Mac Lipstick -Hug Me


Imi doream un ruj Mac de muuult timp,eram tare curioasa sa vad daca sunt intradevar atat de minunate cum spune toata lumea. In fiecare luna imi propun ca dupa salariu sa dau o fuga in Mall Baneasa si sa-mi iau 1-2 produse Mac,insa Baneasa este fooooarte,fooarte departe de mine si mereu spun ca o las pe luna viitoare:)).Daca nu era my best friend care sa se gandeasca la mine si cu ocazia zilei mele de nastere sa-mi cumpere cateva din produsele Mac la care stia ca visez de mult...nu as fi avut prea curand vreun produs de la ei :)).Si in prezent continui sa-mi propun sa ajung acolo,caci mai sunt cateva produse ce-mi starnesc curiozitatea,dar Baneasa e atat de departe:(.
Revenind la subiect am primit rujul de ziua mea,impreuna cu alte cateva produse si de atunci (au trecut 2 saptamani) il folosesc zilnic:D. Nuanta se numeste Hug Me si se regasea in wish list-ul meu,insa nu pot sa spun ca visam atat de mult la ea,imi doream Snob mai mult. Noroc pe mine ca am o prietena care ma cunoaste foarte bine si mi-a ales-o pe acesta stiind ca mi se potriveste mai bine decat Snob,culoare care ei nu i-a inspirat nimic.
Hug me este un ruj din categoria Lustre,adica are un finish lucios si reflecta lumina intr-un anume mod. Culoarea este un nude-rozaliu,soft,foarte naturala. Textura cremoasa,pigmentat,se aplica usor,rezista pe buze 3-4 ore,depinde cat mananci si bei:P. Nu usuca buzele,ba chiar le da un aspect hidratat si soft.
Il ador! Este potrivit pentru orice ocazie,mai ales atunci cand ai un machiaj puternic in zona ochilor si vrei pe buze o culoare neutra. Cu siguranta nu va ramane singurul meu ruj Mac,sper sa-mi fac curaj sa bat drumul pana in Baneasa...trebuie:)).

Pretul nu stiu sigur care este (v-am spus ca a fost primit cadou) insa estimez undeva intre 60-80 lei.
Concluzia..nu este foarte diferit fata de un ruj normal,de exemplu Revlon (pe care stiti ca le iubesc) insa trebuie sa-i acord plusuri pentru faptul ca nu usuca buzele (o patesc cu multe rujuri,chiar si cu preferatele mele),pentru pigmentatie si pentru modul rapid si usor de aplicare.Cum am spus si mai sus,imi mai doresc rujuri Mac,insa parerea mea sincera este ca nu se merita sa dai banii astia pe un ruj decat daca il vei purta des. Toate nuantele la care visez de la ei sunt naunte soft,nude sau rozalii,unul chiar rosu,culori pe care le port mereu,deci rujurile le-as folosi constant...prin urmare nu ar fi bani aruncati. Pentru alte nuante mai pretentioase,ciudate,ocazionale...exista variante mai ieftine si la fel de bune:).
Voi ce ziceti?



10 comentarii:

  1. Si mie imi place nunata foarte tare! Este naturala si se vede din fotografii ca rujul are o textura cremoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos , dar e doar un ruj.
    Am si eu un Dior dupa care salivam si cand am vazut ca nu e nicio diferenta intre el si Flormar am ramas cu buza umflata :)
    La rezistenta nu se compara cu minunatiile fleur , asa ca accept drept cadou rujuri scumpe de cumparat imi iau ceva potrivit buzunarului :)
    Sa-l porti cu placere ( e bine zis ? ).Bucurate de el ,totusi e MAC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate si eu am fost cam dezamagita de un gloss Dior,am dat o gramada de bani pe el si pot spune cu mana pe inima ca NYX e muuult mai tare:)).Cat despre cadouri...mda,toate cadourile sa vina la mine:)). Multumesc frumos,chiar il port cu placere si fff des:D.

      Ștergere
  3. Nuanta e foarte frumoasa, e bine ca ai o prietena care te cunoaste asa bine si te-a nimerit :).
    Eu nu salivez dupa produse de machiaj scumpe, poate si pentru ca exista multe marci bune si accesibile, in schimb mor dupa parfumuri, serumuri, creme, unturi de corp ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Coco,sunt norocoasa:). Ohoooo, si eu mor dupa toate astea si sa nu uitam hainute,genti,pantofi:))...ce pacat ca nu-s milionara:(.

      Ștergere
  4. Sa-l folosesti iubita! Vai cat imi doresc si eu un ruj MAC. Nuanta Creme Cup, mai exact.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saru'mana! Si eu vreau Cream Cup,e fff frumos:D. Daca ti-l iei astept poze detaliate:) Pup

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter