Wet'n'Wild - Walking on eggshells


M-am bucurat nespus de mult cand cei de la Makeup-shop au adus produse Wet'n'Wild,dar si mai mult m-am bucurat cand am vazut ca au pe stoc aceasta micuta paleta numita Walking on eggshells. O vazusem in  mai multe clip-uri Youtube,mai ales in cel a lui Emily in care prezenta cele 3 nuante din trusa ca fiind replici dupa 3 farduri Mac foarte cunoscute: Shroom,Cork si Naked Lunch. Cum nu detin niciuna dintre cele 3 culori mentionate mai sus,evident nu le pot compara,insa nici nu trebuie, Emily a fost foarte convingatoare:)). Prin urmare am preferat sa-mi comand aceasta mica paleta,decat sa-mi cumpar Naked Lunch (pe care-l doream),si asa m-am ales cu 3 "dupes":D.

Mai are rost sa va spun cat de mult imi place?:P. Culorile sunt frumoase,pigmentate,rezista foarte bine de pleoape chiar si fara primer,textura fina,aproape cremoasa si evident sunt usor de aplicat:). Este perfecta pentru a o purta in portfard,micuta asta iti ofera tot ce-ti trebuie pentru un machiaj reusit. Fiecare culoare este "botezata",aratandu-ti unde anume sa o aplici atunci cand esti in lipsa de idei,dar evident ele pot fi aplicate oricum,amestecate,in orice ordine...idei sa ai:D.
Si acum urmeaza surpriza: costa doar 22 lei:D. Da,da, un pret excelent pentru o trusa excelenta! Cum sa nu ti-o doresti? Eu v-o recomand! 
Voi ce produse Wet'n'Wild ati incercat? Ceva recomandari?:)




2 comentarii:

  1. wow, ti-ai luat-o!!!! ce fain. si eu mi-o doresc mult:) momentan insa mi-am comandat cele de la Elf ( tot pomenite in filmuletele lui emily -si cu aceasta ocazie inca odata merci de pontul legat de ea pe facebook:) am prins ultima oferta de la elf cea cu comanda in valoare de 40 ron la care primesti saculetul cu bunatati cadou;)Abia astept sa il primesc!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uuuuu ce tare!! Sa le folosesti cu placere,lasa ca ai timp sa ti-o iei si pe asta,nu e graba;). Ma bucur ca iti place Emily si cu atat mai mult ma bucut ca ti-am fost de folos:D. O sa mai share-uiesc pe facebook clip-uri pe care eu le urmaresc si imi par folositoare,atat de la Emily cat si de la altii:-*

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter