BEAUTY TIPS

Am primit 2 mail-uri in care am fost intrebata cum am scapat de petele de care ma plangeam in postarile trecute,dobandite in urma cosurilor.M-am gandit sa impart "secretul" meu,care de fapt este la indemana oricui.Nu este nicio crema miraculoasa,nici vreau produs cosmetic revolutionar, este...IAURT!!!

Da,ati citit bine,si cu siguranta pt multe dintre voi nu este o surpriza,iaurtul face minuni! Nu singur,ofcourse,insa in combinatie cu o crema adecvata in functie de nevoile tenului (in cazul meu Effaclar Duo si Ivadermaseb) face treaba f buna.
Cum il folosesc eu? Iau iaurtul direct din frigider si il aplic asa rece, pe fata curata,ca o masca,cat mai uniform posibil,si cat mai mult:P. Il las sa actioneze 15-20 min,apoi il clatesc si aplic crema hidratanta....si cam atat:)).
Este fff simplu,si ieftin,siiii ffff eficient!
Iaurtul hidrateaza f bine tenul,inchide porii (datorita faptului ca este rece) si folosit cu regularitate,are efectul unui usor micropeeling:).
Eu recomand sa se aplice o zi da,una nu...eu cel putin asa l-am folosit.Petele se estompeaza usor,usor,incepand cu prima folosire...in cazul meu dupa doar o saptamana tenul este f curat,aproape cum era in zilele lui bune:)
Sper ca am raspuns tuturor curiozitatilor,si am dat toate detaliile necesare si ca de maine vom fi cu un pas mai aproape de tenul perfect!!

3 comentarii:

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter