Epilare definitiva cu IPL la axile (sedinta nr 10)

Dupa cum v-am obisnuit deja de-a lungul ultimul an si jumatate, va povestesc lunar despre experientele cu epilrea definitiva. Acum a venit timpul sa va impartaesc rezultatele unei alte sedinte de IPL la Nomasvello Romania.
Asa cum va spuneam in urma cu 3 luni aici, ma pregateam sa vizitez centrul Nomasvello pentru a efectua cea de-a 10-a sedinta la axile. 
Ametita din fire, am uitat sa-mi iau aparatul foto cu mine pentru a face poza de rigoare, insa specialistul Nomasvello, cea care ma epileaza de fiecare data, a fost draguta si m-a salvat, facandu-mi rapid o poza cu telefonul din dotare.

rezultate-ipl-nomasvello

Ce sa zic, se pare ca epilarea definitiva in zona axilelor se apropie cu pasi repezi de final si eu nu-mi mai incap in piele de incantare! Nu-mi vine sa cred ca ma epilez o data la 3 luni si nu mai am nicio grija in ceea ce priveste parul nedorit. Ma amuz in sinea mea cand realizez cat de repede m-am adaptat si am uitat ce-i ala aparat de ras sau fasie de ceara. Dar nah, cu binele te obisnuiesti repede:).
Cred ca daca ma incapatanam putin, as fi putut fara nicio grija sa mai aman sedinta inca o luna. In realitate firul de parul este practic insesizabil. Trebuie sa te uiti de aproape si cu mare atentie pentru a-l observa.
Cu mana pe inima spun ca IPL-ul mi-a usurat viata si m-a scapat de complexe vechi, de care nu credeam ca ma voi usura vreodata! 
Si daca rezultatele mele la axile va impresioneaza, stati sa vedeti picioarele!! Dar asta intr-o postare viitoare...
Astept cu interes parerile si experientele voastre!

3 comentarii:

  1. Buna!
    Nu stiu daca mai tii minte, dar noi ne-am intalnit acum cativa ani, ti-am povestit despre experienta mea cu epilarea definitiva si mi-ai spus atunci ca te-am convins sa incerci si tu. La scurt timp dupa ai inceput sedintele la Nomasvello. Ei bine, o scurta comparatie: eu mi-am facut trei zone acum mai bine de 7 ani de zile si am avut nevoie de 5-5-6 sedinte, atat. Niciuna in plus, nimic "de intretinere" dupa. Au fost facute la un alt salon, destul de cunoscut pe piata, dar cu preturi mai mari.
    Am incercat acum doi ani si experienta Nomasvello pe maini si am constatat ca dupa 5 sedinte nu este absolut nicio diferenta. Mi s-a spus ca e nevoie de 10-12 si apoi de una de intretinere pe an. Pot sa accept ca pe maini parul este mai fin si merge mai greu, dar sa nu fie niciun rezultat nu mi se pare ok. Avand in vedere experienta (vasta) din trecut, am ajuns la concluzia ca pur si simplu nu este un tratament eficient la ei. Sincer, intensitatea la care lucreaza pare similara cu cea a aparatelor care se folosesc la domiciliu (de tip Philips Lumea, care doar intarzie cresterea firului, nu distrug foliculul) si brusc si pretul devenise mai putin atractiv, avand in vedere ca se dubleaza numarul sedintelor.
    Acum, fiecare alege ce doreste, eu pur si simplu iti spun cum s-a vazut din punctul meu de vedere, pentru ca am trecut prin asta de trei ori, cu rezultate f bune si de durata. M-as bucura ca la tine sa fie ceva cu rezultate stabile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Simona,sunt curioasa la ce salon ai facut primele sedinte de epilare? Eu am ajuns deja la a8a sedinta pe picioare la nomasvello si desi parul pare ca este mai rar si subtire...dupa cateva luni mi se pare ca se indeseste si o iau de la capat,nici vorba sa fac sedintele la 3 luni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Simona, sunt curioasa la ce salon ai facut primele sedinte? Eu sunt deja la a8a sedinta pe picioare la nomasvello si nu am rezultatele asteptate. Ma ingrozeste gandul ca sunt bani aruncati degeaba. Merci!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter