Suplimente iherb

In ultima perioada n-am avut timp nici sa respir! Trezita zilnic cu noaptea-n cap, pe drumuri cat e ziulica de lunga, terminata psihic, ma gandesc serios ca nu mi-ar strica o statuie mare si colorata in centrul orasului pe care sa scrie cu litere de-o schioapa: in memoria eroului cazul la datorie! Nu pe front, ci pe strazile pline de gropi ale capitalei, la drum de seara intre 2 destinatii imprecise. As deveni vedeta post mortem si cu siguranta gandul asta mi-ar asigura o eternitate fericita:)).
Dar pana atunci mai e mult ( la statuie ma refer:P), n-am de gand sa dau ortu'popii prea curand si ca sa ma asigur ca sanatatea nu o ia la vale ma indop cu suplimente cumparate de pe iherb. 
Gata cu sarcasmul, acum devin serioasa si va prezint pastilele mele de toate zilele:

Capsule de Psyllium (principalul incredient al binecunoscutului ColonHelp) ajuta evident digestia. Iau 2 pe zi, dupa micul dejun(adica un sandwish in masina) si masa de dupa amiaza (cateva inghitituri de ceva,orice, comestibil sa fie). Am mare nevoie de ele pentru ca sunt o fire perseverenta si incerc pentru a 30-a oara sa ma las de fumat:)). 
Detaliile nu-si au rostul,you got the point;). Recomanda? Ohh da! 
Indiferent ca perseverenta mea va da roade sau nu,eu aceste pastile le voi cumpara iar si iar si iar!


Port ochelari de vedere de vreo 20 de ani (da, de cand aveam doar 5 anisori) si pot spune ca-i urasc din tot sufletul meu! Mi-au distrus copilaria (nu puteam sa alerg fara sa-i scap pe jos,aveam tot timpul grija lor), apoi adolescenta (cand conicidenta dracului mi-am pus si aparat dentar, "Betty cea urata" era un mare succes la tv...iar eu nu semanam decat izbitor de mult cu ea ). Nu i-am mai lasat sa faca alte pagube iremediabile in ego-ul meu intens ranit si am renuntat la ei. Nuuuu, nu faceti ca mine!!! Eu mi-am permis datorita faptului ca dioptriile mi-au scazut mult si sunt fata serioasa, iau mereu suplimente care sa-mi ajute ochisorii.In prezent ii port doar in fata tv-ului si laptopului.
Despre pastilele cu luteina nu pot spune ca sunt minunate, ca mi-au imbunatatit vederea sau au facut minuni insa...nu m-am mai confruntat cu ochi obositi, tensionati, privire incetosata.
Iau 1 pe zi si voi continua sa iau pana le termin.Sunt ok, insa nu indeajuns incat sa ma convinga sa le recumpar.


Pastile mele pentru "calmitate", care ma ajuta sa trec peste perioada nebuna fara sa omor pe nimeni sau sa-mi tai venele. Sunt un om prevazator,stiam ca urmeaza o perioada fooarte grea prin urmare am luat masuri. Doar 2 pastile pe zi ma ajuta sa fac fata situatiilor neprevazute (si sunt destule) si sa stau calma. Nu le-am recumparat pentru ca perioada nebuna e pe sfarsite, insa n-as ezita nicio clipa sa le iau din nou in caz ca s-ar anunta iar vremuri urate. Le recomand celor stresati, in sesiune, aglomerati pana la refuz de treburi.


Probioticele protejeaza flora intestinala,afectata adesea de consumul de antibiotice si nu numai. Nu iau antibiotice insa recunosc ca in ultimul timp am mancat doar atunci cand mi-am adus aminte si evident mancare nu prea sanatoasa. 1 pastila pe zi si ma simt excelent. Recomand!


Quick Melt Melatonin
Am vorbit despre ele si aici. Datorita acestor pastilute dorm mai bine, somnul este mai odihnitor. Una dintre comorile iherb din punctul meu de vedere. Recomand!


6 pastile pe zi sunt mai mult decat suficiente pentru mine si au acoperit exact necesarul pentru perioada ingrozitoare ce urmeaza sa se termine. Acesta a fost "reteta" in ultimele 4 luni si a functionat perfect. Eu pe principiul asta merg, identificarea nevoilor din perioada respectiva si in functie de necesitati si stil de viata sa se opteze pentru suplimentele necesare. Organismul are nevoi diferite in perioade diferite si e foarte important sa-l ajutam cum putem sa faca fata.
Voi reveni cu o pastare de gen cand voi schimba "reteta" :).

16 comentarii:

  1. foarte util, thanks for sharing! si eu iau suplimente, chiar zilele astea am tot adaugat unele in wishlistul iherb, care creste de nu se mai opreste:))) multa bafta sa treci cu bine de perioada incarcata >:D< pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Offf, mersi! Mai am putin si gata. Stiu cum e cu wishlistul iherb, mai ales ca preturile sunt imbatabile:). Am 2 colete pe drum, abia astept sa ajunga:D

      Ștergere
  2. Ești un geniu că ai luat Psyllium pastile! Am avut și eu o perioadă și mi-am luat varianta tărâțe, la care am renunțat foarte repede. A doua zi mai exact, pentru că deși pe ambalaj scria să le amesteci cu apă și să le bei imediat, eu am uitat de ele și când m-am întors am dat să beau fără să mă uit în cană. Evident, tărâțele absorbiseră toată apa și aveau consistența...jeleului, ca să nu zic altfel :)) M-am lecuit în secunda doi. Mersi de postare, mi-ai dat idei :D Mi-ar trebui și mie Acidophilus și pastile pentru calmitate :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OMFG!! Si eu as fi renuntat daca eram in locul tau:)). Astea cu psyllium sunt chiar eficiente si usor de administrat:). Chiar iti recomand Acidophilus, e foarte bun, de cand il iau n-am mai avut dureri,arsuri sau alte senzatii neplacute la nivelul stomacului. Cat despre cele pentru calmitate...sunt un must in perioadele stresante;)

      Ștergere
  3. Am si eu pe drum un pachetel, mi-e teama sa nu ajunga (are cam 2 saptamani de cand am dat comanda). Tie unde iti vin coletele, vama sau posta normala? Ca eu cam am emotii :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cand cu noua metoda de transport, am dat 2 comenzi dar nu a ajuns niciuna inca:(. Si eu tot acum 2 saptamani, deci probabil le vom primi in acelasi timp. Insa...stiu din sursa sigura ca vin tot la posta normala;). Nu te impacienta, o sa ajunga:)

      Ștergere
  4. Eu am pus ochii pe ginkgo, ca tot am mainile si picioarele reci, circulatia praf, memoria scartaie. Te rog mult sa-mi zici unde ti-a venit tie coletul, la vama sau la posta normala? ca astept si eu un colet si cam am emotii, au trecut doua saptamani si nimic, nu stiu unde sa intreb de el. Ms!

    PS: Sa mai faci postari de genul asta, mai aflam si noi pareri despre produsele de pe iherb.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut:D. Buna idee cu ginko,o sa ma uit si eu dupa el. O sa fac postare cand imi ajung coletele, am ceva suplimente pentru acolo:). Te pup!

      Ștergere
  5. Vai, Deea, la fix a venit postarea asta! Psyllium si probiotice trebuie sa imi iau si eu, ca ma trezesc uneori ca e ora 4 si eu am mancat... o cafea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I know the feeling:P. Pai vezi cum pui de o comanda, chiar merita sa le iei. De pret nici nu mai vorbesc...:D.

      Ștergere
  6. M-a amuzat postarea ta. Interesant felul in care povestesti! Si funny. Totusi ma intreb daca nu sunt prea multe pastile de luat, chiar daca picam pe bucatele. Organismul nostru trebuie invatat sa faca fata singur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, in mod normal trebuie sa ne invatam organismul sa faca fata singurel dar, depinde la ce anume trebuie sa faca fata si bineinteles intensitatea acelui lucru. Asa cum sportivii de performanta iau mereu suplimente pt a-si ajuta corpul sa faca fata antrenamentelor draconice,asa se aplica si la noi in momentele tensionate (duse uneori chiar la extrem) Depinde bineinteles de stilul de viata al fiecaruia si de cat "putem duce";).

      Ștergere
  7. hmmm, deci acum stiu ce sa iau in sesiune :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Este cineva din Cluj, care a comandat produse iherb, oare unde ajung? Ca am fost sa intreb si la posta de cartier, unde s-a turat o tanti, brrr; si am mers si la vama dar tanti (alta) nu mai avea chef, se apropia inchiderea programului!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter