Dorothy Perkins

Nu va pot spune cat timp am urmarit site-ul Dorothy Perkins si de cate ori mi-am promis ca voi face o comanda! Am incercat la un momentant dat, dar din motive nestiute si suspecte nu am reusit sa finalizez comanda, adica sa platesc. Am fost atat de dezamagita ca mi-am bagat picioarele si nu am mai comandat nimic! Am zis asta e, poate cu alta ocazie.
Ocazia a venit mai repede decat am crezut! Am anuntat si pe Facebook reducerile foarte tentante ce au avut loc pe acest site. Nu le puteam rata! Mi-am luat inima in dinti si am incercat o noua comanda. De data asta am reusit!:)
Coletul a ajuns la posta normala, in aproximativ 2 saptamani. Iata pe ce minunatii am pus mana:

Fusta cu imprimeu deco
Din cate fuste am, declar cu mana pe inima ca asta este cea mai frumoasa! Talie inalta, model "creion". Imprimeul se regaseste doar pe partea din fata. Culorile neutre fac din ea un articol versatil: poate fi purtata cu orice si in orice combinatie.
Mi-am comandat masura 10 si a fost nevoie sa o stramtez si sa o scurtez putin. Pentru a va face o idee, la solduri am 90 cm si 1,64 cm inaltime. Daca nu o scurtam imi ajungea pana la jumatatea gambei:P.
Am cumparat-o cu 18 lire (93 lei). In prezent o gasiti aici, la 15 lire!




Sandale crem
Stiti deja ca am o "problema" cand vine vorba de incaltari! Colectia mea nu va fi niciodata prea mare:P.
Recunosc, ma asteptam sa fie un crem mai inchis, dar nu e nicio problema, sunt frumoase si asa. Partea minunata la incaltamintea DP, este ca e foarte comoda! Au talpa fooooarte moale!
Am ales masura 4 (37) si imi vin perfect. Ca marime, sunt intre numere si mereu aleg masura 37 la sandale si 38 la pantofi. In felul asta n-am emotii cand imi comand online, stiu ca-mi vor veni la fix.
Le-am achizitonat cu 27 lire (aprox 140 lei). Le gasiti aici.



Aceasta a fost prima comanda si ma declar pe deplin multumita! Cu siguranta nu va ramane ultima!
Voi ce parere aveti despre Dorothy Perkins?

9 comentarii:

  1. fusta! de ce ti-ai comandat zece ,k eu port 8 si tu esti mai slaba ca mine. fusta e super!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai 8 am vrut, dar nu aveau:(. Am luat 10 si am modificat-o putin:P

      Ștergere
  2. Îmi plac mult hainele de pe DP. Am comandat de multe ori de la ei si o singura data coletul s-a ratacit. Mi-au restituit imediat banii, deci nu au fost probleme. Momentan am pus ochii pe niste cizme western, aflate si ele la reducere!
    Imi place mult fusta, este deosebită!
    Să le porți cu mare drag!
    Aurora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut mari emotii pana a venit coletul! Acum m-am calmat, am vazut ca sunt seriosi si cu siguranta voi mai face cateva comenzi. Ofertele sunt ff bune:D. Multumesc!:-*

      Ștergere
  3. Sa le folosesti cu placere!
    Eu mi-am luat doua rochii si un top peplum despre care am vorbit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg ca eu sunt ultima care am decoperit cat de frumoase sunt lucrurile DP:)). Nah, mai bine mai tarziu decat niciodata:P

      Ștergere
  4. Sa le porti cu drag, sunt minunate :X:X

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă ați făcut comenzi care este emailul pentru reclamații?

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter