Sacoul masculin- o piesa must have!

Nu-i o noutate faptul ca influentele masculine se fac simtite din ce in ce mai mult in moda feminina. Mie imi place trend-ul asta si sper sa nu fuga prea curand. Blugii boyfriend sunt extrem de practici si comozi, palariile masculine dau un aer nonsalant si nonconformist tinutei, iar sacoul masculin merge la aproape orice outfit.

Pe cel din urma vi-l prezint astazi, mai bine zis, va propun o tinuta ce-l are in prim plan.
Asa cum am spus, poate fi purtat cu orice, de la jeansi skinny si tricou pana la articole office. Sacoul meu l-am cumparat de la MiniPrix cu doar 40 lei. Cred ca e masculin pe bune, insa nu ma deranjeaza acest aspect atata timp cat masura mi-e buna (stiti ca nu-i prima oara cand cumpar piese masculine). Am ales sa-l combin cu o fusta din piele ecologica scurta pentru o alura feminina. Iar pentru a inveseli putin tinuta, am ales in partea de sus un pulover roz. In picioare, ghetele cu tinte (preferatele mele, cred ca le stiti deja) si geanta casual.
O tinuta relaxata, tinereasca si foarte feminina, desi piesa centrala e una masculina. E interesant cum putem jongla cu hainele si cum, cu putina imaginatie le putem da un aer cu totul nou si modern.

Sunt curioasa daca va place propunerea mea! In acelasi timp astept cu interes sa-mi spuneti daca purtati sacouri masculine si cum le combinati!


 Sacou - MiniPrix
Pulover- Koton
Fusta- Pull and bear
Ghete si geanta- Asos





12 comentarii:

  1. Frumos sacou.....iti sta foarte bine !

    RăspundețiȘtergere
  2. OHHH...una dintre piesele mele preferate...mi se pare super-sexi propunerea ta; eu il combin ori cu blugi skinny-camasa clasica-pantofi cu toc, ori cu blugi boyfriend-tricou simplu-pantofi cu toc sau pantofi barbatesti cu siret! Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De regula asa il combin si eu. E foarte practic si comod. Se pare ca ne potrivim la gusturi:)! Te pup!

      Ștergere
  3. Ce stii tu sa pozezi, mai mai :P. Si calitatea pozelor e alta, din ce in ce mai buna. Bravo! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eeee, mai experimentez si usor, usor ma specializez:P. Multumesc!

      Ștergere
  4. Îți stă superb sacoul ăla! Eu am o problemă cu sacourile, chiar dacă-mi plac, mi se pare că îmi adaugă câțiva ani. Cu toate astea, am destule și le cam port :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i adevarat! Iti sta bine in ele (te-am vazut), asa ca poarta-le in continuare ca nu dai gres! Ma bucur ca ne potrivim la gusturi:). Pup!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter