Musetelul, proprietati impresionante pentru sanatate. Afla cum il poti include in rutina ta de ingrijire


Considerata a fi una dintre cele mai vechi si versatile plante medicinale cunoscute de omenire, florile de musetel au numeroase implicatii asupra sanatatii datorita nivelului lor ridicat de antioxidanti. In timp ce, fiecare persoana este familiarizata cu ceaiul de musetel, beneficiile acestei plante pot fi foarte eficiente si sub alta forma.
Life Care® iti arata 4 beneficii ale musetelului si cum le poti include in rutina ta de ingrijire zilnica.
musetel-ten-produs

1. Pentru ten
Beneficiile museteluilui pentru ten includ reducerea semnelor de imbatranire prematura, cum ar fi ridurile, tonusul scazut al pielii si pistruii datorita antioxdiantilor prezenti. Aceste semne apar atunci cand pielea este frecvent expusa elementelor nocive ale mediului, cum ar fi razele ultraviolete, poluarea, fumatul si altele. Astfel, musetelul este un aliat foarte eficient in prevenirea unor astfel de probleme inestetice. Crema nutritiva pentru fata, cu musetel BIO Kräuter® are la baza o combinatie tripla de ingrediente active. Hraneste, calmeaza si ajuta la regenerarea tesuturilor, conferind stralucire si finete epidermei, intarziind imbatranirea pielii.
2. Pentru par
Efectele musetelului pentru par si scalp sunt multiple. In primul rand, ii ofera parului o stralucire excelenta, in timp ce pielea sensibila a scalpului va fi calmata si protejata. Samponul pentru volum si stalucire, cu musetel BIO Kräuter® are o tripla actiune: intareste radacina firului de par indepartand excesul de sebum, curata delicat scalpul si activeaza circulatia sanguina la nivelul acestuia. Impiedica formarea matretii, conferind stralucire naturala firului de par si previne uscarea prin hidratare intensiva datorita extractului de musetel. Are efect antiinflamator, analgezic, antiseptic, antidepresiv.
3. Pentru zone sensibile
Pielea din zona axilei este foarte sensibla, necesitand o ingrijire deosebita. In ceea ce priveste anti-pespirantul pe care decizi sa-l folosesti, ar trebui sa fii foarte atenta la ingredientele pe care le contine. Musetelul poate fi un ingredient minune, avand proprietati de calmare. Deo Roll-on-ul antiperspirant, cu musetel si rozmarin BIO Kräuter®NU contine particule de aluminiu si coloranti artificiali, are la baza o formula bogata in plante BIO, care calmeaza pielea dupa epilare si ii confera un parfum placut si proaspat.
4. Pentru dantura
Poate nu te-ai fi gandit, dar musetelul este recomandat si pentru igiena orala. Acesta este indicat persoanelor cu o dantura sensibila ce au nevoie de produse delicate care sa combata durerile. Pasta de dinti pentru fortificare si protectie, cu extract de musetel BIO Kräuter®are la baza o combinatie speciala de plante medicinale recunoscute pentru capacitatea de a proteja dintii impotriva cariilor, tartrului si de a ameliora simptomele parodontozei. Utilizata in mod frecvent, pasta de dinti ofera o senzatie de prospetime cavitatii bucale.
Asadar, musetelul poate fi inclus foarte usor in rutina ta de ingrijire si astfel, sa profiti din plin de benefciile acestei plante minune.
Despre companie:
Life Care® este in prezent cea mai mare companie de Vanzari Directe din Romania, orientata pe vanzarea de produse Bio, naturale si vegane. In plus, numeroase publicatii precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street si altele au detaliat activitatea Life Care®, recunoscand astfel eficienta sistemului.
Infiintata in 2005, Life Care®, prima si cea mai importanta companie romaneasca din domeniul vanzarilor directe, crede ca o viata mai buna si mai fericita inseamna prosperitate, sanatate si frumusete. Portofoliul companiei include peste 300 de produse BIO, naturale sau vegane create dupa retete originale Life Care si produse in Germania, Italia, Franta sau SUA: cosmetice si produse de ingrijire personala, suplimente nutritive si cosmetice terapeutice, precum si produse destinate curateniei si ingrijirii casei. Acestea pot fi achizitionate atat de la partenerii Life Care® e, cat si online, direct pe www.life-care.com. Astazi, Life Care® inseamna peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vandute si peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter