Noi achizitii, noi dependente!

Nu ne-am mai intalnit de mult aici pe blog si ma simt tare,tare vinovata! Am totusi motivare pentru multele absente: a fost o perioada tare aglomerata in care fiecare zi a inceput la 5:30 dimineata si s-a incheiat seara tarziu. Si din pacate perioada nebuna inca nu s-a terminat:((.
Sunt tare obosita,tare ocupata totusi,nu atat de obosita sau ocupata incat sa rezist tentatiilor! Nici in perioada asta nu m-am abtinut de la shopping... I'm so addicted!:P.

Culoarea intensa al lui Rimmel- Scandaleyes Show Off mi-a atras prinvirea si am zis sa-i dau o sansa...poate de data asta Rimmel ma impresioneaza:). Pret 15 lei.
Si nu m-am multumit doar cu atat, am mai pus mana pe un ruj Rimmel din colectia Kate Moss. Nuanta poarta numarul 12 si este un corai intens si cremos. Ieftin si bun,deja m-a cucerit:D. Pret 20 lei.



Am profitat de oferta Elf ,cea cu transport gratuit (acum au 30% reducere...funny nu?) si mi-am recumparat unul dintre rujurile preferate: Seductive,gama Essential (pret 9 lei). Pe langa asta mi-am ales pudra HD, laudata ca fiind aproape identica cu pudra MUFE HD si in acelasi timp de 5 ori mai ieftina. Nu am MUFE insa tot o sa-i fac un review peste un timp (pret 38 lei). Si bineinteles o pensula care sa-mi intregeasca colectia.(pret 9 lei).


N-am putut sa nu-mi satisfac marea placere vinovata: ojele. De la stranga la dreapta: Zoya-Ginger (27 lei), Flormar Duo Chrome-DC02 (14 lei) si Zoya-Rica (39 lei). Iubesc tare,tare mult ojele Zoya si in caz ca e cineva curios, le cumpar de la draguta Roxana/Beauty in the bottle careia ii sunt clienta veche si pe care o recomand cu caldura:). In prezent astept  2 Essie si 2 Barry M...trebuie sa-mi hranesc dependenta:)).


In sfarsit mi-am luat si eu tarte Yankee Candles!!!! Toata lumea le lauda, peste tot se vorbeste despre ele, trebuia sa le incerc si eu. Le-am gasit la Humanitas si de oftica mi-am luat 3...ca sa fie:)). Pana acum am folosit-o doar pe Midnight Jasmine, dar am inteles din primul minut de ce sunt atat de laudate: miros minunat, in cateva minute mireasma lor invaluie intreaga incapere si persista chiar si dupa ce stingi lumanarica.
Oare dezvolt o noua dependenta?:)). Pret aprox 5 lei/buc.


Sunt tare curioasa voi ce dependente aveti? :D

15 comentarii:

  1. te mananc, vroiam si eu ceva de la elf, data viitoare impartim transportul :D
    PS: pudra HD e dementiala, eu o ador! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mereu vreau cate ceva de el ei, anunta-ma cand vrei sa dam comanda si se rezolv:D. Pup

      Ștergere
    2. si eu mereu vad ceva interesant si parca imi face site-ul cu ochiul :D cand vrei sa iti mai iei ceva ma anunti si pe mine ca as nau vrea vreo 3 chestii de la ei. nu stiu cum am facut, dar am uitat sa dau comanda cand au trasportul gratis :(

      Ștergere
  2. Pudra HD mi se pare cel mai prost produs al lor. Se imprastie prin aer de zici ca stau intr-un nor.
    Am observat ca multe fete sunt multumite de ea.
    Nici nu stiu daca sa o arunc sau sa o pun la un blog sale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai, de cand ma chinui sa vad si eu rujurile astea Kate Moss si nu mai reusesc! Am fost si eu miercuri pe la Flormar si m-am uitat la colectia asta duo chrome, dar sincer cred ca puteau mult mai bine de-atat. Sa le folosesti iubita!
    PS: da, o sa devii dependenta de tarte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rujurile le gasesti in Auchan si au destule:). Flormar nu e Chanel, eu zic ca au facut treaba buna pt pretul ojelor:).
      Cred ca ai dreptate in privinta tartelor:)). Te pup!

      Ștergere
  4. Omg, ce frumoase sunt toate! M-am uitat si eu la rujurile Rimmel in Auchan dar n-am vazut nuanta aia, chiar cautam un astfel de portocaliu-corai.

    Sa le folosesti iubita! Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai eu chiar din Auchan l-am luat...fuga la stand ca inca mai aveau vreo 5-6 nuanta asta:D. E foarte frumos! Ms:-*

      Ștergere

  5. Sunt tare curioasa ce impresie or sa-ti faca prod. Rimmel. Inca mai am un rimel de la ei-Glam'Eyes, acesta: http://sizbelle.blogspot.ro/2009/11/mascara-review-10-rimmel-glameyes.html

    Mi s-a parut interesanta periuta. De obicei, ma descurc mai usor cu astfel de periute (scap fara a ma mai picta :)) si desi l-am luat cu usoara strangere de inima, il tot folosesc de prin februarie... :) Acum chiar trebuie sa-l schimb. Asadar, sunt curioasa daca iti place mascara nou achizitionata?:) si nu numai!:) rujuletul? rezista? e suf. de hidratant?

    Nuanta aceea portocalie a ojei Zoya e tare cuuute! :) Imi place in mod special intre cele 3.

    Yankee Candles..hmm... prea multa valva in jurul lor! :P Spune-mi ca o data aprinse, emana aroma parfumata in jur si nu simti deloc,deloc miros de lumanare!? :) corect?

    Pup!
    Faine achizitiile! :) Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ce rimelul m-a surprins placut:).Mai astept putin totusi pana sa-mi expun parerea finala.
      Rujul este minunat!!! Recomand! Mai vreau vreo 2-3 din colectia asta:)).
      Zoya...preferatele mele! Cat despre tarte...crede-ma merita!!!
      Te pup!

      Ștergere
  6. Eu n-am apucat inca sa-mi iau Flormar DC02, vad ca toata lumea are, dar n-am mai gasit :)) Momentan sunt dependenta de mov :) Oje mov, in special cele de la Rimmel si dermatograf sau fard tot in nuante de mov. Inca n-am ajuns sa-mi iau si haine in culoarea asta, dar am vazut ca am deja 3 piese achizitionate recent in nuanta fuchsia. Deci ma apropii :)) Sa folosesti noile achizitii cu placere!.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Daaa moooov si mie imi place:).Abia astept salariul sa pun mana pe o pereche de jeansi mov:)

      Ștergere
  7. buna,as dori sa stiu de unde imi pot comanda cosmetice de la Elf? le-ai facut o mare publicitate si ma tenteaza si pe mine :) multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, le comand de pe site-ul Elf romania:). Da un search google si-l gasesti;)

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter