Elf Lipsticks

(de la stanga: Nostalgic,Classy,Sociable,Charming,Captivating si Seductive)

Va spuneam in urma cu ceva timp ca sunt in "perioada" rujulor...ei bine,am depasit-o! Nu,nu este neaparat un lucru bun,nu sariti cu aplauzele pentru ca am intrat in perioada produselor pentru ingrijirea parului si asta nu e deloc bine caci sunt destul de scumpe ai am mari sanse sa dau faliment:)). Deja am dat,caci comenzile mele au fost fara numar,fara numar:P. Suspin dupa perioada rujurilor,ele macar sunt mai ieftine si nu iti lasa portofelul chel,la propriu! Dar asta e,ma conformez,ma adaptez cu nevoile mele de femeie disperata,nebuna dupa un par frumos,matasos,sanatos,etc:).

Revenim la subiect, va prezint ultima (da,ULTIMA,promit) achizitie in materie de rujuri si anume gama Essential de la Elf. Nu,nu am toata gama,dar nu spuneti de 2 ori ca s-ar putea sa ma razgandesc:)).
Prima data am comandat un singur ruj,de curiozitate,nu ma asteptam sa-mi placa dar nahh trebuia sa-l incerc...iar cand am realizat cat este de pigmentat si hidratant,am luat-o razna si mi-am mai luat 5!
Ce-mi place atat de mult la aceste rujui?
- nu usuca buzele,ba chiar sunt hidratante
-foarte pigmentate,culoare vibranta
-ambalajul este dragut,imi place ca poti vedea nuanta prin spatiul transparent,nu trebuie sa bajbai pana gasesti culoarea dorita:)
-se aplica frumos,uniform
-au un miros placut,subtil
-gama variata de culori suuuperbe
-costa doar 8 lei:D

Mai este nevoie sa adaug ceva?? Eu spun ca nu! Pur si simplu le iubesc,iar faptul ca sunt si ieftine ma face sa le ador la propriu:).Comandate evident de pe site-ul Elf. Aceste produse dovedesc un lucru bine stiu dar uitat din cand in cand: daca ceva este ieftin nu este neaparat si de proasta calitate! Nu stiu cum sunteti voi,dar eu sunt in extaz cand gasesc produse si ieftine si bune...ma simt bine,imi da impresia ca nu (mai) arunc banii pe geam;)).
Eu le recomand (mai ales Seductive,este preferatul meu) si cred ca merita incercate...macar unul:).

 (fara blitz,de la stanga: Seductive,Captivating,Charming,Sociable,Classy si Nostalgic)
    (cu blitz,in aceeasi ordine de mai sus)

17 comentarii:

  1. Ce fain arata "Nostalgic"! :) E cumva un fel de nude cu tenta rozalie?
    Dar "Captivating", este usor portocaliu?

    merci.:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact Dana:),Nostalgic este nude cu o usoara tenta rozalie iar Captivating este un portocaliu soft. Te pup

      Ștergere
    2. daaaa...este cu adevarat frumos:D

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Si vine foarte natural pe buze,un fel de culoare buzeor tale dar mmai frumoasa:D

      Ștergere
  3. Nostalgic e genial, tot aman o comanda la elf si data viitoare e pe lista, m-ai convins :d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este cu adevarat frumos,o sa-ti placa muuult:0.Eu tind sa cred ca se aseamana destul de mult cu Mac-Mith,pe care mi-l doresc muuult si am sa-l cumpar cat de curand...o sa fac o comparatie intre cele 2 nuante,claaar!

      Ștergere
  4. cate nuanta faine. eu am gipsy si mai nou classy. pe cel classy l-am luat prin februarie si am fost foarte dezamagita cand mi s-a rupt de la baza inca de la prima aplicare. reusesc sa-l folosesc si asa, dar s-a lovit de margini si arata aiurea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da am observat si eu cat in timp rujul se loveste de marigini si arata umpic meesy:P. Dar ce mai conteaza,nu sta nimeni sa-mi inspecteze ambalajul...ci nuanta de pe buze:)

      Ștergere
  5. Am stat 15 min pana sa ma decid care sa mi-l iau :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa il/le folosesti cu placere! Eu am rezolvat repede problema,le-am luat la gramada:))

    RăspundețiȘtergere
  7. am si eu nostalgic si classy. Mi se pare mai fain classy dar aplicat cu moderatie..deja daca insisti..dai putin in pitzipoanca :))). Nostalgic e fain si el dar tot asa daca insisti..dai in extrema cealalta - the mummy :). Sa le cunsumi cu placere. Ale mele nu au atins marginea dar mi se pare ca scartaie cand le scot :))).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca ai dreptate:)).Insa nici nu mi se pare ca e nevoie sa aplici mult,sunt pigmentate suficient cat sa lase culoare pe buze dintr-o singur aplicare...parerea mea. In prezent toate au ambalajele murdare si unul char s-a topit...dar nu e bai, la pretul asta imi mai iau 3:))

      Ștergere
  8. Foarte fain review-ul tau.
    Mi-am luat Seductive pentru ca am vazut la tine cum arata pe piele si sunt foarte multumita.
    Cu putin gloss incolor arata superb.

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter