Noua gama Dove GoFresh Revivre cu rodie si lamaita

Vara-i anotimpul meu preferat si nu cred ca ma voi satura vreodata de el! Visez la o vara nesfarsita si soare arzator in fiecare dimineata, dar din pacate pentru a-mi indeplini dorinta ar trebui sa emigrez. Cum inca n-am planuri de plecare, trebuie sa ma multumesc doar cu cele 3-4 luni de caldura pe an. Momentan e bine, e vara si ma bucur de toate frumusetile ce-o insotesc: temperaturi ridicate, soare mult, textila putina si produse noi cu iz de sarbatoare.
Pentru ca totul e mai vesel si mai special pe timpul verii, Dove ne invita sa ne revigoram simturile cu noua gama Dove GoFresh Revivre Pomegranate.
noua-gama-dove-pret
Dove ne indeamna sa ne rasfatam atat pielea cat si simturile si sa ne bucuram de parfumul fructat de rodie si lamaita. Gama cuprinde 3 produse:
- Gel de dus ( 250 ml- 13,52 lei, 500 ml- 18,99 lei)
- Deodorant antipersiprant spray (150 ml- 13,86 lei)
- Deodorant antiperspirant roll-on (50 ml- 13,14 lei)

Deodorantele inca nu le-am incercat insa gelul de dus este deja preferatul meu! Miroase absolut divin si curata pielea fara sa o usuce. Dintre toate brand-urile de la noi, Dove a fost intotdeuna prima mea alegere in materie de geluri de dus. Va recomand cu caldura sa incercati noua gama Dove GoFresh Revivre cu Pomegranate!

Un comentariu:

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter