Eyebrow razor


Am aceste "razatoare de sprancene" (ce urat suna:P,dar eu asa le-am botezat,e tare funny) de mai bine de o luna si le-am folosit de vreo 3 ori pana acum insa pe cuvant ca uitasem sa scriu despre ele:(. Noroc cu o cititoare care m-a intrebat ieri de unde le-am luat si asa s-a aprind beculetul:). Am vorbit la plural deoarece ele vin in pachet de cate trei,frumos colorate insa nu avea rost sa le prezint pe toate din moment ce fac acelasi lucru.

Ce cred eu despre ele? Sunt geniale!!! Pe cuvant! Sunt ideale atunci cand esti pe fuga si realizezi ca ai uitat sa te pensezi sau pur si simplu nu esti multumita de sprancenele tale si evident nu ai timp de retusuri cu penseta. Daca va incadrati in categoria pe care eu am denumit-o "tiganul cu cortul", adica sunteti ba aici,ba acolo,ba pe drum si nu va puteti face planuri clare pentru ca nu stiti ce va zezerva ziua,sau seara...atunci sunt perfecte pentru voi:P. Eu una asa sunt,mereu pe drumuri si telefonul imi strica planurile destul de des:(. Trebuie sa precizez ca in perioada asta sprancenele mele trec printr-un proces de schimbare,de crestere si aceasta ustensile imi este tare utila. Nu le-am mai atins cu penseta din frica sa nu ma las dusa de val si iar sa pensez mai mult decat este cazul...prin urmare cum vad cateva fire ratacite prin locuri nepermise,cum iau razatoarea si le indepartez.

Pe mine una micutul asta ma scuteste de mari batai de cap,caci fiind bruneta sprancenele mele cresc foarte repede si asa nu mai sunt nevoita sa risc sa le stric forma...e mult mai simplu sa razi acolo unde e nevoie,fara emotii ca ai luat un fir de unde nu trebuia:)).
O mica precizare: nu va apucati sa radeti pe pielea uscata (asa cum am facut eu prima oara),riscati sa va iritati. Ideal e sa plicati o crema inainte,o lasati pentru 5 minute sa intre in piele apoi radeti cu grija firele nedorite in sensul invers al cresterii lor,fara a apasa. Atat de simplu!

Parul nu va creste mai gros sau mai mult, singura diferenta intre a pensa si a rade este ca la ras va creste evident mai repede;). Nu militez pentru folosirea numai a acestui "razator",clar nu poate inlocui pensatul...insa atunci cand timpul nu este de partea voastra,sau lenea este la ea acasa:P, aceasta ustensila este ideala si problema este rezolvata imediat:D.Este foarte usor de purtat in port-fard sau geanta,sau chiar buzunar, caci dupa cum vedeti in pozele de mai jos se indoaie si astfel capata dimensiuni reduse avand loc oriunde...si in acelasi timp esti sigura ca lama nu va ajunge in contact cu niciun lucru din geanta ta:).

Am cumparat setul de pe beautyjoint.com la incredibilul pret de 1,25$.
Il recomand?? Siiiiigur!!
PS: poate fi folosit cu succes si pentru filatul bretonului:)).



12 comentarii:

  1. Cred ca puteai sa-i spui aparat de ras pentru sprancene/lama pentru sprancene. Cand citesc razatoare, ma gandesc la altceva ;)) Le-am vazut si eu pe site-uri si chiar eram curioasa cum sunt

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea eu asa le numesc si imi pare o denumire funny care se potriveste: sunt colorate,mici si tare dragute:P. Lama pentru sprancene ar fi fost corect,dar nu-mi inspira nimic,cel putin mie...pe cand razatoare de sprancene este de-a dreptul socant:)). Eu asa le-am botezat pe ale mele...insa recunosc ca am uitat sa pun ghilimelele,insa se rezolva;).

      Ștergere
  2. Chiar interesante trebusoarele astea :-? Si pretul e foarte bun. Parca-parca le-as incerca si eu... dar mai degraba pentru par decat pt sprancene. Ale mele-s blondute si destul de rare de la mama lor, nu prea le pensez, cel mult 2-3 fire la 2 saptamani. In schimb le tund frecvent. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pentru par sunt excelente:),mi-am filat atat bretonul cat si restul parului si sunt tare multumita:). Daca le incerci,astept pareri:)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Am uitat sa pun ghilimelele,insa voi remedia problema...asa le-am botezat eu,imi place cum suna:P

      Ștergere
  4. eu lacat sunt de neindemanateca :))) sigur as face ravagii !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coco sunt sigura ca nu ar fi asa..dar decat sa risti...:)). Te pup

      Ștergere
  5. ce pret are?
    si de unde le pot lua?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna,unde le-am putea gasi in Romania? Am vazut ca tu ai comandat de pe beautyjoint.com,cum a fost cu shipping-ul? Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna! Cat a costat transportul si in cat timp au ajuns la tine? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,
      Nu are rost sa te complici cu site-ul din America, acum se gasesc si la noi:
      http://www.genefalse.ro/Sprancene-perfecte/Aparat-ingrijire-sprancene-Ardell/

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter