Max Factor Excess Volume Extreme Impact Mascara- aliatul genelor mele

Creata pentru acelea dintre noi mai degraba nemultumite de mascara normala pentru volum, noua Excess Volume Extreme Impact Mascara aduce laolalta o baza ce confera volum extrem si un lac negru intens pentru finisare, ce cu siguranta iti va face genele remarcate.



Mascara normala pentru volum ingroasa genele datorita ingredientelor precum ceara. Acest tip de ingrediente confera intr-adevar volum, dar in acelasi timp matifiaza genele. Cu cat aplici mai multe straturi, cu atat mai neuniforme si mai mate par genele.
De partea cealalta, formulele pentru stralucire nu confera volum, iar aplicarea unei formule intense deasupra unui strat de mascara pentru volum are ca rezultat formarea de cocoloase lipicioase, pentru ca cele doua produse nu au fost create sa functioneze impreuna.


Daca va suna cunosut cele spuse mai sus si sunteti in cautarea unei mascara care sa ofere atat volum cat si intensitate, cu siguranta noua Max Factor este alegerea ideala!


Cum se aplica aceasta mascara?
Pasul 1 (baza)- VOLUM EXTREM
Pentru o finisare superioara si extra-volum de mare impact, Max Factor ne ofera cea mai mare perie din portofoliu alaturi de formula speciala pentru ingrosare care contine ceara, pigmenti de culoare inchisa si sfere pentru volum.

Pasul 2 (top coat)- LAC INTENSIFICATOR
Lacul negru intens are o formula mai subtire decat baza pentru volum, ceea ce-i asigura alunecarea mai usoara pe suprafata genelor. Datorita micro-texturii pentru volum a bazei, lacul pentru finisare acopera genele perfect, ceea ce inseamna ca ne putem bucura de mult ravnitul negru intens stralucitor.
Poti folosi fara nicio problema numai primul pas (baza pentru volum) pentru un look subtil, de zi. 

Folosesc acesta mascara de mai bine de 2 luni si sunt extrem de incantata de efectele ei. In general nu-s deloc pretentioasa cand vine vorba de acest gen de produse. Mama Natura m-a inzestrat cu gene lungi si de regula orice mascara isi face treaba pentru mine. Insa Excess Volume m-a uimit inca de la prima aplicare! Genele mele nu au avut niciodata atat de mult volum (dovada stau pozele de mai jos si tine-ti minte, nu folosesc clestisor de gene)! 
Un alt avantaj este ca nu ai nevoie de 5 aplicari pentru acest efect intens de negru. Aplic baza, apoi lacul, o sigura data fiecare si gata. Pozele vorbesc de la sine!



Cum se demachiaza aceasta mascara?
Baza pentru volum folosita fara lacul intensificator se demachiaza absolut normal, cu orice demachiant.
Daca ai folosit ambii pasi, iti recomand sa folosesti demachiat pentru machiaj rezistent (cum ar fi, de exemplu cel bi-fazic). Nu te incapatana sa-ti freci ochii cu solutii micelare, nu va functiona, stiu din experienta!

Sunt curioasa daca l-ati incercat si daca sunteti de acord cu mine!

10 comentarii:

  1. Ce gene lungi, cred ca mi-ar placea si mie rimelul asta.
    Sii, nu puteam sa nu iti admir sprancenele frumos aranjate si ingrijite :P. Cred ca m-am uitat mai mult la ele :)). Faina forma.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine, ma bucur ca l-am descoperit si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este criminal rimelul, mai am putin si il termin,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci si tie iti place:). Chiar e foarte bun, merita banutii!

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. De ce nu ma mira? Max Factor face treaba excelenta cand vine vorba de rimeluri. Nu credeam ca-mi va place mai mult decat 2000 calorie.

      Ștergere
  5. Sunt foarte frumoase genele cu acest rimel, par ca din reclame :) Ar trebui sa-l incerc si eu candva :D

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter