StyleBox + Cosmopolitan


Duminica mea a inceput intr-un mod foarte placut!! Dimineata cand am plecat de la seviciu nu aveam chiar cea mai buna stare,insa dupa ce am gasit Cosmopolitan cu ceva mai multe produse disponibile decat in alte parti si am reusit sa-mi iau exact ce-mi doream si anume blush-ul... si acasa,de cum am intrat pe usa,mi-a sarit in ochi dragalasa punga roz de la StyleBox...m-am convins ca ziua de azi se anunta promitoatoare:D.
Dar sa le luam pe rand!! Ce am primit in punguta StyleBox:


1-Vichy -Spary apa termala (50ml)
2-Vichy -AqualiaThermal (crema,8 mostre)
3-Vichy - Lotiune micelara (30ml)
4-Weleda -Crema de maini cu catina (1 mostra)
5-Weleda -Crema peeling..cred:P (20ml)
6- Matrix Biolage -Balsam pt par vopsit (250 ml)
Trebuie sa recunosc ca sunt mai mult decat multumita! Am comandat StyleBox-ul atat din curiozitate,cat si pentru ca-mi doream sa incerc balsamul Biolage ( ceea ce am si primit:D).Nu m-a deranjat asteptarea/intarzierea lor,punguta nu continea lucruri vitale fara de care nu puteam sta...prin urmare nici nu m-a interesat in ce data ajunge la mine,m-a interesat doar sa ajunga.Plus ca am luat in considerare faptul ca e prima oara cand se desfasoara un asemenea concept la noi in tara,deci trebuie sa avem putintica rabdare:P. Sunt sigura ca in lunile viitoare isi vor organiza treburile in asa fel incat sa nu mai intarzie;).
Imi place punguta de cadou roz in care am primit produsele si consider ca pentru 35 lei am primit destule...ma declar multumita de prima "cutie":). Astept cu interes evolutia acestui concept,sper sa se organizeze mai bine si sa ofere produse/brand-uri cat mai interesante.Este un inceput!


Al doilea motiv pentru care m-am bucurat in aceasta dimineata a fost ca am gasit Cosmo!!! Si nu oricum...ci cu cateva produse foarte interesante,pe care eram curioasa de ceva vreme sa le testez:).
Nu va speriati si voi precum tanti de la chiosc:)),nu sunt toate pentru mine...ca o prietena buna ce sunt,am cumparat si pentru my girl Flori (care a fost urmarita de ghinion si a dat numai peste creioane) si nu am rezistat tentatiei de a o face happy luandu-i atat revista cu blush,dar si cea cu pudra! Pentru mine am luat tot una cu blush (nuanta 06 Peach) si una cu fard mono (Golden Bronze).
Imi plac ambele produse si abea astept sa le folosesc..am sa revin cu pareri!!
Voi ati gasit Cosmo? Ce cadou v-ati ales?:)



21 de comentarii:

  1. Foarte interesant continutul StyleBox, mi se pare mai ok decat celelalte cutii.
    Eu am reusit sa gasesc Cosmo cu fardul de ochi si sunt multumita. Era interesant si cu blush ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Krista mie StyleBox-ul mi s-a parut mai avantajos din toate punctele de vedere...cel putin luna asta:P.Ma bucur ca in sfarsit incep sa se miste lucrurile si la noi:). Eu am avut MARE noroc,am luat ultimile 2 blush-uri:P...te pup!

      Ștergere
  2. as vrea sa te intreb dac-ai platit on line sau ramburs....eu inca nu am primit pachetul desi stau la 5 min de bucuresti....l-ai primit chiar azi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am platit ramburs,de fapt a platit mama caci punguta a ajuns ieri la mine iar eu eram la munca:P.Stai linitita te vor suna inainte...cel putin pe mine mm-au sunat sa ma intrebe daca e cineva acasa;)

      Ștergere
  3. as vrea sa te intreb dac-ai platit on line sau ramburs....eu inca nu am primit pachetul desi stau la 5 min de bucuresti....l-ai primit chiar azi?

    RăspundețiȘtergere
  4. astept si eu styleBox-ul, poate maine ajunge si la mine :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Ooo,ce de-a bunatati:D sa le folosesti cu placere si asteptam un review la apa termala Vichy, daca ai placerea normal:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ma gandeam ca am sa incerc o comparatie intre 2 produse...una fiind apa termala:P.Deci voi face sigur!:-*

      Ștergere
  6. Eu sunt curioasa cum este crema Weleda. Blush-uri crema nu erau la Cosmo?de fapt cred ca la noi nici nu se gasesc crema la Nyx.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La revista nu aveau clar blush-uri crema si daca stau sa ma gandesc nici in Marionaud nu am vazut:(.Sunt o multime de produse pe care vreau sa le incerc dar nu le gasesc la noi...poate in viitor ne vom lovi mai putin de problema asta...sper!! Am sa fac un mini review cremei Weleda...dar e greu sa-ti faci o parere dintr-o mostra;)

      Ștergere
  7. Cat mi-as fi dorit si eu un fond de ten de la Nyx:(( Trebuie sa il gasesc.
    Frumoase achizitii:d Chiar imi place Style Box

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dedeea s-ar putea sa ai surpriza sa nu gasesti nuanta ta:(,eu asa am patit cu pudra si din cate am intales nu au fost decat 2 nuante shell si buff...ambele prea deschise pentru mine:(. Daca esti din Bucuresti,gasesti fdt la Marionaud:)

      Ștergere
  8. am luat Cosmo cu ruj maro auriu , perfect pentru cand esti bronzat , este exact nuanta cu care imi sta super cand ma inegresc :)...am cautat cu pudra si nu gasesc ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uuu,eu n-am vazut cu ruj:(,sa-l folosesti cu placere!Nici eu nu mi-am gasit pudra..:P

      Ștergere
  9. Buna ce norocoasa ai fost eu am gasit doar creioane si un gloss,m-am abonat la tine ,cand ai timp vino si pe la mine http://fetelesimakeup.blogspot.com/.Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca ai gasit doar creioane...mai cauta,poate ai noroc;). PS: nu este nevoie sa pui si link-ul in mesaj...oricine iti poate accesa blogul uitandu-se in profilul tau:)!

      Ștergere
  10. esti din bucuresti? pudra e loose sau compacta?

    RăspundețiȘtergere
  11. unde ai gasit pudra? crezi ca mai am vreo sansa s-o gasesc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am gasit-o in Auchan-ul de pe B-dul 1 Decembrie 1918. Nu stiu daca mai ai sanse sa gasesti,dar daca stai prin apropiere merita sa incerci:)

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter