Ebay WishList (makeup)

Sunt sigura ca ati aflat deja de noua mea obsesie: cumparaturile pe ebay! Probabil multi dintre voi s-au alaturat intre timp grupului meu proaspat fondat, intitulat sugestiv "DA FALIMENT CU EBAY". Cu aceasta ocazie, anunt oficial ca astazi vom discuta tema de maxima importanta: "mai bine fara bani, dar cu farduri in sertar" si sper ca toti membrii sa fie prezenti! Nu ati apucat sa va inscrieti? Nu-i nimic! 
Grupul de sprijin moral "ANONIM PE EBAY" va primeste cu bratele deschise. Va asteptam cu drag in randul nostru!:))

Pana atunci, va prezint wishlist-ul in materie de makeup:). Nu am ales multe produse, insa toate cele de mai jos sunt foarte laudate de bloggeri si Youtube guru's si-s de parere ca merita macar incercate. Am cautat de asemenea sa aleg si vanzatorul cel mai potrivit si transportul cel mai ieftin. In caz ca nu ati citit wishlist-ul de luna trecuta, il gasiti aici.

Neutrogena- Healthy Skin Liquid Makeup SPF 20
Cred ca este cel mai laudat fond de ten, dupa Colorstay de la Revlon! Nu exista clip pe Youtube in care sa se vorbeasca de fonduri de ten si sa nu fie inclus si acesta la capitolul BEST. Daca nu ma credeti, dati un simplu search!
Intentionez sa-l comand cat de curand! L-am gasit aici, la 31$ (105 lei) cu tot cu transport. Vi se pare scump? Eu zic ca nu, avand in vedere ca un fond de ten din Hypermarket costa 60-80 lei, iar daca este intradevar atat de bun pe cat se spune (rezista, acopera, are finish natural) isi merita banutii cu varf si indesat.


Beauty Blender dupes
Cu toatele am auzit de minunatul si revolutionarul Beauty Blender si tot noi, (alea toate, sau macar majoritatea) am facut ochii mari cat cepele cand am vazut pretul! Bineinteles ca n-am sa dau vreodata 24-30$ pe un buretel roz, fie el si cel mai laudat si mai smecher buretel dintre buretei! 
Noroc cu chinezii care au facut o multime de astfel de bureti (si nu doar roz), la preturi acceptabile. Tocmai mi-am comandat unul mov cu 2$ si un pic.
Gasiti aici, la vanzator de top cu 1,49$ si free shipping. Culoarea nu o puteti alege, deci e supriza:P. Sau aici, la 3$ cu design putin modificat. Iar daca doriti o anumita culoare alegeti de aici si aici.




Wet'n'Wild
Fardurile Wet'n'Wild! Si ele foarte laudate peste tot, dar n-am crezut pana n-am incercat, iar cand am incercat era deja prea tarziu, nu se mai gaseau in Romania. Am 2 truse (Comfort Zone si Petal Pusher) insa in curand le voi avea pe toate. Sunt incredibil de cremoase, pigmentate, rezistente, frumoase si ieftine! 
Pe ebay am gasit la pret bun (inclusiv transportul) urmatoarele:
- I LOVE MATTE - 16$ 
-COMFORT ZONE - 17$
-PETAL PUSHER - 18$


Revlon Colorburst Lip Butters
Visez la ele inca din primavara dar am evitat sa comand, in speranta ca vor aparea si la noi. Inca nu am avut placuta surpriza sa le vad in magazine, iar rabdarea m-a parasit (era si cazul dupa atata timp), asa ca-mi voi comanda cateva ca sa pot dormi linistita. Le-am gasit aici, la 11$ cu tot cu transport.



CoverGirl Lipsticks
Si pentru ca tot suntem la capitolul rujuri, recunosc ca-mi doresc mult, foarte mult sa incerc un ruj CoverGirl. Sunt atat de laudate si ridicate in slavi ca nu-mi vine sa cred ca-s reale. Din pacate n-am gasit nici macar pe ebay un deal bun pentru un singur produs. De cele mai multe ori transportul face cat 3 rujuri la un loc si deci, nu se merita.
Totusi am gasit o varianta buna si foarte rentabila daca sunteti 2-3 prietene care va doriti CoverGirl: exista un seller care vinde la licitatie 10 buc de diferite culori. Transportul este 16$, iar ultima licitatie a fost castigata cu 16,40$. Avem un total de 32,40$ (aproximativ 110 lei) pentru 10 buc, adica 11 lei/buc. Este cel mai bun deal! Nu trebuie decat sa gasiti prietena/ele cu care sa impartiti comanda si evident, culorile.
Le gasiti aici si aici.


N.Y.C. Mineral Bronzer
Este singurul produs despre care nu stiu sa va spun daca este bun sau nu. Am dat peste el din intamplare si recunosc, ambalajul m-a convins sa-l adaug in wishlist. Sunt o tipa activa, mereu pe drumuri si un astfel de produs mi-ar pica la fix in portfard. Un bronzer de genul asta ar insemna o pensula in minus, deci am toate motivele sa mi-l doresc. 
Pretul este si el foarte atragator, aproximativ 8$ (transport inclus), unde mai pui ca vine din UK, deci ajunge  repede si la posta normala:). Disponibil in 2 variante, aici.


Sper ca v-a placut lista mea de produse dorite si ati gasit macar unul tentant. Va voi tine la curent cu toate deal-urile bune pe care le descopar si sper sa faceti si voi la fel! Caci nu-i asa, noi, cei din "Da faliment cu ebay" ne sustinem reciproc!

15 comentarii:

  1. am avut fdt neutrogena, nu mi-a placut deloc! sunt alternative de 10000 de ori mai bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am fdt Neutrogena, dar nu rezista pe un ten gras ca al meu, nici cu pudra nu se fixeaza bn.

      Ștergere
    2. Aveti Neutrogena Healthy Skin? Nu toate fondurile de ten Neutrogena sunt bune, insa de Healthy Skin am auzit numai cuvinte de lauda. Daca il aveti si nu va place, cred ca ma rezgandesc:P

      Ștergere
  2. Ufff, ce-mi faci tu mie. Cred ca sunt singura care nu a facut niciodata o comanda pe ebay :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place sa vad wishlist-uri pentru ca pot da de produse care poate imi vor placea si mie si am gasit acest beauty blenders si fardurile Wet 'n' Wild si rujuri:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca-ti plac postarile astea!! Stai pe aproape,urmeaza una si mai intersanta;)

      Ștergere
  4. Eu am buretelul, insa varianta aceea ce parca a fost stransa cu o curea! :)) E genial.

    RăspundețiȘtergere
  5. vreau si eu beauty blendeeeeeeeeeer :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Vezi ca brandul Cover Girl e Max Factor in Europa. Poate gasesti la ei ce-ti doresti :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru sugestie! Din pacate nu am vazut nimic asemanator:(.

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter