Brandul Jamieson disponibil si in Romania!

Brandul Jamieson, renumit la nivel mondial pentru calitatea si puritatea  vitaminelor, mineralelor si a suplimentelor alimentare, poate fi gasit acum si in Romania.

vitamine-minerale


Compania Jamieson este una cu traditie, istoria ei datand inca din 1922. Claire Edwin Jamieson a infiintat atunci, in Canada, o mica afacere de familie care va ajunge sa fie recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea, puritatea si siguranta absoluta a produselor. Compania se afla intr-o continua expansiune, fiind prezenta in peste 40 de tari de pe 4 continente diferite.
Unul din motivele pentru care Jamieson a ajuns sa fie un pionier al industriei este faptul ca a fost primul care a introdus pe piata produse de o calitate ridicata cum ar fi vitaminele cu super-concentratii. Laboratoarele si centrele lor de productie beneficiaza de tehnologii de ultima generatie pentru a asigura o inovatie continua si un atent control al calitatii. Peste 250 de produse compun portofoliul Jamieson, micronutrienti esentiali ce contribuie la mentinerea sanatatii organismului. In Romania este de acum disponibila o selectie de produse organizata in patru game: vitamine si minerale, antioxidanti, acizi grasi esentiali Omega 3, cat si suplimente alimentare din plante.

Lansarea oficiala a produselor Jamieson a avut loc miercuri, 27 mai la Farmacia Help Net 53 din Dorobanti. Evenimentul a avut-o ca invitat special si gazda pe Larisa Petrini, Health Coach certificat de Institute for Integrative Nutrition din New York. In cadrul discutiei au fost atinse subiecte legate de nutritie, sanatate, o alimentatie corecta si pasi esentiali pentru o stare generala de bine.
Produsele Jamieson sunt disponibile exclusiv in Farmaciile Help Net!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter