Rasfat complet a la Rouge Nail Bar

V-am spus ca ziua de 8 martie a fost una speciala, plina de surprize si cadouri. Dupa ce m-am cadorisit cu superbul ceas alb, am dat fuga la faimosul Rouge Nail Bar.
A fost prima oara cand i-am trecut pragul si recunosc, am fost tare curioasa sa vad cum este atmosfera in faimosul salon si cu ce servicii isi intampina clientii.
Auzisem despre Rouge Nail Bar, despre cum este primul salon la care nu ai nevoie de programare. Da, chiar asa ! Vrei o manichiura/pedichiura sau o coafura superba? Pur si simplu te prezinti la usa Rouge Nail Bar si vei fi primit cu bratele deschise.
De cate ori ati amanat programarea la salon pentru ca intre timp intervenise ceva si nu mai puteati ajunge? De cate ori ati sunat sa va programati pentru un serviciu si ati constatat ca nu au loc liber atunci cand v-ar conveni? Sunt sigura ca de multe ori!

Conceptul Rouge Nail Bar ne scuteste de astfel de experiente neplacute. 


Am fost intampinata de oameni veseli, atmosfera calda si muuulte oje. Am fost placut surprisa de prezenta unui dulap plin ochi cu lacuri de unghii, menit sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi. Gaseai de la Opi la Deborah Lipman, de la Essie pana la noile lacuri marca Trind.
Desi toate imi faceau cu ochiul, am ales sa incerc lacurile Trind care-s nou aparute pe piata noastra. Si pentru ca era 8 martie, am decis sa fiu curajoasa pana la capat, asadar am ales nu mai putin de 5 oje diferite cu care sa-mi impodobesc unghiile intr-o manichiura curcubeu.



Mi-am lasat mainile rafatate de Ricki (o tipa extrem de amabila si draguta) in timp ce am savurat un delicios fresh preparat ad-hoc de catre barmanul salonului. Pentru ca Rouge Nail Bar a reusit sa aduca laolalta salonul si barul, frumusetea si distractia.





M-am simtit excelent si cu siguranta voi reveni cu drag, mai ales ca preturile nu-s deloc mari si au oferte minunate in fiecare zi. De exemplu, lunea pana in ora 12, salonul va ofera micul dejun din partea casei, impreuna cu o reducere de 20% la servicii. Sambata, puteti veni cu un membru al familiei si acesta va primi gratuit serviciul pe care dumneavoastra in platiti. Si multe, multe oferte, pentru a fi la curent cu ele va recomand sa urmariti pagina lor de Facebook.




Cu Stella, Andreea si Anne

Ati incercat serviciile Rouge Nail Bar

12 comentarii:

  1. Marti este ziua noastra :))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-a placut tare mult! tre sa mergem toate trei impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase ojele.....superbe !!! In plus este minunat sa aflam ca nu ne trebuie programare ! Multumim Dee`s Boudoir !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,da, asta e cel mai tare lucru la Rouge Nail Bar, nu trebuie programare! :)

      Ștergere
  4. Mi-a plăcut mult manichiura ta, mult de tot și chiar o să dau o fugă pe acolo, sună bine ce fac, iar eu am devenit dependentă de Trind, de când am reușit să am și eu, în sfârșit, niște unghiuțe care nu se mai rup din carne.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, multumesc frumos!
      Neaparat! Poate mergem impreuna:). Pup!

      Ștergere
  5. Sunteti toate niste frumoase! Imi place manichiura pe care ai ales-o, este foarte primavaratica. pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoasa manichiura, asa de vesela si colorata :) Imi place conceptul celor de la Rouge Nail Bar, din poze pot vedea ca, chiar poti avea parte de un rasfat complet :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place! Da,da...chiar e tare frumos acolo! :*

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter