Colectia de toamna H&M

H&M fall collection

Saptamana trecuta am fost prezenta la lansarea colectiei de toamna H and M. Aceasta, va fi prezentata pentru prima data pe podium cu ocazia Saptamanii Modei de la Paris, urmand sa apara in magazine incepand cu 5 septembrie 2013. Prin aceasta colectie, echipa de design H and M propune o silueta teatrala creata prin fracuri, rochii delicate asezonate cu paiete, jachete si pantaloni din piele.
Regasim atat stilul boem, relaxat (franjuri, materiale fluide, elegante) cat si cel masculin (fracul, jacheta scurta, pantofii cu toc jos). Se pune accentul pe tinutele practice cu detalii bine gandite, pe contrastul dintre duritatea pielii si finetea jerseului. 
Pentru aceasta toamna, H and M ne recomanda rochia cu paiete, jacheta scurta de catifea cu broderie, pantalonii din jerseu, topul cu decoratii pe umeri, puloverul din tricot gros.
La capitolul accesorii predomina look-ul punk: inele subtiri pe fiecare deget, ghete de motociclist, pantofi cu toc jos, curele cu franjuri.
Culorile predominante sunt: negru, gri, kaki, culorile metalice si paiete cu accente de rosu.







Tot in aceasta toamna, linia H and M Home, proaspat lansata si in Romania, va oferi fiecarei camere a locuintei o tenta teatrala si individuala. Aceasta linie ofera o viziune noua asupra stilului boem vintage prin noile imprimeuri baroce aplicate pe lenjeriile de pat, perne si chiar pe halatele de baie. Senzatia de modernitate este evidentiata prin imprimeurile digitale florale cu bujori sau animale precum corbi si cai. Descoperim colectii pentru copii si bebelusi, dar si gama de produse decorative (vaze din sticla, vesela, obisecte de depozitare). H and M Home este o linie accesibila de articole textile in tendinte si pentru interiorul locuintelor, la preturi atractive.






 Tricou- Amisu
Fusta- H and M
Pantofi- Zara
Ceas- Fossil

 M-am indragostit iremediabil de acest colier si abia astept sa vina toamna pentru a-l achizitiona!


Evenimentul a fost unul foarte reusit, iar colectia bine gandita, cu aticole frumoase si materiale de calitate . Asa cum ati vazut mai sus, am si pus ochii pe cateva piese! Cu siguranta, nu vor lipsi din garderoba mea colierul cu franjuri si jacheta din catifea cu broderie bogata. 
Voi ce piese must have ati ochit?:)

10 comentarii:

  1. chiar mi-au placut unele chestii si astept conceptul home. pupp

    RăspundețiȘtergere
  2. au bagat si perne? :)) interesant :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, si vaze,lenjerii de pat,etc. Vor avea de toate:).

      Ștergere
  3. la noi in magazine sunt cam saracuti...nu prea ajunge mare lucru !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca incet,incet ne aliniem si noi cu restul lumii;).

      Ștergere
  4. Salut! Mie imi place cum esti tu imbracata :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoasa ca intotdeauna! :*
    Interesanta colectia asta, parca as purta su ei ilicutele acea black&white <3

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter