Golden rose ne coloreaza buzele!

Stiti ca am o slabiciune pentru rujurile nude sau in "culoarea pielii". Si cand spun nude nu ma refer doar la cele clasice, beige, care uneori te fac sa arati de parca n-ai avea buze. Ma refer si la cele rozalii, (care imita culoarea naturala a buzelor) si la cele cu subton oranj...ma rog, ati prins ideea.
Planuiesc pe viitor sa fac un top al celor mai frumoase si mai bune rujuri nude din colectia mea, dar asta alta data.

Astazi vreau sa va prezint aliatul meu din ultimul timp, prietenul care mi-a colorat buzele la nevoie si le-a ferit de gerul aspru de afara. Vorbesc despre rujul Golden Rose!
L-am primit spre testare anul trecut. L-am desfacut, mi-a placut ce am vazut (nuanta am ales-o eu) si l-am pus bine ca sa nu uit sa-l folosesc pe viitor. Atat de bine l-am pus, ca nu l-am mai gasit:)).
In urma cu o luna am dat peste el din intamplare. Statea ascuns intr-un sertar printre foi si caiete, unde nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa-l caut. De atunci il folosesc zilnic, iar azi am zis ca-i cazul sa va impartasesc parerea mea despre el.


 In primul rand trebuie sa apreciez ca brand-ul Golden Rose a crescut extrem de mult si s-a dezvoltat frumos. Inainte, cand ii auzeam numele, ma gandeam la nemuritoarele truse de farduri cu 10-15 nuante inghesuite in patratele miiiici de tot. Le mai stiti? 
Acum insa e alta poveste! Golden Rose are numeroase produse (de la farduri la rujuri, de la oje la produse pentru par)  intr-o gama variata de culori si texturi. Un singur lucru a ramas neschimbat: pretul accesibil.

Rujul meu nu are nume (sper ca Golden Rose va lua atitudine in acest sens, caci un nume e mai usor de retinut), are insa un numar: 90. Nuanta as incadra-o in clasa nude (cel putin pe buzele mele) si as descrie-o ca roz-piersica satinata.
Este foarte cremos, se aplica usor si hidrateaza buzele. L-am purtat si in zilele cu vant puternic si nu m-am confruntat cu buze uscate.
Rezistenta nu-i mare, depinde cat de des mananci, bei sau fumezi. Intr-o zi normala, il reaplic cam la 2-3 ore. Nu ma deranjeaza acest aspect, se ia uniform de pe buze si nu arata urat.
Trebuie sa apreciez si ambalajul elegant. Nu stiu stiu cum aratau inainte rujurile Golden Rose, dar acum chiar au un aspect classy. 

Va mai amintiti postarea cu blana? Ghiciti ce ruj aveam pe buze! 


Nu est cel mai bun ruj incercat si nici cea mai spectaculoasa nuanta, dar isi face treaba bine si merita luat in seama! Am incercat altele muult mai laudate si ridicate in slavi, care de fapt nu faceau nimic din ce promiteau.
Rujul Golden Rose este un ruj bun, cremos, cu un pret accesibil, care isi face treaba excelent avand in vedere pretul mic.
Il gasiti aici. Varietatea de nuante este ametitoare, deci aveti de unde alege si vad este redus la 10 lei acum!



Ati incercat rujurile Golden Rose?

21 de comentarii:

  1. Deocamdat m-am rezumat doar la muulte oje de la GR :))
    arata foarte bine rujul, imi place mult nuanta, dar cel mai mult imi place cum se vede aparatul dentar, hihi. si eu am roz acum, combinat cu albastru :)) si ce dinti albi ai!!! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ojele lor imi plac:). Poate incerci si un ruj cu prima ocazie;).
      Niiiice, eu deja ma gandesc la urmatoarele culori:)). Te puup!

      Ștergere
  2. vaaai cum e ultima pozaaa <3 de revistaa :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Am observat si eu o avalansa de produse GR in ultimul timp, dar sincer nu prea ma tenteaza ceva in afara de oje. Am intrat pe site sa ms uit la niste farduri si cand am vazut ca sunt 60 de lei am inchis :)). Nu e suma mare, dar de banii astia imi iau ceva de la TheBalm. Poate parea cu nasul pe sus, dat asta e doar parerea mea.

    Nuanta e intr-adevar frunoasa si-ti vine tare tare bine :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La oja stau intr-adevar bine. Nu stiu de farduri, nu am incercat niciunul pana acum, dar ai dreptate, 60 lei e cam mult. Nu esti cu nasul pe sus, gandesti practic si bine:).
      Multumesc frumos! :*

      Ștergere
  4. Iti vin si foarte bine, domnisoara, cred si eu ca-ti plac nude-urile! :D
    Sa il porti sanatoasa, am si eu unul de la ei, un roz fuchsia INTENS! Rezista exemplar si are un pigment de numa'-numa'!
    Sunt chiar faine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos!
      Daaa, l-am vazut si pe al tau, iti vine suuper! Asa e, sunt chiar misto:)!

      Ștergere
  5. Am doua rujuri de la Golden Rose si imi plac mult, amandoua sunt mov, doar ca unul e mai inchis. Si aceasta culoare a ta e foarte draguta, nu am inca o asemnea nuanta in colectia mea asa ca e bine de stiut cum arata, iti multumesc pentru watch. Cum spune si Kleo ultima poza e de revista ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Momentan e singurul, dar garantez ca nu pentru mult timp. Chiar merita la banii astia:).
      Ma bucur ca ti-a fost de folos! Multumeeeesc! :*

      Ștergere
  6. arata tare bine, am un singur ruj de la ei din cele mai vechi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cum e cel vechi? Esti multumita?
      Trebuie sa incerci unul dintre astea noi! Te pup!

      Ștergere
  7. E tare frumoasa nuanta si ti se potriveste! :*
    Eu am un nude mai nude din gama asta. Mirosul nu ma incanta, in rest e chiar ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! :*
      Mirosul nu ma deranjeaza, dispare dupa ce-l aplic pe buze. Ma bucur ca si tie iti plac:).

      Ștergere
  8. iti vine ff bine, fresh ! am si eu, imi place.pupiii

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu le-am incercat.Imi place nuanta.Eu folosesc mai mult gloss uri

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter