu este ok,nu ai face o alegere gresita...insa pentru bujze crapate si uscate,clar Carmex!! :-*

      Ștergere
    2. Sper sa gasesc si eu Carmex,chiar am nevoie si nu stiam unde sa-l gasesc.
      >:D<

      Ștergere
    3. :) si eu sper sa-l gasesti!!

      Ștergere
  2. Si eu sunt de aceeasi parere.Buzele trebuie sa fie hidratate mereu.Eu am scris cateva care mi-au placut mie aici http://darlyst.wordpress.com/2012/02/14/balsamul-de-buze/
    dar o sa incerc ce ai mai zis si tu:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci amandoua iubim Carmex:D. O sa inerc si eu ceara de buze MB:)

      Ștergere
  3. eu il folosesc pe cel de la Himalaya, este si el tare bun. Merci de pontul cu Carmex, am auzit de el, dar nu stiam de unde sa mi-l procur:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit de cel de la Himalaya,inca nu l-am incercat..inca:P. Iti recomand Carmex,pentru mine e the best! Pup

      Ștergere
  4. Am tot vazut ca este laudat Carmex ...Sper sa ajung si eu sa il folosesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este laudat pentru ca este foooarte bun ca si produs,isi face treaba foarte bine.Eu ti-l recomand,dar...daca nu te deranjeaza senzatia de menta(racoare) pe buze. Prinetei mele de exemplu nu i-a placut:P,eu una nu pot trai fata el:)).Dar sunt de parere ca merita macar incercat!!

      Ștergere
  5. Cand mi se termina balsamul Apidermaliv si inca unul care nu prea imi place ca nu hidrateaza (sensitive de la Balea) o sa incerc si eu unul de la Carmex...suna minunat :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e un balsam minunat,astept pareri dupa ce ti-l cumperi:).

      Ștergere
  6. Buna! abia am descoperit blogul tau si il citesc cu placere. Am dat de aceasta postare si am avut un soc...nu-mi vine sa cred ca ai dat 21 de lei pe Garnier si mai ales ca e si din Auchan. E printre preferatele mele si nu a costat niciodata mai mult de 10 lei :|..il iau cu 8-9 lei. Nu-mi vine sa cred ce diferenta de pret.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Ma bucur mult!!:)
      Pe bune? E foarte mare diferenta de pret:(. Tu de unde il iei?

      Ștergere
  7. Din Iasi. Da oricum din magazine cu cosmetice destul de scumpe, nu supermarketuri si de astea, de asta m-am mirat si mai tare cand ai zis ca Auchan. Chiar foarte ciudat. Asa mare sa fie diferenta intre orase?

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter