Sisley - acum disponibil si in Romania!

Pentru ca vestile bune se impart cu prietenii, am deosebita placere sa va anunt ca gama Sisley este disponibila si la noi, exclusiv in magazinele Sephora
In sfarsit! Nu stiu cum vedeti voi lucrurile, dar eu ma bucur nespus pentru orice brand nou care apare la noi. In primul rand pentru ca nu mai este nevoie sa ma chinui cu comenzi online pentru a ma putea bucura de produsele dorite. In al doilea rand, pentru ca-s o nationalista convinsa si ma bucur cand Romania prezinta interes pentru un brand mare international, asa cum este Sisley.


Sisley este un brand francez, nascut in 1976. Se numara printre liderii mondiali in produse cosmetice de lux si se mandreste cu una dintre cele mai puternice rate de crestere din industrie. Produsele Sisley sunt comercializate in peste 90 de tari, printre care, mai nou si Romania.
Succesul i-a fost adus de calitatea produselor, majoritatea fiind fabricate in Franta. Sisley ofera solutii de ingrijire a pielii pentru fiecare tip de ten in parte.
Brandul ne pune la dispozitie nu doar produse de ingrijire, ci si produse de makeup si chiar parfumuri, care sunt vandute in cele mai bune magazine din lume.



La noi, produsele Sisley sunt disponibile exclusiv in magazinele Sephora.
Sper ca si pe voi va bucura vestea!
Ati folosit vreun produs marca Sisley? Ati fi curioase sa incercati?

12 comentarii:

  1. fabulos! am avut unele produse.visez la fondul de ten!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma tot invart in jurul unui blush, poate, poate se lipseste si ceva de mana mea :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohhh, stiu cum e:))! Sa-l folosesti cu placere si sa ni-l aratai si noua daca se lipeste in cele din urma:).

      Ștergere
  3. Produsele sunt foarte bune insa pretul este putun cam ridicat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sisley ??? Eu am auzit de ele intamplator, dar acum citind pagina ta , imi dau seama ca sunt tare bune ! Multumim Dee`s Boudoir !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am folosit,dar sper sa am ocazia sa folosesc;)

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter