Preferatele lunii mai (2013)

Sa-mi spuna si mie cineva cand a trecut prima jumatate a anului asta! Parca ieri ma zgribuleam de fiecare data cand scoteam nasul la aer, iar azi, constat ca a venit vara. Oare numai eu consider ca timpul trece extrem de repede? 
Mai, a fost o luna foarte aglomerata! Un du-te-vino continuu, mai ales ca a venit la pachet cu ziua mea de nastere (ca in fiecare an de vreo 26 incoace) si cum am multi prieteni si neam mare...n-am scapat "neurecheata".
Revenind la subiectul zilei, este momentul perfect sa va prezint produsele preferate din luna ce tocmai a trecut. 


 - MoroccanOil- Tratament pentru toate tipurile de par
Cand vine vorba de par, sunt foarte exigenta si putine-s produsele care reusesc sa ma impresioneze. Moroccanoil este din fericire, unul dintre ele. L-am folosit dupa aproape fiecare spalare si rezultatul a fost un par suplu, matasos si hidratat. Il aplic pe parul umed (evitand radacinile,caci acolo se ingrasa repede), apoi usuc cu foehn-ul. Caldura generata de foehn, ajuta tratamentul sa patrunda mai repede in firul de par si asa sunt sigura ca am cele mai bune rezultate. Sticluta mea are 100 ml si o am din decembrie. Desi l-am folosit constant, n-am consumat nici macar un sfert:).Mirosul este minunat si-mi place ca rezista in par chiar si a 2-a zi de la spalare. Nu se pune problema sa ingrase parul, totusi evit radacinile pentru orice eventualitate. Concluzia e ca-si merita fiecare banut!!

-Yves Rocher- Mascara Longueur 360
Daca nu m-a parasit memoria, am primit acest rimel la o revista (habar n-am care). Nu ma gandeam ca-l voi folosi vreodata, daramite ca se va regasi printre preferatele lunii. In general nu imi bat capul cand vine vorba de rimel-uri. Sunt norocoasa posesoare a unei perechi de gene lungi, mostenite de la vreo stra-stra-stra-bunica de care nimeni nu-si aminteste. Mascara de la Yves Rocher imi place pentru ca separa foarte bine genele. Il aplic de obicei in 3 straturi, pentru un efect intens de gene lungi si dese. Nu este "the best", am incercat si mai bune, dar isi face treaba, deci nu ma plang!

-Bare Escentuals- Heavenly face brush
Nu este nici mai mult, nici mai putin, decat o pensula flat top (buffing brush) pentru aplicarea fondului de ten, pudrei, sau a oricarui produs pe care doriti sa-l intindeti pe moaca. La inceput am fost tare dezamagita cand am observat ca naparleste! M-am gandit ca se va dovedi inutila, ca doar n-am ce sa fac cu o pensula ramasa doar cu 3 fire amarate. Caci da, in halul ala ii cadeau perii! Insa, dupa prima spalare si 2-3 folosiri, si-a revenit ca prin minune! O folosesc mereu, face treaba buna, iar acum sunt foarte multumita de ea. Am cumparat-o de pe StrawberryNet cu aproximativ 35 lei (redusa cu 50%).

-Milani- Lip Falsh (nuanta Flashy)
Este un creion-gloss, stralucitor, sclipicios, dar mai presus de toate foarte pigmentat si rezistent! L-am cumparat la CosmoBeauty, cu 25 lei. Va spun sincer, regret ca nu am luat mai multe nuante! Desi are o culoare puternica, vibranta, il aplic foarte rapid si fara griji datorita ambalajului tip creion. L-am purtat pe buze chiar si 12 ore, timp in care a ramas intact, fara sa usuce, fara sa migreze. Este o combinatie intre lip stain si gloss, cu un finish stralucitor (contine muuuulte particule sclipicioase de culoare roz). Un produs interesant, unic in colectia mea si cu siguranta imi voi cumpara mai multe!

-Paleta Stila- Merry and Bright
O paleta micuta si draguta, ce contine 6 farduri de ochi in culori neutre si un blush/lip cream (adica 2 in 1). Nu este cea mai frumoasa sau interesanta trusa pe care-o am, insa cu siguranta a fost cea mai folosita in luna mai. Motivul este unul singur: avand dimensiuni reduse, incape perfect in portfard:). Este o paleta versatila, cu ajutorul careia poti crea orice look, pentru orice ocazie. Imi pare rau ca lumina nu ma ajuta sa va arat si niste swatch-uri, dar poate data viitoare, cand ii voi dedica un review complet! Aceasta trusa ma scapa de multe produse din geanta, datorita ei stau linistita ca sunt pregatita pentru orice eveniment care poate interveni pe decursul unei zile si ma ajuta de fiecare data sa-mi fac "fata comerciala". Ce pot sa vreau mai mult?

 -China Glaze- It's a Trap-eze!
Am facut furori cu ea!! Frumoasa si speciala, atrage instantaneu privirile. Am cumparat-o de la Beauty in The bottle cu 23 lei. Mi-a rezistat pe unghii 7 zile fata probleme (prietenele pot confirma:P). Abia astept sa o port din nou!


 - La capitolul accesorii, in luna mai nu m-am despartit de cele 2 inele "fashion". Pe cel colorat l-am cumparat de la Meli Melo, iar pe celalalt de la magazinul Six din Unirea Shopping Center. 


Cam atat pentru luna mai! Acestea au fost produsele iubite si folosite cu regularitate. Sper sa va placa si astept sa-mi spuneti care au fost preferatele voastre!

19 comentarii:

  1. Ce draguta e paleta, imi plac mult nuantele! :)
    Sa o folosesti la maxim!

    RăspundețiȘtergere
  2. milani are produse tare bune.am luat atunci un topcoat gloss ptr uscare rapida,best of the best. blushul, rujurile.. Asteptam alta expozitie,da?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, stiu ca si tie iti plac:). Bineinteles,cea din toamna!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place! Daca iti spun si ca a costat 10 euro pe Asos.com, nu-i asa ca-ti place si mai mult?:)

      Ștergere
  4. Cat de mult imi place si mie Moroccanoil!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ar placea sa vad acel Lip Flash pe buze ;;), poate faci o prezentare separata.
    kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am avut lumina, dar voi face ori un swatch, ori voi pune o poza...e cu adevarat special si trebuie vazut:).

      Ștergere
  6. Oja si creionul Milani ma tenteaza maxim! :) Pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce bine arata oja de la CG. :X O vreau si eu de mult timp, poate ma apuc sa o cumpar acum, mai ales ca a venit vara.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mie imi place paletuta de la tine! :)
    Si creionul de la Milani e tare dragut!

    RăspundețiȘtergere
  9. De unde ai luat Moroccan Oil? Se gaseste in magazin undeva?

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter