Sa profitam de reducerile online!

Iubesc sa fac cumparaturi online! Daca am noroc sa prind si reduceri, deja sunt in extaz! 80% din garderoba mea este comandata online si nu doar pentru ca este mai comod sa dai cateva click-uri in loc sa alergi prin magazine, ci si pentru ca pe site-urile internationale reducerile sunt cu adevarat reduceri! Cred ca nu-s singura care a constatat cu dezgust ca la noi, de cele mai multe ori, in perioada promotiilor preturile scad in medie cu doar 10-20%. Sau daca scad cu un procent mai mare, asta se intampla dupa ce au crescut putin inainte:P.
Am ramas socata sa vad reduceri de 1 leu. Pe bune?
La noi mai repede tii de pret si nu vinzi, decat sa mai scazi putin si sa ai vanzare mare. Doamne fereste sa vinzi mult!! Daca ramai fara marfa in magazin? Sunt sigura ca asta e cosmarul oricarui comerciant:))!

Revenind la cumparaturile online, am cateva site-uri pe care le indragesc si de unde comand constant. Mai ales in perioada reducerilor! Unul dintre ele este Dorothy Perkins, site din UK ale carui colete ajung la posta normala in 10-14 zile.
Am cumparat de acolo atat haine cat si incaltaminte si mereu am fost foarte multumita de calitatea lor. Iar cand vorbim de solduri, vorbim de preturi reduse si cu 70%.
Cum suntem in plina perioada de reduceri, am aruncat un ochi pe site si m-am ales cu frumusetile de mai jos:

Le-am vrut initial pe negru, dar apoi am realizat ca am deja 3 perechi si n-am ce face cu a 4-a. Dupa o inspectie rapida in sifonier (am o sectiune special conceputa unde imi tin incaltarile) m-am decis sa le aleg pe cele maro! Abia astept sa va prezint cateva outfit-uri la care le voi asorta!
Pret initial 45 lire - pret redus 15 lire
Inca au disponibile marimi de la 37 la 40, asa ca, daca le vreti nu va ganditi mult inainte!

tan cut boots

Nah, ca bocanci crem nu aveam:P! Am sarit in sus cand am vazut ca aveau numarul meu. Insa am innebunit de-a binelea cand am vazut pretul: au costat doar 10 lire, redusi de la 35! Asta da chilipir! Cum era sa-l ratez?
beige boots

Sunt draguti, gri, simpli, merg la tot felul de combinatii vestimentare. Initial au costat 32 lire, eu i-am luat cu  5 lire. Promotie, nu gluma! 
Mai au disponibile marimile 36 si 38.


colanti gri

Tragem linie si calculam: am cheltuit 30 lire (154 lei) in total, pe 2 perechi de incaltari si o pereche de pantaloni. Am beneficiat si de transport gratuit oferit la toate comenzile de peste 30 lire. 
Rezultatul: sifonier mai bogat, card netraumatizat, iar eu foarte mandra:)!


 Un alt site drag mie este Asos. Oferta transport gratuit la orice comanda indiferent de suma si reduceri de 70%. Coletele ajung tot la posta normala. Aici gasiti pe langa hainutele marca proprie Asos (care-s fabricate in Romania:P) si brand-uri precum Moschino, River Island, House of Holland,etc.
Am un wishlist enorm cand vine vorba de acest site:)). Totusi, ieri m-am limitat doar la aceste botine pe care pusesem ochii de ceva vreme. Pretul initial a fost 78 euro, eu le-am comandat ieri cu 15,62 euro:)!
Din pacate pe Asos produsele se vand cu o rapiditate de nedescris, tocmai de aceea va sfatuiesc daca vedeti ceva ce va place si este la pret bun, nu stati pe ganduri prea mult ! Nu de putine ori am zis ca-mi las 1-2 zile sa ma gandesc si am ramas fara produse:(.

asos ankle boots
Aceasta ultima achizitie nu a fost la reducere (din pacate), dar cum visam de mult timp la o astfel de pereche n-am tinut cont de nimic. Nici macar de pretul cam mare (75 lire). Le astept cu sufletul la gura!

dorothy perkins shoes

Concluzia suna cam asa: prefer comenzile online pentru ca sunt mai avantajoase (de cele mai multe ori)! Daca va doriti un lucru, merita sa-l puneti in wishlist si sa asteptati promotiile dar, odata aparute reducerile trebuie sa va miscati repede altfel riscati sa ramaneti cu buza umflata.
In privinta marimilor, merg pe ideea urmatoare: din mare poti face mic, pe cand viceversa este imposibila. Asadar, desi de cele mai multe ori port masura 36 la haine, cand comand, imi aleg mereu masura 10 (38). Pana acum toate mi-au venit bine (am stramtat doar o pereche de pantaloni).
Bineinteles depinde si de croi, model si de cum preferati sa stea hainele pe voi. Eu prefer ceva mai largute, pe langa corp. 
In privinta incaltarilor, la sandale, papuci aleg masura 37, la pantofi, cizme (incaltamintea inchisa la care mai adaug si soseta) aleg 38. N-am dat gres niciodata!:)
Spor la cumparaturi!

25 de comentarii:

  1. Botinele alea ma fac sa lacrimeeez :X De un ceas de pe magazinul ala minune nu mai pui o comanda :))) as vrea sa iau si eu ceva. Livrarea cat costa, mai stii ?:D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde mai vrei bani si de ceasuri:))? 6 lire daca-mi amintesc bine. Ce vrei sa-ti iei?:)

      Ștergere
  2. Mie imi place sa probez, sa umblu prin magazine, nimic nu ma relaxeaza mai tare, rasfoitul paginilor pe internet ma oboseste si de cele mai multe ori nu nimeresc marimea. Fiecare cu placerile lui :))Sa le porti cu placere..arata foarte bine :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, fiecare cu placerile lui:)). Si mie imi place sa ma plimb prin magazine dar nu am rabdare sa probez, iar cand incep sa ma doara picioarele...deja distractia s-a terminat:P.
      Multumesc! Te pup!

      Ștergere
  3. nu mai comand nimic. iar ma ametesti.pupp

    RăspundețiȘtergere
  4. Gata, m-ai bagat in sevraj :)) Pana iau salarul nu intru pe nici un site, ca imi fac rau singura. Such pretty shoes you bought!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii ca am o "problema" la capitolul incaltaminte:))! Te inteleg perfect, eu am golit cardul, acum pot intra pe cate site-uri vreau:))!

      Ștergere
  5. Si eu comand de pe dorothy perkins, mai ales la reduceri pt ca sunt spectaculoase! mie imi vin f repede pachetele, in jur de 3 zile, dupa ce primesc confirmarea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Waawww 3 zile?? Lucky you! La mine dureaza si 2 saptamani uneori:(. Nah, asta e, important e sa ajunga nu?:P

      Ștergere
    2. Da, bineinteles, dar grea e asteptarea asta!! :)

      Ștergere
  6. Si eu sunt adepta shopping-ului online :)
    Nu am luat nimic pana acum de pe Dorothy Perkins, dar nu e timpul pierdut....
    In afara de Asos si Dorothy, mi se mai pare super si River Island, dar parca au preturile un pic mai mari.
    Bine, la reduceri sunt ok :)
    Sunt dragute toate lucrurile pe care ti le-ai luat, abia astept sa vad outfituri cu ele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. River Island gasesti pe Asos la aceleasi preturi, ba chiar mai mici in perioada reducerilor;).
      Iti recomand DP, arunca un ochi si te vei convinge!
      Ma bucur ca-ti plac si eu abia astept sa ajunga!:*

      Ștergere
  7. Cizme ca cele cele Dorothy Perkins vreau si eu!!!! OMG OMG <3 caut de un an si ceva ca nebuna niste cizme exact ca ale tale, si modelul ala si culoarea <3
    Oh, acum o sa le visez! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cosmina daca tii ochii pe ele, le poti lua peste 1-2 luni la mai putin de jumatate de pret;)! Stiu cum e sa-ti doresti ceva si sa nu gasesti, d-aia n-am mai tinut cont de nimic si le-am comandat! Dar tu fii fata desteapta! Te pup!

      Ștergere
  8. Foarte faine achizitii! M-am uitat si eu putin pe DP, am vazut cateva haine si incaltari superbe, dar cum cardul era gol am zis sa nu ma amarasc singura :) Insa cum vin la posta normala, cu siguranta am sa comand pe viitor de la Asos si DP! Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa dezmatul din ultimele zile, am intrat si eu in grupul celor cu cardul gol:)).
      Merita sa-ti comanzi, mai ales in perioada promotiilor! Iesi muult mai ieftin ca la noi!

      Ștergere
  9. Buna, eu sunt fan cumparaturi de pe net, dar eu comand prin intermediar caruia ii platesc comision. Ma deranjeaza totusi ca nu primesc tot ce comand, pana primeste comanda si o executa dureaza cateva ore bune, timp in care produsele dispar...

    Se poate te rog sa imi/ ne spui ce trebuie sa fac sau cum pot sa mi le platesc / comand sigura, banuiesc ca lucrurile s- au schimbat de acum cativa ani. sa le porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tina de unde comanzi? Din SUA?
      Stiu ca exista intermediari pt SUA (caci shipping-ul este enorm daca dai comanda normala) si intr-adevar au comision.
      Dar pentru Europa nu vad rostul unul intermediar!
      Pentru site-urile din Europa nu-ti trebuie decat un card international (Visa sau Mastercard). Nu conteaza daca e in lei sau valuta (al meu e in lei), conversia se face automat de catre banca.
      Deci daca nu ai card, te duci la banca si iti faci un astfel de card (costa 50 lei din cate imi amintesc).
      Apoi depui banuti pe el, atata cat vrei sa cheltui.
      Urmatorul pas, iti faci cont pe site-ul respectiv, pui produsele dorite in cos, scrii numarul cardului si apesi Pay:). Vei primi e-mail de confirmare a comenzii.
      Atat de simplu!
      Daca ai vreo nelamurire, ma poti contacta pe adresa e e-mail;).

      Ștergere
  10. Buna! Mi-ai deschis ochii cu magazinele din afara, ai dreptate in privinta reducerilor:) In afara de cele 2, imi mai poti recomanda si alte magazine din strainatate care fac livrari in Ro? Mersi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru hainute si incaltari: Asos, River Island, Dorothy Perkins. Mai sunt si altele dar daca nu am comandat nimic, nu le pot recomanda.

      Pentru parfumuri: Fragrancedirect- http://www.fragrancedirect.co.uk/top-categories/best-selling-fragrances/icat/bestselling

      Pentru suplimente si cosmetice- Iherb
      http://www.iherb.com/?wm_crID=15798755&wm_lpID=69175989&wm_ctID=453&wm_kwID=46705357&wm_mtID=2&wm_content=0&wm_g_crID=19278748472&wm_g_kw=iherb&wm_g_cnt=0&wm_g_device=c&gclid=CPXhoI-cprkCFUGN3godZWwAhA&wm_kw=iherb&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=iherb&utm_campaign=iherb+brand+-+romania&wm_sd=1

      Ștergere
  11. Multumesc pentru recomandari, voi tine cont de ele! Probabil ca ai vazut deja ca sunt reduceri pe Dorothy Perkins - 25% la toate produsele, pana pe 8 sept.
    Mersi inca o data, o seara buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multa placere! De obicei scriu despre tot ce-mi cumpar/comand, asa ca daca voi mai descoperi pe vitor site-uri serioase cu preturi bune, fi sigur ca voi anunta:).
      Am vazut, da!! Dar nu vreau sa ma uit ca am ramas fara bani si-mi fac inima rea:)).
      Seara buna si tie!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter