New Accesorize bag

Luna trecuta am achizitionat un voucher in valoare de 9 lei, care-mi oferea o reducere de 50% in magazinele Accesorize. Ofera a fost valabila pana la 19 aprilie (acum am inteles ca s-a extins pana pe 30, deci daca nu ati apucat sa-l "cheltuiti",acum e momentul).
Am pasit in magazin, initial pentru un cluch negru (se apropia petrecerea Cavalli si cluch-ul vechi m-a lasat cu ochii in soare exact cand ma asteptam mai putin), insa n-am gasit nimic care sa-mi placa sau sa se potriveasca tinutei. Habar n-aveam ce as putea sa-mi cumpar cu aceasta reducere, niciun articol nu-mi trezea interesul, nu-mi dadea senzatia ca am neaparata nevoie de el.
Asta pana mi-a sarit in ochi aceasta geanta! Am mai spus si in trecut, sunt precum tiganul cu cortul dupa el, in geanta mea gasesti orice: de la pixuri la farduri, de la haine de schimb la creme. Uneori nici mie nu-mi vine sa cred cate pot cara dupa mine! Noroc cu masina, ca altfel sunt sigura ca eram deja internata la urgente cu hernie si scolioza.
Prietena mea rade mereu de mine si-mi spune ca-n curand imi voi lua un frumos si colorat troller pe care-l voi plimba cat e ziulica de lunga. Nah, cine a zis ca viata de femeie e usoara? Sa-i ridice macar o data geanta si se va convinge singur!
Revenind la Accesorize, am cumparat geanta cu 120 lei (pret intreg 240 lei). Ce sa zic, sunt o afacerista inascuta:)).
Pozele au fost facute in weekend, inainte de a intra la serviciu. Am ales un outfit lejer,confortabil, perfect pentru o zi de sambata muncitoreasca.

Pulover- Koton
Blugi- Moniprix
Geaca- Asos
Geanta- Accesorize
Botine- Stradivarius








7 comentarii:

  1. Ce sa zic....m-ai inebunit si pe mine cu aceasta minunata geanta :))

    RăspundețiȘtergere
  2. am si eu una mare si o car peste tot :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Geanta e superba, dar botinle sunt de vis!!! Asa sunt si eu cu geanta, de multe ori mai iau si ceva intr-o plasa, doua. Deci cu cat iau mai multe cu atat parca as mai avea nevoie de cateva chestii :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Geanta ca geanta, dar geaca este minunata! Ar merge de minune cu o geanta pe care am achizitionat-o eu ieri :D

    RăspundețiȘtergere
  5. e foarte frumoasa geanta, dar imi plac si botinele, sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
  6. i hate u ...glumesc este superba geanta si geaca si botinele si tu :)))) spune-mi te rog cum intretii gentile albe? eu am avut cateva dupa care am ''plans'' se murdaresc f repede...

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti sta minunat, ador geaca si geanta! :) Pupici

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter