Eucerin Gentle Hydrating Cleanser


Va prezentam mai de mult (aici) rutina mea de ingrijire a tenului. Pe vremea aia eram partener Paula's Choice si e lesne de inteles de ce aproape toate produsele folosite erau de la Paula. Intre timp lucrurile s-au schimbat. Parteneriatul a incetat (nu a fost alegerea mea, am fost doar anuntata ca s-a inchiat colaborarea) prin urmare nu mi-am mai putut procura produsele "gratis" si sa dau pretul actual pe un cleanser nici nu se pune problema. M-am vazut nevoita de regandesc lucrurile si asa am ajuns la concluzia ca exista inlocuitori la fel de buni pentru aproape toate produsele Paula din rutina mea. (cu exceptia lui 2% BHA).

eucerin hydrating cleanser

Asa am inlocuit in urma cu 2 luni cleanser-ul Clear al Paulei cu Eucerin Gentle Hydratig Cleanser , de pe iherb.com.
Recunosc, la inceput am avut indoielile mele si ceva emotii ca nu va curata la fel de bine. Stiam ca Georgiei ii place mult acest produs (de la ea l-am primit, in dar de ziua mea), dar in acelasi timp stiam ca tenul meu este incapatanat si mofturos. Mi-era teama sa nu stric rezultatele obtinute cu greu in ultimul an si sa ma vad nevoita sa o iau de la capat (da, atat de marcata am ramas:P).
Dar au trecut 2 luni de atunci, timp in care am folosit Eucerin cu succes dimineata si seara, iar tenul meu arata la fel:).

gel curatare

Am ajuns sa iubesc cleanser-ul asta din mai multe motive:
-Ambalajul! Vine dotat cu pompita si asta nu poate decat sa ma bucure. Este mai igienic si mai usor/rapid de folosit.
-Foarte spornic. O singura pompita este de ajuns pentru a curata intreg tenul.
-Bland cu tenul (conceput pentru pielea sensibila) dar in acelasi timp curata foarte bine.
-Pretul. Pai cum sa nu-l iubesti cand primesti 237 ml de produs bun pentru doar 6,25$ (22 lei).

Non-comedogenic, fara parfum ( mie mi se pare ca are un miros subtil dar foarte placut), excelent formulat (mai era cazul sa specific?).
Eucerin Gentle Hydrating Cleanser a devenit produsul de curatare preferat si nu voi renunta la el prea curand. Iar partea cea mai frumoasa este ca am constientizat ca se poate sa ai grija de tenul tau folosind produse bine formulate, fara sa dai o avere pe ele:).
Ce ziceti, va tenteaza acest cleanser? Sau daca l-ati incercat, sunteti de acord cu mine?

 Daca sunteti la prima comanda pe iherb puteti obtine reducere de 5 sau 10$ folosind codul meu: UDO545.

11 comentarii:

  1. Si pe mine ma tenteaza tare!
    Eu fug de iherb pt ca detest sa pierd colete :( cred as fi mega dezamagita daca as pierde coletul de la ei....
    Am citit numai de bine despre cleasnerul acesta si nu i-as zice nu! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa-ti faci curaj si sa dai o comanda! Cleanser-ul asta merita riscul!:)

      Ștergere
  2. Bună! Ai precizat iniţial preţul in $. Inţeleg ca poate fi procurat de pe un seit din afară, cumva iherb? Eu nu m.am încumetat încă sa fac o comandă de acolo.. In farmacii la noi se găseşte? Momentan folosesc gelul de curatare Avene dar ma tentează o schimbare. Oana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, da il poto comanda de pe iherb, am pus link catre site in denumirea produsului. Zic sa te incumeti sa dai o comanda, merita!:D

      Ștergere
  3. Ce ma bucur ca ti-e bun si iti place! :D Dupa al doilea tub folosit, eu ma declar si mai mare fana, cu siguranta il mai comand pe viitor. Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place tare mult si tie trebuie sa-ti multumesc! Daca nu erai tu, nu-l descopeream!:*

      Ștergere
  4. Buna Deea, m-ar interesa si pe mine acest cleanser mai ales ca cel care il folosesc acum de la PC din gama Resist este pe terminate si parca nu m-as mai incumeta sa dau aprox 120 lei pe el. As incerca ceva mai ieftin si la fel de bun. Vreau sa specific ca eu am un ten gras si cu tendinta acneica si ma intreb daca acesta de la Eucerin este bun pentru mine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai exact acelasi ten ca si mine:P. Am folosit aproape 1 an cleanser-ul Clear si am fost foarte multumita de el, dar am renuntat sa-l cumpar tocmai din cauza pretului. Sincer, dupa 2 luni de Eucerin, realizez ca nu fac diferenta intre ele:). Incearca-l, nu ai nimic de pierdut!:*

      Ștergere
  5. Multa lume mi-a recomandat acest produs si sunt din ce in ce mai tentata sa mi-l cumpar si sa-l incerc. Doar eu stiu cat am patimit cu tenul meu in ultimul an si as vrea sa il mentin pe linia de plutire.
    Multumesc pentru review!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut... si eu m-am inteles foarte bine cu gelul de la Eucerin, insa prefer si intentionez sa revin la PC Resist. M-a fascinat textura acestuia, pacat ca e cantitate mica. Pentru buget mic, cantitate mare, produs bine formulat, se merita gelul de la Eucerin. Mie deja nu-mi mai este frica sa comand de pe iherb. Am ajuns la comanda nr 10 :D
    Pupici, Anca A

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna! Vei mai face comada pe iherb curand? Eu imi doresc gelul de curatare de la Eucerin, insa nu pot comanda deoarece nu am card.Daca mai dai comada curand,imi poti comanda si pt mine acest produs?

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter