10 articole must have pentru primavara/vara 2014

Din start iti spun ca acest top este unul subiectiv, foarte subiectiv. Reprezinta alegerile mele pentru noul sezon, produsele pe care eu consider ca e musai sa le avem in garderoba. Dupa ce am consultat noile tendinte zile la rand, iata care sunt alegerile mele:

1- Cardiganul lung
Merita sa investesti intr-unul pentru ca este bun in orice anotimp, oriunde, oricand si la orice tinuta (depinde cu ce alegi sa-l porti). Este usor de asortat si potrivit mai multor stiluri si varste. 
Eu il am pe cel de jos (care-i mult mai frumos in realitate), luat de pe Asos la pret intreg. Acum este redus si daca iti place, profita si comanda-l. Il gasesti aici.


2- Rochia furou
Desi nu pare cine stie ce rochie, aceasta este vedeta sezonului. Nu cred ca exista femeie careia sa-i displaca rochita simpla dar extrem de sexy. Indiferent de culoare sau model, trebuie sa ai o rochie furou!
Eu am comandat-o pe cea de jos, o gasiti aici cu doar 10 lire.
O alta varianta pe negru, la 12 lire gasiti aici.


3- Camasa inflorata
Daca iti place sa fii in pas cu moda, e musai sa ai o camasa inflorata! Nici nu discut! 
In viitorul apropiat o sa-mi comand o camasa exact ca cea din poza. Daca iti place, o gasesti pe ebay la 11$, aici si aici.


4- Palaria
Palaria de mai jos am cumparat-o de la Koton cu 60 lei. E genul lady like, mare si lasata. Nu ma asteptam sa fie atat de admirata si toata lumea sa ma asalteze cu intrebari legate de ea.
Palariile dau un cu totul alt sens tinutei, iti ofera un aer boem si romantic. Daca vrei o astfel de palarie, o gasesti aici pana in 10$.


5- Incaltarile cu toc gros, patrat de inaltime medie
Imi plac tocurile! Mi-au placut dintotdeauna si le voi purta mereu cu placere! Dar trebuie sa recunosc ca nu-s deloc practice pe timpul zilei, cand ai mult de munca si de alergat de colo-colo. Ma bucur nespus ca de data asta, designerii s-au gandit la femeie moderna, de cariera si s-au indurat sa aduca in prim plan tocurile groase, patratoase si muuult mai comode.
Am pus deja ochii pe sandalele Zara de mai jos!


6- Pantaloni largi 
Dupa ani intregi de purtat skinny, a venit timpul pentru ceva mai comod. Nu, skinny nu a disparut, este in continuare trendy, dar vara asta suntem la fel de cool daca optam pentru pantaloni largi.
Cei din poza imi fac cu ochiul de mult timp, dar ii astept la reducere:P. Sunt de pe Asos, ii gasesti aici.


7- Dantela 
Fie ca alegi o rochie dantelata precum cea de jos, fie ca-i vorba de o fusta sau un simplu top, vara asta trebuie sa ai macar o astfel de piesa in dressing. O poti purta cu incredere la orice eveniment, nu vei da gres! Si te asigur ca-i o adevarata investitie, o vei purta si peste ani.
Eu am 2 astfel de rochii, una dintre ele ai vazut-o chiar ieri intr-un outfit. Propunerea mea pentru astazi o gasesti aici.


8- Platforme
Si nu orice platforme ci acele platforme numite Creepers. Sunt in trend inca de anul trecut, dar eu abia acum mi-am facut curaj sa-mi comand o astfel de pereche. Desi nu-s foarte atragatoare la prima vedere, sunt alegerea perfecta pentru noi, cele micute de inaltime pe care Doamne-Doamne nu ne-a inzestrat cu picioare de model. Aceste creepers dau iluzia unui picior mai lung si mai subtire.
Le-am comandat chiar azi, pe cele din poza. Le gasiti aici.
9- Pasteluri
Si aici ai mana libera sa alegi ce-ti place, importanta e culoarea. Indiferent ca optezi pentru o rochie, o pereche de pantaloni sau chiar incaltari, trebuie sa fie intr-o culoare pastel. E usor de asortat si de purtat. Sigur gasesti ceva pe placul tau! Mie mi-a ramas gandul la sacoul asta Zara!


10- Geaca Bomber
Este in tendinte si sigur gasesti una pe placul tau! Indiferent ca-i inflorata, simpla sau intr-o culoarea pastel, exista o bomber pentru fiecare. A mea este luata de pe un blog vintage, am vorbit despre ea aici.


Sper ca ti-au placut alegerile mele si astept cu interes parerea ta despre propuneri! Daca ai descoperit unele interesante, nu ezita sa le imparti cu noi!

22 de comentarii:

  1. Un articol MI-NU-NAT ! Asa multe idei am gasit ! :D
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Subscriu celor spuse de Loredana! A fost o placere sa citesc articolul!
    Pupici!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi place rochia gri, cu mâneci, de la Asos. Momentan aștept, e 40 lire, deci...poate, poate pică la o reducere de 50% !

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte utilă postarea. Am în garderobă o parte din articole (similare) și altele pe drum. :D Sacoul este superb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci te-ai aranjat pentru vara asta:D. Sa le porti cu multa placere :*!

      Ștergere
  5. Deci tre' sa-mi refac wishlistul :P.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stii ce fac eu acum? Comand camasa inflorata, ca mi-a luat mintile. Am ajuns la concluzia ca 80% din tot ce e prin magazine are poliester ca material de baza... so why bother? Cumpar de unde apuc :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohhhh, dar ce ma bucur! Sa o porti cu multa placere!
      Ai mare dreptate, nu are rost sa ne batem atata capul cu nimicuri pe care nu le putem evita;).

      Ștergere
  7. Bai, de cand caut un cardigan lung care sa-mi vina calumea...de cel putin un an de zile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il poti proba pe al meu si daca iti place cum vine, l-ai gasit:D

      Ștergere
  8. EU am pus ochii pe niste sandale de la Stradivarius, care seamana bine cu alea de la zara :Z imi plac modele de anul acesta.

    Kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti urez de pe acum, shopping placut! Asa e, anul asta o sa fie greu sa alegem:P

      Ștergere
  9. Oana Mituletu 26 martie, ora 17:30
    Foarte tare postarea....ma inebunesc pantalonii largi bestiali..multumim pentru ponturi :))) pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa da articol,toate blogeritele de moda ar trebui sa ia lectii si sa posteze cat mai des articole folositoare,studiate,nu swatchuri pe manute neepilate!Bravo,super articol,m-a inspirat pt urmatoarele cumparaturi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaiii, multumesc frumos! Ma bucur mult cand articolele mele sunt apreciate si mai ales folositoare!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter