IDA SPA- relaxare pentru trup s suflet

Deschis anul trecut, IDA Spa s-a nascut din dorinta Elenei Badea de a recrea pe taram romanesc experientele inegalabile pe care le-a trait in cele mai exclusiviste spa-uri din Asia. Ascuns in inima padurii de stejari din Corbeanca, IDA Spa vine cu un nou si unic concept in Romania: garden spa-ul (care permite oaspetilor sa profite de terapii extrem de relaxante in mijlocul naturii). 
Meniul serviciilor urmeaza indeaproape modelul spa-urilor exotice pentru care luxul, intimitatea si stransa legatura cu natura reprezinta valori esentiale.


Astfel, desavarsindu-si terapiile in functie de ritmul naturii, in luna mai, cunoscuta in calendarele stravechi ca luna florilor, IDA Spa iti propune Sacred Flowers - un ritual signature, care transforma puterea miraculoasa a florilor intr-o calatorie pur senzoriala.
In ce costa ritualul Sacred Flowers?
Ei bine, terapia incepe cu acorduri muzicale in surdina, lumanari parfumate cu arome exotice si mainile pricepute ale terapeutei care iti maseaza usor talpile, sub o ploaie parfumata de lavanda si petale de trandafir. Aceasta baie pentru picioare e menita sa alunge orice urma de tensiune. Apoi scub-ul delicat al corpului si al fetei, bazat pe un cocktail tonic si antiinflamator din extract de musetel si ulei esential de trandafir, care iti va lasa pielea extrem de catifelata si radianta. Urmeaza masca, atent formulata cu pudra de caolin, frunze de rozmarin si ulei esential de maces, cu un puternic efect anti-aging si care reda elasticitatea pielii. La final, masajul cu ulei din ylang ylang, lavanda si muscata. 


Sacred Flowers are puterea de a-ti transforma nu doar aspectul pielii, ci si starea de spirit. Intreaga terapie dureaza 135 de minute. Intreaga suita de produse folosite provine din Indonezia (reputatul brand cosmetic Elemis) si toate sunt atestate organic.


Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul IDA Spa.
Nu-i asa ca v-ati relaxat doar citind despre aceasta minunata terapie? 
IDA Spa este unul dintre centrele wellness al carui prag merita sa-l treci. Si nu doar o data!

4 comentarii:

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter