Preferatele lunii martie

A trecut si luna martie (care a fost de fapt un decembrie sub acoperire) si iata-ne cu un pas mai aproape de zilele insorite dupa care tanjim cu atata ardoare!Abia asteptam sa fac aceasta postare,sa va povestesc despre produsele indragite care mi-au inseninat zilele mohorate de martie!
Zic sa trecem la treaba!:P


Kenzo- Flower by Kenzo
Este o iubire mai veche (de prin liceu mai exact) pe care am redescoperit-o in luna ce tocmai a trecut. Uitasem cat de mult imi place acest parfum! Are un miros fin,feminin,primavaratic.
Note de varf: floare de mai,coacaze negre
Note de baza: violeta de Parma,trandafir Bulgaresc, aluna
Note de baza: mosc alb,vanilie, chihlimbar

MAC Fix+
L-am cumparat anul trecut in iarna, datorita multelor recomandari de pe Youtube (da, tot Youtube-ul bata-l vina:P). L-am folosit la inceput si nu m-a impresionat deloc. Nu vedeam niciun efect, nu prea intelegeam care e treaba cu el. Ma durea inima cand ma gandeam ca am dat atatia bani pe el (78 lei daca-mi amintesc bine) si nu-mi foloseste la nimic. 
Toate indoielile in privinta lui s-au spulberat cand am avut geniala idee sa-l iau cu mine la serviciu (stiti ca eu lucrez la program de 24 ore)! Dupa 12-14 ore de munca,tenul nu arata tocmai impecabil, indiferent cat de rezistent este fondul de ten.Fata devine terna,fara stralucire,fondul de ten mai migreaza pe ici,pe colo. Aici intervine Fix+ care m-a convins ca poate face miracole!
2-3 puff-uri sunt de ajuns pentru a reimprospata machiajul si a readuce acel glow tenului. Daca mai aveti si o pensula cu voi, cu atat mai bine! Ajuta la distribuirea uniforma a produsului si  "amesteca" toata treaba pentru un finish perfect. 

Revlon- Colorstay
A fost singurul fond de ten folosit in luna martie si am ramas socata cand am constatat ca 2 din 3 persoane m-au intrebat DACA sunt data cu fond de ten si care este acela:). Pus si simplu il iubesc si zilele urmatoare ii voi dedica un review complet,caci MERITA!

Un produs care ma ajuta in lupta cu petele post-acneice. Este un gel fin de culoare alb sidefat. Lasa tenul moale si fin,se absoarbe rapid. Il aplic in fiecare dimineata de 3 saptamani incoace si intradevar am observat imbunatatiri notabile. Culoarea tenului s-a uniformizat, petele s-au micsorat si s-au deschis la culoare. Este o adevarata placere sa-l aplic:).

Phytologie- Phyto 9
Crema pentru par foarte uscat/deshidratat.
Este o crema light cu textura fina si incrediente naturale. Hraneste si hidrateaza firul de par,il ajuta sa nu se mai electrizeze. Iubesc faptul ca nu ingrasa deloc parul si nu lasa acel aspect uleios. O aplic de obicei dupa ce parul este complet uscat de la jumatate spre varfuri,pentru a finisa rezultatul final.Initial m-am speriat cand am vazut ca are doar 50 ml, insa e nevoie de foarte,foarte putin produs (cam cat o aluna).
Desi pretul este cam piperat, nu regret nicio clipa banutii cheltuiti: face o treaba excelenta si dupa cum am spus deja,se consuma greu. Merita incercat:)!

L'oreal- Infaillible Stylo Eyeliner
L-am primit cadou de martisor si de atunci il folosesc non-stop. M-a impresionat foarte placut acest creion! Pe langa culoarea superba (khaki-ul arata superb pe ochii brunetelor),este foarte pigmentat,cremos, si cred, cel mai rezistent creion de ochi folosit vreodata!

Essie-Topless and Barefoot si Essence- Cotton Candy
Da, le iubesc pe amandoua la fel de mult! Am primit numai complimente cat le-am avut pe unghii si nimeni,absolut nimeni nu s-a dat seama ca sunt de fapt 2 oje diferite. Daca nu ati vazut postarea,am scris despre ele aici.


Sunt curioasa daca si voua va plac preferatele mele si ce produse ati iubit in luna martie!

8 comentarii:

  1. M-ai facut curioasa cu Kenzo, ii dau si eu tarcoale de mai mult timp!

    RăspundețiȘtergere
  2. de unde ai cumparat phyto9?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il gasesti pe StrawberryNet, daca dai click pe denumirea (Phyto9) din postarea mea, te duce direct la el:)

      Ștergere
  3. Daca tot ai laudat oja de la Essence, mi-am luat-o si eu. Nu sunt deloc fana Essie, asa ca ma bucur ca ai gasit un dupe la Topless and Barefoot :). Inca e in teste, dar so far, so good.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca ti-am zis si pe Fb ca imi plac unghiile tale, nu ?;)):*
    Chiar nu se vede diferenta intre oje:D
    Mi-am deschis si eu blog ;))http://miss-lorrie.blogspot.ro/
    Te astept daca vrei :*

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter