Cine se trezeste devreme, cheltuie mai multi bani!


Ieri a fost o zi tare incarcata! M-am trezit dimineata, pentru ca la ora 10 fix sa fiu in fata salonului Keune unde aveam programare la tuns. Nu dau detalii acum, pregatesc o postare special destinata in care va voi povesti experienta traita acolo, voi impartasi impresii si bineinteles multe fotografii:).
Dupa ce m-am vazut tunsa si aranjata am plecat val-vartej la targul ce are loc weekend-ul asta in Capitala. Absolutely Fabulous Fashion and Vintage Fair este un loc unde gasesti de la articole cu vechime pastrate in stare exceptionala de-a lungul timpului, pana la hainute unicat, croite de proaspetii nostri designeri. Daca dispui de putina rabdare sa cauti printre sutele de umerase, sau in cutiile cu  produse ingramadite de-a valma, trebuie sa recunosc ca ai mari sanse se gasesti adevarate comori:).
Evenimentul a avut ( inca are) loc intr-o vila micuta si cocheta ( Lucky no.13) de pe strada Alexandru Donici, nr 40 (zona Gradina Icoanei). 


Am platit intrarea (10 lei) si am pasit inauntru unde ne-a intampinat ( pe mine si prietena mea) o tipa draguta, care ne-a oferit cate o mostra de parfum Dior. Un gest dragut care ne-a adus zambetul pe buze!


Vila are mai multe camarute,care erau pline ochi de stendere,masute si cutii, ca nici nu stiam unde sa ma uit mai intai sau de unde sa incep:)). M-am hotarat sa incep cu camaruta din dreapta,unde am gasit aceste minunatii (poza jos).Masuta era plina de lantisoare si bratari handmade.N-am putut pleca fara sa-mi iau si eu una din snur,subtire, care sa mearga perfect langa cea rosie pe care o aveam deja:). A costat 30 lei si daca va doriti una le gasiti aici.



Masa asta mi-a luat ochii de-a dreptul. Cred ca am zabovit pe putin 20 de minute admirand toate bijuteriile doamnei. Mi-am ales o pereche de cercei in forma de ruj, de care-s absolut indragostita. Pret 30 lei....asta da afacere:).



Hehe si acum urmeaza partea cea mai frumoasa:). Cand am vazut atatea genti la un loc si atat de colorate am zis ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap! Iar cand am vazut preturile m-am convins ca nu ma inselam deloc:)).
Nu are rost sa va descriu ce avea domnisoara acolo,pozele vorbesc de la sine....insa trebuie sa va spun ca preturile erau foarte bune. Mi-am luat 2 gentute,ambele crem : cea mare a costat 79 lei, iar cea mica 55 lei. Mi-a fost tare greu sa ma hotarasc doar la acestea, in viitor cu siguranta o sa-mi mai iau cateva ca tare-s frumoase:D. Le gasiti aici





Sper ca v-a placut postarea mea si o gasiti utila:).Mie mi-a placut la targ,desi cam aglomerat,aerul greu de respirat si atmosfera incarcata....iar unii expozanti aveau preturi mai mari ca-n mall:)). Dar asa cum am spus si mai sus,iti trebuie doar putina rabdare sa gasesti produse "statement" la pret bun:).
Voi ati vizitat targul? Pe ce minunatii ati pus mana?:D

13 comentarii:

  1. Eu REFUZ sa merg la Ab Fab ca sa nu mor de inima. Pe viitor, ma apuc sa strang bani din timp. Gentile tale sunt foarte frumoase, sa le porti sanatoasa! Abia astept sa vad ce schimbare ti-au facut la Keune, sper ca e de bine :P :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mina ma mananca rau si ma duc si marti, pe 18 la Vila Rodizio:)). Luna asta sparg pusculita:P. Ma bucur ca-ti plac, sunt si mai dragute in realitate:). La keune m-am tuns mai scurt si mai filat, nu e chiar o schimbare de look:P. Te pup!

      Ștergere
    2. pardon,pe 22 la Cafepedia. M-am uitat gresit:P.

      Ștergere
  2. eu n-am mers ca sa nu gauresc bugetul de toamna :)) cerceii aia sunt dementiali, aiaiaia :X si gentutele... le-as fi luat pe toate! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca te-ai putut stapanii, eu n-am reusit:). Cerceii sunt cu adevarat originali, ma bucur ca-ti plac:-*

      Ștergere
  3. Foarte dragute achizitiile tale :D Imi pare asa rau ca nu-s in Bucuresti in perioada asta... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eeee lasa ca nu s-au terminat targurile, o sa mergi data viitoare;).

      Ștergere
  4. ce e marti la villa rodizio? k nu stiu?
    de data asta nu prea mi-a placut,era o harabura acolo,expozanti putini si inghesuiti.nu mi-am luat nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Expozantii au fost putini pt ca i-au impartit in 2 zile,cei de sambata nu au mai fost si druminica:(. Inghesuiala si caldura nu mi-au placut nici mic.
      Pardon,nu marti, e sambata la Cafepedia, Fashion Bazar.
      http://www.feminis.ro/timp-liber/ia-ti-portia-de-cumparaturi-la-fashion-bazaar-25320

      Ștergere
  5. nu uita nici de beauty expo,20-23 sept,romexpo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles ca merg si la Beauty expo:). Eu merg sambata,dupa amiaza.Tu cand mergi? Poate ne intalnim:). De cand imi doresc sa te cunosc...

      Ștergere
  6. eu vineri am de gand.o sa ne cunoastem cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter