FMWG Party

Dupa o perioada aglomerata in care nu mi-am vazut capul de treaba si am ramas si fara laptop (nah ca ati aflat motivul absentei mele din online), revin in forta si nu oricum, ci cu o multime de noutati si vesti. Pe toate le veti afla la timpul potrivit. Momentan tin sa impartasesc cu voi experienta traita saptamana trecuta la #FMWGparty.

Vinerea trecuta am sarbatorit alaturi de Mona cei 4 anisori ai blogului sau. Am fost prezenta si la petrecerea de anul trecut, stiam despre ce e vorba si nici prin cap nu mi-a trecut sa lipsesc. Mona ne-a surprins cu multe surprize și momente speciale, printre care make-up corner-ul MAC, hairstyling corner-ul realizat alături de hairstylist-ul Raluca Mihaela Tudor și corner-ul de nail art by Marinela Ștefănescu de la Cherie Nail Styling.
Cel mai mult mi-a placut prezentarea de modă a colecției Marionette by Georgiana Ioniță și frumosul moment de dans marca One Beat Dance Studio.
Seara a fost condimentată cu multe tombole și premii, iar momentele amuzante au fost surprinse de Joy PhotoBooth.
Eu una m-am simtit bine, am ras si am socializat cu colegele de breasla, marturie stau pozele de mai jos. Cu aceasta ocazie ii urez (iar) Monei un calduros LA MULTI ANI si sper sa ne distram impreuna si la petrecerea in care va aniversa 10 ani de blogging.
Bineinteles, n-am plecat de acolo cu mana goala, dar despre asta vom vorbi intr-un post viitor.






Sponsorii și partenerii evenimentului au fost: MAC, Mineralium Dead Sea, Dove, Bourjois, Collistar, Vichy, Flormar, L'Oréal Paris, One Beat Fashion, One Beat Dance Studio, Bioderma, ORLY, Keiko Slim Spa, Club Kangoo by Diana Stirbu, MONROE make-up & hair lounge, Atelier Georgiana Ioniță, Belfiore cosmetice bio și Joy PhotoBooth.

2 comentarii:

  1. Multumesc mult ca ai ajuns si ma bucur ca te-ai simtit bine! :D Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey sexy...imi plac pozele sunt foarte haioase, la multi ani Monei. Pup!

    http://butterfly9999.blogspot.ro/


    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter