My 25'th Birthday

Incep prin a le multumi celor care mi-au urat "la multi ani",mai ales colegelor mele blogger-ite,recunosc,a fost o surpriza neasteptata:). Pentru cine nu stie,sambata a fost ziua mea, am implinit 25 de ani si trebuie evident sa va povestesc ce am facut,dar mai ales ce am primit:P.
Planul initial a fost sa nu fac nimic:)),25 nu e numar nici mare,nici mic,nici special...insa socoteala din capul meu a dat cu virgula si uite asa am ajuns sa-mi sarbatoresc ziua fara sa vreau!. Sambata pe zi m-am trezit cu neamu' la usa,ca nah, am neam mare si nu pot sa scap de el decat daca fug pe luna,desi nici acolo nu bag mana in foc ca nu m-ar gasi:)). Dupa o zi intreaga de "socializat" cu neamu',seara m-am intalnit cu prietena mea la un restaurant unde am mancat pastele mele preferate,am barfit,am ras, ca mai apoi sa ajungem la Arenele Romane unde prietenul meu Vlad organizase spectacolul lui lunar de drum and bass( un gen de muzica greuuuu de inteles:P). Trebuie sa va spun cum am plecat de acasa pe o ploaie torentiala,parca se adunasera toti norii deasupra Salajanului,lucru plauzibil,pentru ca de la Dristor incolo nici urma de picatura:)),o fi fost un fel de CADO de la Doamne-Doamne? Nu stiu,ideea e "ca cadou" mi-a stricat outfit-ul,m-a obligat sa-mi iau pantofi in loc de sandalele pretioase pe care vroiam sa le inaugurez de ziua mea:)).
Lasand detaliile la o parte am si cateva poze pentru voi, ca daca tot scriu trebuie sa si dovedesc...si daca dovedesc ce naiba rost mai are sa scriu pagini intregi....si uite asa neuronu meu nu se mai oboseste atat de mult:P.


La Arene cu Vlad,doar eu si vlad...si restu:))


Asta a fost outfit-ul...si acum plang dupa sandalele mele:(.



La asta nu va asteptati nu?:P. Ideea pozei este una foarte simpla si educativa,m-am sacrificat sa o postez pentru a va invata cum sa retusati un machiaj in mod profi. Da? Atentia toata la mine! Este un procedeu foarte complicat si elaborat si trebuie sa retineti toti pasii:
1- e nevoie de o bucata de hartie igienica,nici mare,nici mica...potrivita.
2- o pleostesti pe moaca cu delicatete si apesi cu putere pana te dor mainile....tot cu delicatete:P
3- o indepartezi rapid si o arunci
Rezultatul: un ten minunat,cam rosu de la apasare dar mai bine colorat decat palid,fara urma de  sebum,sau fond de ten,sau pudra,sau orice machiaj avut anterior:)). Nu o stiati nu-i asa?? Sunt un geniuuuuu!!


Si acum urmeaza partea mea preferata: cand ma laud cu ce am primit!! In poza va arat doar cele care-mi sunt cele mai dragi,restu nu conteaza:)). De la prietena mea Flori am primit produse Mac si nu orice produse,ci unele la care visam de muuult:)
- Ruj in nuanta Hug me
-Fard mono in nuanta Club
- Gel eye-liner in nuanta black track (negru)
Urmeaza review pentru fiecare...insa va spun de acum ca le ador:D


Un alt cadou care s-a lipit de sufletul meu este aceasta fusta primita de la ei mei parinti pe care o adooor si recunosc ca-mi doream de muuult o fusta cu o astfel de croiala:D. Love it! In rest am mai primit tricouri,produse pentru corp,un tablou,anvelope pentru Suzy...etc,etc. 
Cam asa a fost de ziua mea,zi pe care nu vroiam sa o sarbatoresc....in final a iesit mai bine decat daca as fi planuit-o:D. Va pup!

12 comentarii:

  1. la multi ani! esti foarte frumoasa,fabulous outfit! puuuuuuuuuuuuup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!! Outfit-ul era cu adevarat reusit daca aveam sandalele,dar merge si asa:P. Te puuup

      Ștergere
  2. <3 Ce frumos ai sarbatorit! Asteptam review-uri soon soon! Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohh daaa:D. Tu nu ai de ce sa le astepti,le vei auzi live:))). N-am zis ca ne vedem?:P

      Ștergere
  3. La multi ani!
    Fusta e superba! Sa o porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani si sa te bucuri de cadouri, sunt minunate! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani! Super outfit, imi plac foarte mult pantalonii. Ai primit cadouri foarte frumoase, astept review.

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani frumosi ,Andreea!Cu mare intarziere...dar din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  7. Exact aceeasi metoda de retusat machiajul o am si eu ! :)) ( Am mari probleme cu luciul fetei...stralucesc k un glob disco + cosuri ) In prezent mai folosesti effaclar duo?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe,deci e metoda universala:)). In prezent nu mai folosesc Effaclar caci de cand cu produsele Paula's Choice nu mai am nevoie iar acestea sunt muuult mai eficiente. Folosesc un exfoliant de la Paula si apoi crema cu spf si fata mea arata foarte bine:). I-am facut un review recent,daca esti curioasa. te pup

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter