Melkior, be my Valentine!

Weekend-ul trecut am participat la lansarea celui mai nou lac de unghii Melkior, menit sa ne infrumuseteze mainile de Sfantul Valentin.
Valentine este numele lui iar nuanta-i un rosu pur, pasional. 
Nu cunosc femeie care nu ai aiba in colectia ei macar un lac rosu, pe care-l scoate la inaintare atunci cand situatia o cere. Iar prin situatie inteleg: atunci cand vrea sa se simta sexy si senzuala.
Ca si rujul rosu, lacul de unghii rosu este un clasic nemuritor. A fost si va fi mereu in tendinte, devenind practic un must have al tuturor generatiilor. Valentine este un asemenea rosu!

Si surprizele nu se opresc aici! Am avut placerea sa o cunosc pe Andreea Esca, despre care trebuie sa va spun ca-i foarte frumoasa si arata foooarte bine:).
Extrem de degajata, a discutat cu noi, a facut poze cu fiecare in parte, ne-a ascultat parerile despre diverse produse si ne-a impartasit cateva preferinte personale.
Nu ma asteptam ca Andreea cea rigida din fata pupitrului de stiri sa fie de fapt o femeie extrem de vesela si placuta. Uite ca m-am inselat si mi-a dovedit asta inca din prima secunda in care am pasit in magazin.


andreea esca

Bineinteles ca n-am plecat cu mana goala!
De la stanga: Sexy Rich, Sweet Coral, Valentine, Disco Power si Electric Nights.
Sexy Rich si Electric Nights au fost cumparate la recomandarea Andreei, care ne-a spus ca-i combinatia ei preferata si arata extrem de bine pe unghii. Inca nu le-am incercat, dar o voi face curand:).

noi oje melkior

Cum Sfantul Valentin este la doar 2 zile distanta, astazi mi-am facut manichiura cu Valentine.
Am fost surprinsa sa constat ca-i opaca inca de la primul strat. Am aplicat totusi 2, din obisnuita. S-a uscat extrem de rapid. 
Sunt primele mele oje Melkior si pana acum, sunt incantata. Daca toate se dovedesc a fi la fel de frumoase si calitative precum Valentine, sigur devin fan! 
Pretul unei oje este de 29 lei.

oja rosie

Va place Valentine?
Ati incercat ojele Melkior? Va plac?

16 comentarii:

  1. Cucu...eu trebuie sa comentez, again :)...imi place mult rosul, e chiar nuanta care trebuie, cat despre celelalte lacuri pe care le-ai achzitionat, sper sa ni le arati in curand fiindca arata bestial si eu abia astept poze! P.S. Tu si cu Andreea aratati foarte bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place nuanta asta de rosu, ai mare dreptate in privinta ei. Si celelalte sunt frumoase, sigur ca le voi prezenta:).
      Hhehe, multumim:)). Te pup!

      Ștergere
  2. hello!! cel mai mult imi plac nuantele elctric nights si sexy rich. eu sunt mai mult pe nuate inchise, dar nu.mi lipseste nici rosul din colectia mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt absolut superbe! Mie imi plac toate nuantele, nu cred ca exisita vreuna pe care sa n-o fi purtat:P.

      Ștergere
  3. Stii ca eu mi-am facut mani la event. Azi, dupa atatea zile, inca arata bine, a inceput un pic sa se toceasca la varfuri si atat. Sunt fooooarte incantata, trebuie neaparat sa imi iau si eu Electric Nights! Si negrul, nu-l stiu numele, dar e perfect! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe bune? A tinut ah? Deci e clar, simt o noua dragoste ce pluteste in aer:).
      Care negru? Zi repede!

      Ștergere
    2. Oja neagra, e pe o unghie in postarea mea :D

      Ștergere
  4. Intr-adevar, este un rosu frumos. Si eu ador lacurile de unghii rosii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a rămas gândul la atâtea nuanțe, Jesus. Aș fi în stare să arunc tot ce am și să îmi iau tot standul Melkior <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce nuante frumoase au lacurile din imagine si cel de pe unghiile tale! In Timisoara nu cred ca este Melkior, asa ca nu am incercat nici un produs de la ei, din pacate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac!
      Cum sa nu exista in Timisioara? Nu cred!! Pune o intrebare pe pagina lor de Facebook, te vor lamuri sigur daca exista sau nu;).

      Ștergere
  7. Toate ojele lor sunt frumoase :) sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter