Idei de organizare (Ebay)

Stiti deja ca ebay este un site plin de comori ascunse si-ti trebuie doar putina rabdare pentru a le descoperi. De asemenea, stiti ce mare-i pasiunea mea pentru comenzile online, dar cu precadere pentru acest site. Asadar, sunt sigura ca nu va mira faptul ca fac iar o postare in care va impartasesc ultimele descoperiri facute, nu?
In ultima saptamana nu am mai cautat creme si farduri, ci metode eficiente de organizare. Am facut de curand un drum la Ikea si am ramas uimita de preturile piperate. Am cautat alternative si bineinteles, am gasit! Unde? Pe ebay! 

In Ikea am gasit astfel de cutii din panza dar cand am observat ca pretul este de 25 lei bucata, m-am intors pe calcaie si am fugit cat de repede am putut. Nu e mult 25 lei, dar cand ai peste 40 de perechi de pantofi ce te faci?
Ei bine, comanzi de pe ebay! 10 cutii preformate din platic transparent (un mare plus pentru ca vezi clar ce pereche e inauntru) costa aproximativ 100 lei. La un simplu calcul realizam ca dam 10 lei pe o cutie. Vanzator de top, transport gratuit. Mult mai bine nu? 

husa incaltaminte

Si daca cutiile nu va incanta, mai am o varianta: organizator de panza. Incap multe perechi in el (12 mai exact) si este ceva mai practic decat cutiile de mai sus datorita unui singur aspect: ocupa mai putin loc. Unde mai pui ca si pretul este foarte mic! 
Stiu ca se gasesc si la noi, dar din cate imi amintesc pretul era destul de marisor. Mi-am comandat deja unul:).

husa pantofi

Bun, am rezolvat-o cu pantofii, sandalele, adidasii, dar ce ne facem cu cizmele? Sunt prea lungi pentru a incape intr-o cutie si nici nu te induri sa le indoi pentru ca le strici forma. 
Va prezint cea mai tare descoperire: husa pentru cizme!! Foarte ieftina (doar 2,20$) si foooarte practica. Astfel sunteti sigure ca cizmele sunt protejate si vor fi in stare perfecta pana la urmatoarea iarna cand le veti scoate la plimbare! Vanzatorul ofera transportul gratuit!

protectie cizme

Cum pana la iarna mai e cale lunga, momentan e vara si mergem la mare. Cu siguranta nu sunt singura care s-a trezit cu telefonul plin de nisip, desi era tinut in geanta cu fermoarul inchis! M-am saturat de cate ori l-am zgariat si murdarit, ba chiar udat, la mare!
Norocul nostru e ca-s tare ingeniosi chinezii! Am descoperit aceasta husa din platic special conceputa pentru a proteja telefonul de nisip si apa! L-ai bagat acolo (se potriveste oricarui telefon) si ai scapat de grija! Tare nu?


protectie telefon
Mic, practic si ieftin! Caut de mult ceva de genul asta si nu-mi vine sa cred ca l-am gasit pe ebay! Am vazut si la noi, prin Ikea sau Practiker, insa majoritatea erau in forma de cerc pe care puneai curelele, iar cand vroiai sa o ajungi la una dintre ele trebuia sa le scoti pe toate cele dinaintea ei! Multa bataie de cap, mai ales daca ai o colectie impresionanta de curele. Il prefer pe acesta!


umeras curele

Si inca cateva modele interesante pentru organizarea diferitelor lucruri (cravate, esarfe). Si aici avem un organizator de curele, dar tot pe cel de sus il prefer:P.
Le gasiti aici.


organizator cravate

Depozitarea gentilor este o mare problema pentru mine si cred ca multe dintre voi se vor ragasi in afirmatia mea! Am multe si in prezent sunt ingramadite intr-un sertar, mare ce-i drept, dar deloc potrivit. Isi pierd forma stand acolo turtite si ma doare sufletul, mai ales cand ma gandesc ca au costat bani. 
D-aia am sarit in sus la propriu cand am dat peste acest organizator de genti!! Foarte practic, simplu de montat, gentile nu stau ingramadite si le ai la indemana! Pretul este bun (aprox 20$) transportul rapid caci vanzatorul este din Anglia!
In curand, asa va arata si usa dormitoarului meu:)!

organizator genti

Sper sa va placa si sa va fie de folos ideile si descoperirile mele in materie de organizare! 

24 de comentarii:

  1. Chiar foarte utila postarea asta, in special pontul cu organizatorul din panza. Pe acela il vreau musai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu il am si nu-mi prea place, nu-si pastreaza forma, ar tb sa aiba peretii cartonati si mai ales separetoarele....poate depinde si de producator...

      Ștergere
    2. Eu prefer cutiile pentru ca am loc special pentru ele:P.
      Ioana uite la asta nu m-am gandit! In capul meu a fost sa se potriveste perfect in lada patului (de ex), sau intr-un loc gen sertar si asa iti alegi usor perechea preferata fara sa te deranjeze ca nu e cartonat. Ma gandesc ca o data umplut, nu prea il mai muti din loc:P.

      Ștergere
  2. Ce faine sunt toate! Am pus ochii pe un suport pentru curele si unul de esarfe, pe acelea le vreau tare mult! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, chiar imi plac aceste idei.Chiar ieri ma plangeam ca nu mai stiu cum sa aranjez totul astfel incat sa fie mai mult loc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac si sper sa fi gasit cevate idei ultile!

      Ștergere
  4. Hahaaa, cat mi-au placut ideile acestei postari!!!
    Cum spune Georgia, la suporturile pentru curele si esarfe mi-a ramas si mie gandul!

    Multumesc pentru inspiratie!
    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucut tare mult ca ti-a placut! Sper sa le achizitionezi curand! Te pup!

      Ștergere
  5. super postare, si eu sunt pentru solutii inedite de organizare :) vroiam sa-ti spun, in caz ca inca nu ai comandat ultimul dispozitiv pt genti, l-am gasit mai ieftin la un seller din china (5$) . eu il am in cos de ceva timp si nu l-am comandat, eram sceptica dar cred ca o sa-l iau pana la urma. la linkul aici :*:* http://www.ebay.com/itm/K1BO-Hat-Clothes-Organizer-Hanging-Cap-Rack-Holder-Over-Door-Straps-With-16-Hook-/251269142181?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a80ced6a5

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, chiar e mai ieftin:). Multumesc! Eu zic sa-l comanzi ca merita!

      Ștergere
  6. la fix fix postarea asta, chiar ieri ma uitam si eu pe siteul ikea pentru niste chestii de organizat dressingul. cred ca o sa imi fac curaj si eu ebayul, ce naiba, mama comanda deja pe amazon si ebay si eu nu? :D multumim, te pup! si... spor la organizat :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult ca te-am nimerit!
      Inseamna ca mama ta e foarte moderna si pusa la curent cu tot:D!
      Nu mai sta, comanda-ti! Curaj! Am dat multe comenzi pe ebay si sunt foarte multumita!

      Ștergere
  7. Super postarea, mai ales daca stai prost la organizare, depozitare si spatiu, asa, ca mine :))
    Am si eu doua umerase cum sunt cele pt cravate, eu le folosesc pentru depozitarea curelelor :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intradevar, stau prost la capitolul asta si sunt tot timpul in cautare de solutii. Ma bucut ca ti-a placut postarea! In privinta curelelor, astept umerasul:P.

      Ștergere
  8. super idei. dar eu vreau un dressing cat casa sa le am toate la vedere! na! bravo, foarte utila postarea! pupppppp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un dressing mare!! Ce vis frumos! Momentan am un sifonier mare care trebuie organizat cat mai practic cu putinta:P. Te pup!

      Ștergere
  9. Cate chestii utile ai gasit :)
    Sa mai faci astfel de postari :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac propunerile tale. Eu as avea nevoie de cutiile acelea de pantofi transparente ;)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur! Nu-i asa ca-s practice? Abia astept sa-mi asez pantofii in ele!:)

      Ștergere
  11. Si eu cand ma pun sa caut pe ebay dupa ceva, gasesc tot felul de chestii interesante si pierd ore intregi fara sa imi dau seama :))) Suportul de curele/esarfe imi face cu ochiul :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, cunosc perfect situatia:))! Ebay-ul da dependenta!:)

      Ștergere
  12. Cum cumperi de pe ebay? Merge cu cardul?

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter