ArtroHelp- pentru articulatii sanatoase si ten frumos!

Durerile articulare sunt printre cele mai frecvente probleme de sanatate care afecteaza calitatea vietii indiferent de varsta. In caz de dureri articulare, primul lucru la care ne gandim sunt antiinflamatoarele. Din pacate, acestea actioneaza doar simptomatic, reduc durerea pe moment, insa nu actioneaza asupra cauzei, durerea putand sa reapara oricand.

Iata de ce Zenyth Pharmaceuticals impreuna cu Cristian Margarit, va propun gama ArtroHelp, cea mai complexa formula pentru articulatii de pe piata romaneasca, cu actiune pe doua fronturi: reducerea eficienta a durerii (ArtroHelp Calm) si refacerea si regenerarea articulatiilor su cartilajelor (ArtroHelp Repair).


ArtroHelp Repair – reface, repara si regenereaza articulatiile
Este un supliment 100% natural, cu o formula complexa, pentru regenerarea si protectia articulatiilor.
Ofera beneficiile a 7 produse intr-unul singur :
-un regenerator articular pe baza de colagen
-un produs pe baza de glucozamina si condroitina pentru incetinirea degenerarii articulare
-un calmant si antiinflamator cu Cissus quadrangularis si turmeric
-un antioxidant cu vitamina C naturala si astaxantina
-un relaxant muscular cu magneziu marin
-un adaptogen cu ashwagandha pentru imbunatatirea reactiei la stres.

AstroHelp Repair se administreaza dimineata, inainte de micul dejun, sau seara, cu 1-2 ore dupa cina, in circa 150-200 ml apa calduta. Doza zilnica : 2 plicuri pe zi (10g), luate odata sau fractionat. Se recomanda utilizarea pentru o perioada de minimum 8-10 saptamani.
Produsul are gust placut de cacao, nu contine indulcitori artificiali, coloranti, conservanti sau organisme modificate genetic.

Disponibil la cutie cu 28 plicuri, pret 89 lei.


ArtroHelp Calm- actiune imediata in durere si stari inflamatorii
Un supliment alimentar 100% natural, sub forma de capsule, care actioneaza rapid si eficient pentru diminuarea durerilor si a discomfortului provocat de afectiunile articulare, fie ele cronice sau acute.

Principalele beneficii oferite de ArtroHelp Calm :
-Adjuvant in recapatarea mobilitatii articulatiilor, gratie procesului de inhibare a moleculelor care declanseaza procesul inflamator.
-Conurile de hamei, cunoscute inca din Antichitate ca sedative, au actiune antiinflamatoare locala si sistemica.
-Harpagophytum (Gheara diavolului) este cel mai puternic calmant natural cunoscut in terapiile naturiste.
-Scoarta de salcie, "aspirina naturala", este recunoscuta drept un alt analgezic natural puternic.
-Fructele de piper incalzesc zona articulara, sustinand mobilitatea si flexibilitatea.
-Rhodiola rosea, numita de cercetatori si "radacina de aur", ajuta la controlul proceselor inflamatorii si are actiune antidepresiva.

Produs disponibil in flacon de 28 capsule- pret 39 lei.

Mama are probleme cu articulatiile si uneori se confrunta cu dureri crunte. I-am dat ArtroHelp Calm si a ramas uimita de cat de repede a disparut durerea. 
Un alt lucru interesant (poate cel mai interesant), datorita colagenului din compozitie, ArtroHelp Repair este un supliment care aduce numeroase beneficii tenului si pielii in general. Mai multe detalii gasiti la Adiana (<- link). 

4 comentarii:

  1. Interesant, am vazut si eu reclma la TV.

    Pup iubita.

    miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut o emisiune in care se discuta despre aceste produse ! Acum ca ne-ai confirmat si tu cat sunt de bune....eu zic ca merita incercate ! Multumim !!!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter