Seara spaniola cu Jeremy Jackson la restaurantul La Rambla!

Doamnelor, probabil ma veti invidia crunt dupa ce veti citi acest articol, dar n-am incotro, meseria de blogger ma "obliga" sa povestesc despre seara petrecuta in compania starului Hollywoodian Jeremy Jackson. Actorul american, cunoscut pentru rolul din serialul Baywatch, a vizitat Romania pentru a se alatura proiectului "Celebrity Fights" organizat de Eduard Irimia. Eu am avut norocul sa-l cunosc si sa iau masa cu el sambata seara, la restaurantul spaniol La Rambla Cocina Espanola.

la-masa-cu-jeremy-jackson

Actorul in varsta de 34 de ani este un adevarat sex-simbol adorat de femei, iar asta s-a vazut de cum a pasit in restaurant, caci toata suflarea feminina prezenta la La Rambla si-a indreptat ochii spre el.
Bineinteles, eu n-am facut exceptie. Si daca mai era nevoie de vreo confirmare v-o dau eu acum, intr-adevar, Jeremy este un barbat extrem de chipes si atragator! 
Pe langa asta, am fost placut surprinsa sa constat ca desi star international, Jeremy este extrem de sociabil, natural si a dat dovada de extrem de mult bun simt. Aveam emotii in privinta acestei cine, imi facusem in cap o gramada de scenarii si asteptam cu nerabdare sa vad cum avea sa decurga seara. Ei bine, totul a fost extrem de natural, discutiile au curs de la sine si pot spune ca ne-am imprietenit imediat. Mi-a povestit despre stilul de viata sanatos pe care-l urmeaza si promoveaza, despre cum e sa joci intr-un serial de succes international si chiar despre viata lui personala. 
Locatia La Rambla Cocina Espanola nu a fost aleasa intamplator, actorul primise deja recomandari cu privire la acest restaurant de la ceilalti colegi de-ai sai care au vizitat Bucurestiul inaintea lui (cel mai recent exemplu fiind faimosul Paul Logan). 

La cina, Jeremy a ales sa savureze un Muschi de vita suculent asezonat cu sos de branza Roquefort, de care s-a declarant peste masura de incantat. Eu am optat pentru o Paella cu fructe de mare pentru ca restaurantul La Rambla este recunoscut pentru cea mai buna Paella din EUROPA DE EST! A fost cea mai buna Paella pe care am mancat-o vreodata si nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, va puteti convinge singuri oricand.

Surpriza serii a venit atunci cand starul s-a infipt in sosul cu usturoi primit la antreu, declarand cu o mina “vinovata” ca-i place extrem de mult. Inzestrat cu un excelent simt al umorului, chiar ne-a indemnat sa-l strigam  “garlic” in loc de Jeremy. 
M-am simtit excelent in compania lui si am ras cum n-am mai facut-o de muulta vreme! Iar ca dovada sta faptul ca dupa ce am petrecut mai bine de 2 ore la resturantul La Rambla, am decis sa continuam petrecerea in club, unde am dansat si ne-am distrat pana dimineata.

jeremy-jackson-romania

A primit in dar o camasa semnata Ecled Couture (colectie care se va lansa in curand), care i-a placut atat de mult incat a decis s-o imbrace imediat. 

jeremy-jackson-la-rambla

cina-cu-jeremy-jackson

La final, mi-a dezvaluit ca s-a indragostit de tara noastra si se va intoarce curand!
Sunt curioasa daca ati urmarit serialul Baywatch si daca vi-l amintiti pe Jeremy:)!

6 comentarii:

  1. Dupa ce ma uit bine la poza cu voi doi si-mi pare ca sunteti fooarte..lipiti, citesc "La final, mi-a dezvaluit ca s-a indragostit...". Mi-a stat inima, am crezut ca de tine si ne dai si vreo veste :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. super! si noi am fost cu el la cocosu rosu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Va sta super! Chiar e u tip jovial si foarte deschis! Pupici.

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter