Dolce Natura- Preludiul unui Craciun in doi!

Crăciunul este fără doar și poate cea mai așteptată sărbatoare a anului și iata că ea se apropie cu pași repezi. Cu toții așteptăm cu nerăbdare seara de Ajun, când Moș Crăciun ne vizitează și ne surprinde cu cele mai frumoase și râvnite cadouri. Ne dorim să petrecem clipe de neuitat alături de oamenii dragi, să-i surprindem plăcut și să le declarăm dragostea în cel mai original mod cu putință.

Impreuna cu Dolce Natura îți propun să petreci un Ajun de poveste alături de persoana iubită. O seară plină de romantism, senzualitate și sentimente descătușate. Un Crăciun în care să vă redescoperiți dragostea și de care să vă amintiți cu drag peste ani. Doar voi doi și iubirea ce vă uneste. Lăsați-vă sufletele să danseze pe acordurile lente ce se aud în fundal. Servește-i băutura preferată și adulmecă-i emoțiile ce ies la iveală. Uitați tot ce stiți unul despre celălalt, în seara aceasta sunteți doi necunoscuți angrenați  în jocul seducției.  Priviri pline de subânțeles, avansuri timide urmate de respingeri gingașe, zâmbete suave și declarații emoționante  de dragoste. Toate fac parte din acest preludiu jucăuș și întregesc taboul unei nopți de neuitat, ce se va încheia în aromele dulce-acrișoare ale Gelului de duș natural Raspberry. Bucurați-vă împreuna de acest răsfăt senzorial, învăluiti în nectar de zmeură. În contact cu pielea, gelul de duș se va transforma într-o spumă delicată, lasând un miros persistent ce vă va acompania întreaga noapte.

Dolce Natura îți pune la dispoziție o gamă variata de geluri de duș naturale cu diferite arome așa că alege-l pe cel care știi sigur că-i place! Dacă preferă miresmele florale, optează pentru Gelul de duș Mangolia sau cel cu aromă delicată de lavanda. Combinația de scorțișoară cu portocală din Gelul de duș Orange&Cinnamon seduce instant, în timp ce Bali Paradise va trezi amintiri din ultima vacantă exotică petrecută impreună.
Petrece un Crăciun romantic alături de persoana iubita, invăluiți în aromele senzuale oferite de Dolce Natura!

DESPRE DOLCE NATURA
Dolce natura este un nou magazin online care vă propune produse eco, bio, organice sub marca  DOLCE SAPONARIA, LUMEN, ESSENZA & NATURA si BOMB COSMETICS .

DOLCE SAPONARIA a luat nastere in 1999 in Polonia si are ca profil fabricarea și comercializarea produselor cosmetice realizate manual, din cele mai naturale ingrediente. Oferta include sapunuri cu glicerină, săruri si creme de baie, geluri si uleiuri pentru duș, unturi de corp, uleiuri de masaj, lumânări aromatice.  Cosmeticele DOLCE SAPONARIA nu sunt testate pe animale, se adresează în special persoanelor cu pielea sensibilă, delicată, întrucat pun accent pe importanța sănătătii și a îngrijirii corpului.
LUMEN propune produse cu design special, destinate aromaterapiei, care au la bază ceara vegetală, fitil din bumbac fără plumb și arome atent selecționate, fără acizi ftalici și mosc sintetic sau compuși de origine animală.
ESSENZA & NATURA crează produse naturale și ecologice, într-un stil italian aparte, menit sa îmbogățească și să transforme mediul înconjurător cu ale sale esențe, lămpi catalitice, geluri si lumânări. O nouă formă de aromaterapie pentru a transmite puțin din magia Mediteranei prin multitudinea aromelor îmbietoare, cu scopul precis de a înmiresma și purifica aerul căminului tău.
BOMBS COSMETICS a luat naștere în urmă cu 14 ani în Marea Britanie și are ca profil fabricarea și comercializarea de cosmetice naturale, create manual, din cele mai fine uleiuri esențiale, sub diverse forme începând cu săruri si spumante de baie, uleiuri solide de masaj, produse pentru îngrijirea corpului și a părului. Toate produsele au la baza ingrediente naturale, proaspete și netestate pe animale.
Locatie- La Rambla
Foto credit- Magdalena Gherghe
Makeup- Mihaela Oarna
Multumesc Cosmin Burlacu





8 comentarii:

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter