BEAUTY CHAT EVENT



Saptamana trecuta, mai exact sambata la orele amiezii, m-am prezentat vesela, voiasa si putin intarziata la Eye Bar Agency din incinta Baneasa Shopping Mall. Acolo a avut loc primul Beauty Chat, eveniment organizat de Anne Hartung, Denis Radu si Crenguta Oprisan
Am asistat la demonstratii de machiaj, am aflat care sunt cele mai vandute produse Lush, am gustat pentru prima data Beauty Water (si mi-a placut tare) si m-am surprins admirand laleaua galbena primita in dar ( desi sustin cu tarie ca nu-mi plac florile).  Am avut placerea sa petrec cateva ore in compania multor blogger-ite de beauty dragi mie, printre care Stella, Dorina, Katynel, Federova, Alina, Mona, Sudessa, Diana, Adela si Adiana. Sper ca n-am uitat pe nimeni, iar daca am facut-o sa-mi fie cu iertare!


Sponsorii evenimentului au fost: Marionnaud Romania, City Dent, Lush, Eye Bar Agency, Wellness Bodhi Studio, Absolut Nails, Quoi de Neuf, Body Art Wellness Club, floraria Magnolia, Tonica, The Story, Wide Magazine, Business Woman, Bfresh, VipNews, Catena, ink9, Etiquette.

Am plecat de acolo cu o multime de surprize atent ascunse in pungute, dar si cu cele 2 produse Lush de mai jos: Sampon uscat (l-am ales pentru ca am auzit multe laude la adresa lui) si SuperBalm Scalp Treatment- tratament pentru scalp sensibil (problema cu scalpul este veche si fara rezolvare pana in prezent, dar eu nu-s omul care se da batut usor). Bineinteles, voi reveni cu review-uri pentru ambele produse.


Si nu doar surprizele si produsele mi-au facut ziua frumoasa, ci si starea de bine care m-a acompaniat intreaga zi dupa! M-am simtit excelent, iar in final, asta e cel mai important!

12 comentarii:

  1. foarte dragut eveniment a fost. sa avem cat mai multe.pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa noua casuta a blogului, sa-mi dai mesaj cu site-ul tipei pls!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Astept review la produsele Lush! Si eu mi-am luat ceva frumos :D
    Foarte reusita noua interfata a blogului, congrats dear!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Ma bucur ca-ti place! Bineineles, si tu sa le faci review;).

      Ștergere
  4. Imi place cum arata noua fata a blogului :)
    Si eu mi-am luat samponul ala uscat :)) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi place tare mult cum arata blogul! :D
    Sunt tare curioasa de samponul uscat, iti astept parerea.
    Pupici. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Bineinteles, momentan imi place, dar sa vedem...:*.

      Ștergere
  6. Sunt tare curioasa cum e samponul uscat Lush, astept review-ul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-ma sa-l mai folosesc putin ca sa fiu sigura despre ce vorbesc;)

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter