Primele comenzi iherb.com

OMFG!OMFG! Mi-au ajuns coletele iherb:D! Dupa lupte seculare,eu si prietena mea ne-am facut curaj si am dat 2 comenzi pe iherb.com. 2 comenzi la o zi distanta una de cealalta (una pe 18 aprilie,cealalta pe 19),motivul fiind evident costul transportului:P. Daca puneam toate produsele intr-o singura comanda transportul costa in jur de 25$,asa le-am impartit in 2:D. Sunt extaziata,incepusem deja sa ma panichez cand am vazut ca a trecut prima saptamana si eu nu primeam niciun aviz:)). Nu ma plang totusi de durata transportului,au ajuns chiar bine avand in vedere ca au strabatut o distanta considerabila,17-18 zile este o perioada ok,zic eu.
Iata ce mi-am luat:

 Setul Core Collection de la Real Techniques
Abia astept sa le inaugurez,sunt atat de moi si frumoase:D. Vor avea parte de un review detaliat!


 Setul starter pentru ochi evident tot Real Techiniques 


Desert Essence- Jojoba strengthening shampoo
Cred ca mai bine de jumatate din blogosfera are acest sampon,pentru ca a fost recomandat de Corina. Evident nu puteam face exceptie tocmai eu:)). O sa-i fac un review dupa ce il voi folosi o perioada suficienta cat sa-mi fac o parere:)


Giovanni -Frizz be gone
Un serum anti-electrizare cu review-uri multe si bune pe site...ramane de vazut cum ma voi impaca eu cu el.


Pasta de dinti XyliWhite 
Am citit despre acest produs pe mai multe bloguri si am zis sa-i dau si eu o sansa. La prima vedere este cam micuta,are doar 28 gr...insa esentele tari vin in ambalaje mici:)).


Acestea sunt cadourile primite in colete,eu nu am ales decat pastilutele dar se pare ca cei de la iherb au fost draguti si au mai adaugat ei cateva:
- Doctor's Best -Best digestive enzymes 
- St. Dalfour (un fel de dulceata din....ceva,nu stiu inca:P)
- laveta pentru ochelari


In final va prezint si comanda prietenei mele,in privinta pensulelor este identica:P...in rest si-a ales vitamina c si untul de cacao,despre care recunosc ca sunt foarte curioasa! In caz ca va intereseaza un review despre el anuntati-ma si fac un guest post in care sa va prezinte beneficiile si rezultatele folosirii acestui produs:D.
Gata,m-am laudat destul! Sper sa va placa produsele si promit sa revin cu review-uri despre ele cat de curand! Va pup!!



25 de comentarii:

  1. cat a costa transportul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru primul colet a fost gratis(primesti un cod de reducere),pentru al 2-lea a fost 4$.

      Ștergere
    2. pardon,am vrut sa zic 6$:)). Nu e mare diferenta:P

      Ștergere
  2. Sa le folosesti cu placere! Abi astept sa vina si comanda mea. am dat-o tot pe 18. Poate vine chiar astazi :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorina daca mi-au venit mie amandoua comnenzile desi au plecat spre mine la o zi distanta una de cealalta...eu zic sa te postezi in fata cutiei postale:D. Siiigur ajung zilele astea;)

      Ștergere
  3. Foarte simpatice, sa le stapaniti santoase si asteptam reviewuri

    RăspundețiȘtergere
  4. frumusele pensulicile, interesant acel sampon.....asteptam mai multe detalii:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Vitamina C de 1000 de la NOW e uriasa!! Am si eu si nu reusesc nicicum sa inghit pastilele. Intr-un final mi-a venit ideea sa faramitez tableta si sa o presar sub forma de pulbere in suc de portocale, doar asa am reusit sa mai iau din ele.
    Abia astept review la pensule ;) Chiar azi mi-am ridicat si eu coletul cu Eco Tools.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Silvia multumesc pentru pont,in caz ca prietena mea va avea probleme cu inghitirea lor i-ai dat o varianta alternativa:). Cu siguranta voi face un review in care voi descrie fiecare pensula in parte. Si eu vreau Eco Tools:P,ca prea au fost laudate insa m-am orientat mai intai catre acestea. Sa le folosesti cu placere!

      Ștergere
  6. Sa folosesti cu drag toate produsele! Ma intereseaza in special review pentru untul de cacao.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oana cu siguranta am sa o rog pe prietena mea sa-i faca un review si-l voi posta pe blog:D. Si eu sunt fff curioasa!!

      Ștergere
  7. Super comanda! Cand am dat eu comanda ultima oara nu aparusera inca pensulele Real Techniques la ei, mereu am zis ca dau o noua comanda in care sa includ si niste suplimente, dar nu am apucat. Sa le folosesti sanatoasa, abia astept sa citesc reviewuri! :-8 :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Am testat deja cateva din ele si imi plac tare mult:),dar mai astept putin pentru a vedea cum se comporta. Cand dai urmatoarea comanda sa nu le uiti,chiar merita:D. Te pup

      Ștergere
  8. Ce faine-s pensulele, abia astept review la ele. Eu mi-a luat numai eco tools de pe iherb, dar la uratoarea comanda parca vad ca o sa pun in cos si RT. Tot incerc sa ma conving ca nu mai am nevoie de alte pensule, dar stii cum e ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eheee si eu incerc sa ma conving ca nu am nevoie de multe...dar nu prea-mi iese:)). Eram pornita sa-mi comand setul Sigma,dar acestea sunt muult mai ieftine si la fel de bune:D.La urmatoarea comanda o sa-mi iau si eu Eco Tools,sunt curioasa sa fac o comparatie.:-*

      Ștergere
  9. de ce ai separat cele 2 colete si nu le-ai inclus intro singura comanda/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris motivul exact la inceputul postarii;). Daca le puneam pe toate intr-un singur colet trebuia sa platesc enorm pt transport (cantareau foarte mult si depaseau suma limita de 60$). Le-am impartit si am platit doar 8$ transportul (pt amandoua).

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter