Cosmetics Beauty Hair - Romexpo

Sunt sigura ca deja toata lumea e satula sa tot auda/citeasca despre targul de beauty de la Romexpo, ca doar a fost cel mai important eveniment din ultimele zile si numai despre el s-a vorbit. Si acum vin si eu sa va povestesc despre....ati ghicit: targul de la Romexpo:)). Nu va repeziti sa ma injurati,promit ca este o postare scurta (dar cu multe poze). Cosmetics Beauty Hair a fost pentru mine o premiera si am ramas placut impresionata! Am vazut ca sunt si persoane carora nu prea le-a placut, insa cum la mine a fost prima vizita si nu am cu ce sa compar...spun sincer ca a fost ok:). Precum o fetita care tocmai a dat iama in magazinul cu dulciuri, ma invarteam bezmetic in stanga si-n dreapta,ba la standul ala, ba la celalalt in directia culorilor ce-mi atrageau privirea:)). Nu,nu glumesc deloc, parca eram in paradisul cosmeticelor (de fapt,chiar eram) si-mi doream sa vad, sa miros, sa analizez tot. Pacat ca la intrarea in paradis n-am gasit niciun spiridus care sa-mi bage in buzunar un teanc mare de bani:)) Sa fi vazut atunci nebunie!

Programul pentru ziua de sambata era sa vizitam targul, cumparam, admiram, iar apoi sa ne indreptam in pas vesel spre Fashion Bazaar unde urma iar sa vizitam,cumparam si admiram. Bineinteles ca dupa ce ne-am cheltuit toti banii la Romexpo nu a mai avut nimeni chef sa mearga la celalalt targ doar pentru a admira:)). Aaaa si in caz ca va intrebati de ce sunt atat de "neagra", la Fashion Bazaar era impus dress code negru. M-am conformat intocmai caci in capul meu mic si naiv,eu chiar am crezut ca voi ajunge si acolo:)).

Am fost impreuna cu Diana, care-mi este foarte draga:)



Am vizitat standul Moroccanoil unde am primit fiecare care o mostra din tratamentul mult laudat. Sunt tare curioasa ce poate,sper sa reusesc sa-mi fac o parere doar din sticluta asta mica. Nu de alta dar nu ma lasa inima de dau 150 lei pe un produs care nu stiu daca mi-e bun sau nu.



Bineinteles ca nici eu n-am putut rata oferta CHI (oare e cineva care nu si-a luat macar un produs de la ei?):)). Mi-am ales spray-ul pentru protectie termica si tratamentul leave-in Silk Infusion ( cred ca toata lumea l-a ales pe acesta). Ambele au costat 100 lei.



La standul Orly m-am enervat putin din cauza geamului "paravan" care facea practic imposibila alegerea unei oje:(. A trebuit sa ma contorsionez in fel si chip pentru a putea pune mana pe cateva care mi-au facut cu ochiul. Daca pretul nu era atat de bun, pe cuvant ca nu-mi pierdeam nici 5 minute acolo. Dar incapatanarea mi-e prietena veche si si-a spus cuvantul! Mi-am lipit fata de geam pana cand am reusit sa aleg aceste 4 minunatii. Jur ca daca trebuia,eram in stare sa dau si o lacrima numai sa ajung la ojele dorite:)).


De la stanga: Buried Treasure, Seashell, Pixie Dust, Take a Chance.


Cu cine credeti ca m-am intalnit? La standul Keune am dat peste GEORGE, cel despre care va povesteam aici. Era acolo in interes de serviciu (evident:P) si am avut ocazia sa-l urmaresc la lucru din alt unghi decat acela de client:).Sustin si repet: omul asta are maini de aur!!
Tot la standul Keune am avut surpriza sa constat ca unele oje erau la promotie...si nu orice promotie...costau doar 10 lei (pret intreg 46 lei). Despre brandul Pronails am auzit prima oara pe blogul Adelei si stiu ca era incantata. Mi-am ales aceste 4 nuante si mor de nerabdare sa vad daca sunt intradevar atat de bune pe cat se spune.


Din pacate nu au nume,au doar numere:(. De la stanga: 204,267,183,195.

Tangle Teezer!!! Era cat pe ce sa-l ratez (noroc cu Diana) si jur ca asta a fost unul din motivele pentru care m-am dus la targ. Am auzit numai si numai lucruri bune despre peria asta mica si chiar eram pe punctul de a o comanda de pe un site din UK. Am avut noroc si am gasit-o:). Un alt produs scos din Wishlist!  Pret 50 lei.



Si ultimul lucru,dar nu cel din urma: suport pentru rujuri! Dupa indelungate cautari, atat online cat si prin diferite magazine, uite ca am dat peste el la targ. Nici nu stiu cum mi-a sarit in ochi, dar bine ca a facut-o! Imi doream mult un asemenea suport, ba chiar imi pare rau acum ca n-am mai luat unul:(.
Pret - 24 lei.



Si acum ca m-am laudat cu ce mi-am luat si v-am spus cat de bine m-am simtit intre atatea oje, farduri si creme, e timpul sa ma laud si cu noua fata a vechiului meu sacou:D. M-am chinuit aproape 3 ore, am prins fiecare tinta in parte (si am vazut pe propria piele ca nu e deloc usor sa le pui in rand,mama lor...), m-au apucat nervii de era sa-l arunc pe geam...dar in final am reusit! Iata rezultatul de care sunt foarte mandra!! 


19 comentarii:

  1. ooo, ce frumoase sunt ojele orly alese de tine! <3
    eh, uite eu sunt una bucata persoana care nu a cumparat cele 2 produse chi :)) stiu, e de plans, dar pur si simplu mi-a fost prea lene dupa restante sa ma duc pana al romexpo :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eeee, la tine e de inteles:P. Dar daca te duceai siiiigur cedai tentatiei:))

      Ștergere
  2. Frumoase ojele pe care le-ai ales de la Orly! Eu mi-am luat decat doua, ca mi-am mai pastrat bani si pentru Essie. Tipa de la Orly mi le-a incercat pe toate care imi faceau cu ochiul pe unghii:)
    Imi place mult suportul pentru rujuri, eu nu l-am vazut:((.
    Eram sigura cand ai pus poza pe facebook ca el este George.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,tipele de la standul Orly au fost dragute,ma gandeam ca ma vor lua la bataie dupa cat le-am fatait pe acolo:P. Suportul de rujuri era in C1, stanga. Era un fel de mic magazin cu unghii false si tot felul de prostii.L-am ochit din greseala,cand treceam pe langa...dar tare ma bucur:D. Daaaa, m-a tag-uit el,lumea ma intreba cine e si eu habar n-avem despre ce vorbesc:)). Te pup!

      Ștergere
  3. Si tu ii esti foarte draga Dianei ;;)
    Multam de poze :*

    RăspundețiȘtergere
  4. OMG sandalele! Daca nu imi dai tu adresa ta, o aflu si singura :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)). Andreea sandalele le am de 3 ani si le-am luat printr-un baiat din Constanta care da comenzi pe urbanog.com. Daca esti interesata de ceva de pe site,te pot pune in legatura cu el. Mi-am luat multe incaltari de acolo,le am in stare perfecta si le port si-n ziua de azi:D. Pe cele din poza am dat 150 lei (cu tot cu spaga baiatului:P).

      Ștergere
  5. Sa te bucuri de noile achizitii! Sunt superbe ojele, cel mai mult imi place albastrul de la ProNails :X

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cum de n-am văzut ojele de la keune?! uffffff.... Îmi place albastrul ăla si parca vad ce bine ar da in combinatie cu orange pe inelar!
    http://giamakeup.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu era cat pe ce sa le ratez:)). Noroc ca mi-a sarit albastrul in ochi:P

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Daaaa, nici nu-mi vine sa cred ca in sfarsit am gasit:D. Imi doream de muuuult!

      Ștergere
  8. Vezi cu tangle tweezer, poate faci un review? L-am vazut, l-am admirat, dar am ramas profund dezamagita. Eu am parul carliontat, si se incurca extreeeem de repede. Prin urmare, acel pieptene are dintii "maleabili", sa spunem asa. Deci cand piepteni, practic nu iti descurca propriu-zis parul, ci mai degraba trece asa, prin el, ca sa fie. Legile fizicii, nu de alta. Ah si de asemenea l-a incercat si o prietena de-a mare care are par kilometriiiic, si dupa ce ca nu ii descurca pe bune, i l-a si electrizat. Am plecat amandoua de la stand cu un fel de "se poate mai bine.." in glas. Raman totusi adepta pieptenului si periei de lemn tipice. :)

    P.S.: mi-am luat totusi 20 de oje de la targ. Nu glumesc, 20. Al naibii de bun targul pentru cosmeticale mani-pedi, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohhh daaaaa,raiul iubitoarelor de oje:D. Pe bune? 20?? Sa le folosesti cu placere!! Cat despre perie, cred ca intradevar nu e potrivita pentru un par cret/carlionat:(. In seara asta imi voi spala parul si sunt curioasa cum se va descura. Bineinteles ca-i voi face un review:). Sper sa-mi placa,la cat de mult mi-am dorit-o...

      Ștergere
  9. super toate! poate data viitoare cand ne vedem bem si un ceai si povestim! :)

    mie tangle teezer imi ingrasa radacinile, adica imi provoaca secretie de sebum prin masajul scalpului :((( n-am decat sa-l folosesc doar pe fir :((( tot bleu mi-am luat si eu. dar firul arata mai bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta asa vom face:). Eram atat de ametita,vroiam sa vad eu tot,tot ca nici nu te-am recunoscut:)).
      Am vazut ca si a ta e tot bleu si chiar m-am amuzat, dar cum de pe tel nu pot lasa comentarii,n-am apucat sa-ti zic:)). Eu momentan ma inteleg bine cu ea,sper si pe viitor relatia sa ramana aceeasi. Te pup!

      Ștergere
  10. Buna , ar fi de folos si mie niste suporturi de ruj , de unde poate face rost??? ms. Ildiko

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter