Paula's Choice - Moisture boost daily restoring complex (primele impresii)


    In primul rand imi cer scuze pentru calitatea jalnica a pozei,dar pe cuvant ca e greu sa pozezi un produs cu un ambalaj de rahat si alb pe deasupra:P.
    In al 2-lea rand trebuie sa-mi spun primele impresii despre acest produs...
Una dintre impresii am spus-o din prima propozitie si anume ca ambalajul este foooarte nasol:
 1-plasticul mult prea moale,daca nu esti atenta cum dozezi produsul s-ar putea sa te trezesti in mana cu o cantitate suficienta cat sa te acoperi toata:)).
 2-o am de o saptamana si deja arata de parca a facut razboiul:P. O port dupa mine mereu,in geanta si pe cuvant daca inteleg cum de s-a murdarit in halul asta si cum de i s-a sters atat de repede scrisul!! Am o gramada de prostii in geanta,recunosc, insa nu port cosul de gunoi dupa mine (inca):P...pur si simplu ambalajul este de proasta calitate si se murdareste imediat. Interesant este cum scrisul original se sterge imediat...pe cand murdaria nu:)).

     Lasand la o parte designul si ambalajul...oare de ce imi pierd timpul cu asemenea prostii?:P, ajungem la produsul din interiorul tubului:).
Inauntru gasim,ce sa vezi?? o cremaaa!!! Da,o crema alba,groasa,care miroase a...crema:)).Imi place foarte mul ca se absoarbe repede in piele, hidrateaza foarte bine si lasa un glow natural,dewy. Imi place foarte mult ca are protectie solara 20 si o gramada de incrediente benefice tenului....cat de benefice vor fi pentru tenul meu,ramane de vazut!
Singurul lucru care nu-mi place la aceasta crema (exceptand ambalajul),este ca se intinde mai greu,sau cel putin asta e impresia mea. Insa nu este un lucru atat de important:P. Este nevoie de o cantitate mica,mica pentru a acoperi intregul ten si gatul,din acest motiv ma plang de ambalaj pentru ca e greu sa dozezi cantitatea mica,mica cand tubul nu te ajuta...dar ma obisnuiec eu cu el:P.

     Un lucru interesant: aceasta crema este pentru ten normal/uscat,iar eu am tenul gras. Nu m-am gandit niciodata ca voi gasi o crema pentru cu totul alt ten decat gras, care sa mi se potriveasca. Am avut emotii cand m-am decis asupra ei,insa logica mea a fost urmatoarea: imi iau si exfoliant chimic,tenul s-ar putea usca sau irita...afara este iarna/frig,deci imi va trebui o crema mai hidratanta...i'm so smart!!!:P. La inceput nu am fost foarte incantata...insa odata ce tenul s-a obisnuit cu exfoliantul si nu am mai simtit ca-mi crapa fata, am inceput sa ne intelegem bine.Se comporta bine ca baza de machiaj.Ma felicit pentru alegerea facuta,ador crema asta din toate motivele spuse mai sus si sper sa mai gasesc cateva pana la review-ul final:).

So far,so good si in cazul ei:). Tubul are 60 ml,comandat de pe binecunoscutul site al Paulei,pret 25,50 euro.




2 comentarii:

  1. Chiar eram curioasa in privinta cremei.Ma incanta produsele Paula's Choice,am auzit atatea lucrui despre ele. Initial am crezut ca esti dezamagita de produs,ma speriasem...:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuuu!!!! Nici vorba!! Sunt extraordinare! Mi-au salvat fata la propriu!Am sa fac peste 2-3 saptamani o postare de final,cu impresii pertinente si poze cu evolutia tenului meu pe decursul folosirii:D.

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter