Dimineti aromate impreuna cu domnul T

Dupa o saptamana in care mi-am tot batut capul incercand sa aflu raspunsul la intrebarea  #cineestedomnulT, ieri am reusit in sfarsit sa elucidez misterul!
Domnul T este nimeni altul decat ingeniosul si mult laudatul Tassimo. Si credeti-ma pe cuvant, este un domn desavarsit!
Ne-a dat intalnire la Maison 13 (o locatie superba din centrul Bucurestiului), pentru a ne prezenta Carte Noire, cea mai iubita cafea premium din Franta, in cadrul unui eveniment dedicat iubitorilor de cultura si gastronomie. Fiind un domn autentic, a tinut mortis sa ne rasfete cu un spectacol de pantomima si delicatese frantuzesti. Ce sa mai, ne-a cucerit din prima!

Gama de bauturi disponibile pentru aparatul Tassimo cuprinde brand-uri precum Jacobs, Milka si Twinings, iar incepand de ieri aceasta s-a imbogatit cu inca unul, al 4-lea : Carte Noire.
Carte Noire a fost creata in Franta, in 1978 si a revolutionat piata cafelei, remarcandu-se prin aroma unica, intensa si gust catifelat, devenind rapid cafeaua nr 1.
In Romania, cele 2 sortimente lansate sub marca Carte Noire sunt :
- Cafe Long Delicat
- Cafe long Intense

"Dedicata celor care apreciaza o cafea premium, Carte Noire completeaza in acest moment portofoliul de bauturi oferite de TASSIMO, aparatul inteligent de cafea. Speram ca, astfel, TASSIMO vine cu o propunere mai atractiva pentru consumatorii de cafea din Romania" a declarat Theodor Filos, Brand Manager Tassimo in cadrul Mondelez Romania.

Tassimo, aparatul inteligent de cafea, ofera o experienta unica fiecarui consumator si se diferentiaza prin tehnologia INTELLIBREW. Datorita acestei tehnologii inovatoare, Tassimo citeste codul de bare de pe capacul fiecarei capsule si astfel vom obtine de fiecare data o bautura perfect preparata. Fie ca ne dorim cafea, ceai sau ciocolata calda, Tassimo va calcula singurel si imediat cantitatea de apa, timpul sau temperatul de preparare pentru fiecare bautura.


Nici nu stiu sa va spun de cand imi doresc propriul meu Tassimo! In ultimele 6 luni am avut vreo 3 initiative sa-mi achizitionez unul, insa de fiecare data a intervenit ceva si a trebuit sa anulez indeplinirea dorintei. Acum, in sfarsit am propriul meu aparat inteligent de cafea si-s tare incantata ca nu trebuie sa-mi bag capul deloc in ceea ce priveste preparerea. Am introdus capsula cu bautura dorita si astept ca magicul domn Tassimo sa mi-o serveasca asa cum numai el stie.
Este o combinatie intre cea mai noua tehnologie Bosh si cea mai inalta calitatea a cafelei Jacobs Kronung, gustul fin al ciocolatei Milka si aroma de fructe specifica ceaiului Twinings, Toate acestea au constituit un avantaj competitiv ce i-au adus pozitia de lider pe piata la numai 2 ani de la lansare.

Pe mine Domnul T(assimo) m-a cucerit! Este un adevarat gentleman care-mi pregateste in fiecare dimineata o aromata si delicioasa cafea Carte Noire.
Sunt curioasa daca ati facut cunostinta pana acum cu domnul Tassimo si ce parere aveti despre el!

10 comentarii:

  1. In sfarsit s-a dezlegat misterul. Sa-l folosesti cu placere ! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-l folosesti cu multa placere :) eu sper sa fiu mai prevazatoare anul acesta si sa-mi strang banuti ca sa-l iau cand vor fi reduceri mai mari la el, ca sa ma pot bucura si eu de cafele delicioase si nu doar ca sa ma trezesc :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Welcome to Romania Mr. T. :)) We are glad to have you here with us !!! Arata minunat ...sper ca intr-o zi sa-l pot achizitiona si eu !!! Sa-l folosesti cu multa placere !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, sunt sigura ca-l vei achizitiona, pentru ca merita! Face cea mai buna cafea din lume! :*

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter