Noutati de la Syoss!


Parul uscat, subtire si fara viata este dificil de aranjat si de obicei o vizita la salon il poate face sa arate mai puternic si stralucitor. Acum, Syoss lanseaza o noua gama special creata pentru a putea rezolva acasa problemele acestui tip de par: Syoss Keratin Hair Perfection.

Datorita formulei unice, care are la baza cheratina, parul uscat si subtire este revitalizat si hidratat, iar formula imbogatita cu inovatia Keratin Primer repara in profunzime celulele firului de par si completeaza cheratina pierduta.
Primer-ul este cea mai noua tendinta in produsele cosmetice si cele profesionale. Odata cu lansarea acestei noi game, Syoss foloseste pentru prima data primer-ul in produse de ingrijire profesionala a parului, destinate folosirii acasa.
Noua gama cuprinde:

Sampon Syoss Keratin Hair Perfection, 500 ml- Pret 17,49 lei
Dezvoltat si testat impreuna cu stilistii, cu 80% mai multa cheratina, pentru par 100% sanatos, fin si stralucitor.





Balsam Syoss Keratin Hair Perfection, 500 ml- Pret 17,49 lei
Netezeste fibra de par pentru o mai buna pieptanare. Confera 100% stralucire cu reflexe luminoase.






Suna tare bine, nu-i asa? Abia astept sa le incerc!

4 comentarii:

  1. Syoss......este asa bun ? Waw ....foarte interesant ! Multumim Dee`s Boudoir !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am folosit inca samponul si balsamul de la Syoss, dar am alte produse in special serul de par Syoss Glossing care pentru mine face minuni de cate ori il aplic avand in vedere ca sunt blonda vopsita si deci varfurile mele nesesita ser. Voi cumpara si eu acest sampon si balsamul Sunt curioasa sa il incerc si sa vad ce poate oferi.
    Madalina Gheorghe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat serumul, dar am auzit numai lucruri bune despre el. Da, sunt produse ce merita incercate, mai ales la pretul asta:D.

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter